طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت که در کمتر از ۵ دقیقه حاضر میشه رو بهتون یاد بدیم که با سس گوجه فرنگی درست میکنیم و خیلی خوش طعم و خوش عطره و مطمئنم بعد درست کردنش و میل کردنش حتما مشتریش میشین و همیشه برای کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا تهیه اش میکنین.
۳۷ دقیقه پیش
آشپزی

طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانی

به یکی از میوه‌های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره‌مند بشیم.
۲۰ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی آفوگاتو؛ نوشیدنی خاص ایتالیایی

آفوگاتو یک نوشیدنی ایتالیایی است که منشا آن به شهر میلان برمی‌گردد. اگر اهل کافه‌گردی باشید، به احتمال زیاد آفوگاتو را امتحان کرده‌اید و طعم دلنشین آن شما را به این‌جا کشانده تا خودتان آن را در منزل آماده کنید. با‌این‌حال اگر تا‌به‌حال آفوگاتو را امتحان نکرده‌اید، نوشیدن آن تجربه تازه‌ای است.
۱ روز پیش
آشپزی

فوت‌وفن طبخ قلیه‌ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب

چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کرده‌اید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمی‌رسد و بیخیالش شده‌اید؟ کافی است تصوراتتان را دور بریزید و دست به کار شوید. قلیه ماهی یک غذای جنوبی است که قطعا با یک بار امتحان کردنش طوری طرفدارش می‌شوید که دیگر نمی‌توانید از آن بگذرید؛ اگر طبخ آن را خوب بلد باشید.
۲ روز پیش
آشپزی

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می‌شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستا‌ها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می‌شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی‌ها و سبزیجات هم به آن‌ها اضافه می‌شود.
۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی

چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویه‌ها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست می‌کنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص روز‌های سرد زمستان است. چای ماسالا دستور تهیه‌های بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکل‌های مختلف دم می‌شود. این چای به تازگی در کشور‌های اروپایی و امریکایی طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
۳ روز پیش
آشپزی

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا

با لوبیا انواع پلو یا خوراک می‌توان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پاناکوتا؛ دسری ساده برای همه‌ی ذائقه‌ها

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است. این کلمه به معنای کرم پخته بوده و مخلوطی ساده از کرم شیرین شده و ژلاتین است. طرز تهیه پاناکوتا نه‌تنها راحت، بلکه بسیار سریع بوده و برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های پیش‌بینی نشده، انتخاب خوبی خواهد بود.
۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس از اون خورشت هاست که ممکنه بعضی‌ها دوستش نداشته باشن. این خورشت به سبک‌های مختلفی طبخ میشه، ولی رایج ترینش خورشت کرفس با نعنا و جعفری هست. سعی میکنم توی این پست براتون مفصل توضیح بدم که من چه سبزی‌هایی توی این خورشت استفاده میکنم و چطور خوشمزه‌تر میشه.
۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه لبوی خوشمزه در خانه را بلد هستید؟ اصلا می‌دانید لبو چه خواص و چه مضراتی دارد؟ فرق لبو با چغندر چیست و البته در مورد نحوه پختن و طرز درست کردن لبوی خوشمزه و خاصیت لبو پخته و … را در این مطلب بخوانید.
۶ روز پیش
آشپزی

روش‌های مختلف تهیه بال مرغ خوشمزه

افرادی که مرغ کامل خریداری می‌کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می‌کنند. اما از بال می‌توان پیش غذا‌های خوشمزه تری هم تهیه کرد. در ادامه مطلب ۴ مدل مختلف را برایتان آموزش داده ایم.

هات‌چاکلت با غلظت کم؛ برای روز‌های زمستانی

بعد از ظهرای پاییز و زمستون که هوا یکم خنکه هیچی بیشتر از یه نوشیدنی گرم نمیچسبه. مخصوصا اگه کلی کار داشته باشی و نخوای سرما و کوتاهی روز بی حال و کرختت کنه. هات چاکلت از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌هایی هست که تا بحال بشر به خودش دیده! اگه از گروه افرادی هستید که به این مهم اعتقاد ندارید بدونید که این مطلب اصلا براتون جذاب نخواهد بود.
۶ روز پیش
آشپزی

دمپخت ماش؛ پلو محلی چهارمحال و بختیاری

دمپخت ماش یک پلو گیاهی و خوشمزه است که مربوط به استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد. این پلو خوشمزه را می‌توانید به تنهایی خورده و یا در کنار آن از انواع گوشت‌های سفید و قرمز نیز استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد.
۸ روز پیش
آشپزی

پلو لیموزین؛ پلوی خوش عطر ایرانی

پلو لیموزین نام یک پلو جدید و مخلوط است که با مخلوط کردن انواع مواد می‌توان آن را تهیه کرد. این پلو را می‌توانید به تنهایی و یا با چاشنی‌ها و یا به همراه خورش‌هایی که باب میل افراد است در وعده‌های ناهار و یا شام نوش جان کنید. این پلو که از تمام گروه‌های مواد غذایی در دستور پخت خود دارد شبیه به رنگین پلو ایرانی می‌باشد.
۹ روز پیش
آشپزی

فاج تیرامیسو؛ دسر لذیذ ایتالیایی

تیرامیسو ازجمله دسر‌های لذیذ ایتالیایی است که آماده‌سازی آن وقت زیادی نمی‌گیرد و طی زمان کوتاهی آماده می‌شود و گزینه مناسبی برای مجالس و میهمانی‌ها محسوب می‌شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه‌ی آش گندم‌شیر کرمانی

آش گندم شیر یکی از غذا‌های محلی و سنتی استان کرمان می‌باشد. این غذای خوشمزه را مردم کرمان اغلب در ماه رمضان و افطار میل می‌کنند. البته آش جزو خوراک‌های اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر ایران، انواع مختلف و محلی آن در میان مردمان آن شهر مرسوم شده است.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

پلو کباب محلی از کباب‌های محلی استان گیلان است. این کباب یکی از غذا‌هایی است که در ایام عید زیاد استفاده می‌شود و جزء غذا‌های نوروزی به حساب می‌آید. کباب در گیلان انواع مختلفی دارد که اکثر آن‌ها نیاز دارد در فضای باز تهیه شود و یا باید به مدت زیادی در موادی خوابانده شود تا طعم مورد نظر به دست آید. اما این کباب را بسیار ساده در منزل می‌توانید تهیه کنید.
۱۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی حلیم شیر؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

حلیم شیر یکی از حلیم‌های معروف مردم استان اصفهان است. در فرهنگ غذایی کشور ما حلیم به دلیل مقوی بودن و خواص بسیاری که دارد بیشتر در وعده صبحانه به مصرف می‌رسد. حلیم‌ها به جهت ارزش غذایی بالا و انرژی بخشی که دارند برای وعده افطار نیز بسیار مناسب می‌باشند. انواع حلیم در شهر‌ها با دستور‌های پخت متفاوتی با انواع حبوبات، گوشت، ادویه و … پخته می‌شوند.
۱۳ روز پیش
آشپزی

راهنمای استفاده از ادویه در غذا

به یاد داشته باشید، مصرف به اندازه ادویه علاوه بر خوش‌عطر و طعم کردن خوراک، فواید زیادی برای بدن دارد که تسهیل در هضم غذا، تنظیم قندخون و... از آن دسته‌اند.
۱۳ روز پیش
آشپزی

ساندویچ مرغ مکزیکی؛ راحت و خوشمزه

ساندویچ مرغ در واقع یکی از سالم‌ترین انواع ساندویچ است که به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد. ساندویچ مرغ مکزیکی نوعی از همین ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است.
۱۳ روز پیش
آشپزی

کیک سیب وارونه؛ گرم و شیرین و پر عطر

کیک سیب وارونه یک نمونه خوشمزه و در عین حال خوش ظاهر از کیک سیب است که طعمی شیرین و کاراملی دارد. در این نوع دسر، سیب‌ها به طور کاملا مشخص روی کیک قرار می‌گیرند و طرحی جالبی را ایجاد می‌کنند ضمن اینکه وجود ادویه‌های خوش عطری، چون دارچین و جوز به آن گرما و عطر ویژه‌ای می‌بخشد.
۱۵ روز پیش
آشپزی

این خمیرهای کلوچه را خام‌خام بخورید

خمیر کلوچه یک نوع خوشمزه از کلوچه است که با همه کلوچه‌هایی که دیدید متفاوت است، چون این کلوچه‌ها علیرغم اینکه شیرین، خوشمزه و لطیف هستند، اما هیچ نیازی به پختن و زمان گذاشتن برای آن ندارند. این‌ها کلوچه‌هایی ساده، سریع و با ترکیب انتخابی هستند. با وجود پخت نشدن در فر، اما هیچ گونه نگرانی از بابت مسمومیت غذایی وجود ندارد.
۱۶ روز پیش
آشپزی

بهترین سالاد پاستای ایتالیایی

سالاد پاستای ایتالیایی را که با پاستای روتینی، گوجه، کالباس، زیتون و چندین چند ماده دیگر که جزو عناصر آشپزی ایتالیایی هستند، شاید بتوان بهترین سالاد پاستای ایتالیایی دانست که علاوه بر داشتن موادی خوشمزه و در عین حال ساده با وجود یک سس کلاسیک، عالی می‌شود.
۱۷ روز پیش
آشپزی

شیرینی‌های خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!

کرمانشاه شیرینی‌های مخصوص و محلی خوشمزه‌ای دارد که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و شگفت‌انگیز است. از جمله‌ی این شیرینی‌های بومی می‌توان به نان برنجی محبوب و نان خرمایی و ... اشاره کرد که طرز تهیه آن‌ها را آورده ایم.

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هستش که پایه اصلی اون رو آووکادو تشکیل میده و به عنوان یه مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشه. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسون رو براتون گذاشتم.
۱۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه آب استخوان با طعم و رنگ عالی

آب استخوان یک نوع عصاره است که معمولا با استخوان‌هایی درست می‌شود که ساعت‌ها قل خورده باشند. زمان طولانی پخت عصاره ژلاتینی تولید می‌کند که مغذی و خوش طعم است. بعضی آب استخوان را به تنهایی مصرف می‌کنند و بعضی هم آن را در غذا‌ها می‌ریزند. شما برای درست کردن انواع سوپ، آش، خورش و دمپخت و کته می‌توانید از این عصاره مغذی استفاده کنید.
۱۹ روز پیش
آشپزی

لیست غذا‌های پیشنهادی برای گیاهخواران

شاید برای ما ایرانی‌ها انتخاب گیاهخواری سخت باشد. تقریبا ۹۰ درصد غذا‌های سنتی با گوشت سفید و قرمز درست می‌شوند. این مسئله می‌تواند عشاق قرمه سبزی را دچار تردید کند، اما نگران نباشید، قرمه سبزی را می‌توان با گوشت سویا یا فرآورده‌های غیر گوشتی دیگر هم درست کرد.
۱۹ روز پیش
آشپزی

نان بوختلن با مغزی مربا و سس وانیلی

نان بوختلن یا ووختلن یکی از نان‌های مشهور در فرهنگ اتریش و آلمان است. این نان جزو نان‌های تکه‌ای یا لقمه‌ای مغزدار محسوب می‌شود که در میان آن مربا قرار می‌گیرد. نان بوختل پف و لطیف است و رویه آن کاملا برشته می‌شود. این نان را می‌توان هم به تنهایی و هم به همراه عسل سرو کرد. استفاده از نان بوختلن برای صبحانه و عصرانه عالی است.
۲۰ روز پیش
آشپزی

رمز و راز تهیه ترشی‌های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذا‌های ما ایرانیان است. اگر می‌خواهید ترشی‌های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
۲۰ روز پیش
آشپزی

کسرول؛ صبحانه‌ی مقوی برای خانه‌های شلوغ

کسرول صبحانه یک خوراکی مقوی تهیه شده با تخم مرغ، سیب زمینی، دو نوع پنیر، کالباس و سبزیجات معطر تازه است. البته مقداری کره و خامه سبک هم در آن ریخته می‌شود تا حسابی غلیظ و غنی شود. البته از کالری آن نترسید، چون این صبحانه برای جمعیت زیاد است و قرار است افراد بسیاری را سیر کند.
۲۱ روز پیش
آشپزی

ساندویچ سالاد تخم‌مرغ بدون مایونز

ساندویچ سالاد تخم مرغ یکی از ساندویچ‌های پر پروتئین، مقوی و خامه‌ای است که با وجود همراهی با سبزیجات بسیار هم پر خاصیت است. این ساندویچ مغذی و سیر کننده برای افرادی که سرکار می‌روند و بخصوص اهل کار‌های سخت مثل ساختمان سازی هستند، از همه مفیدتر است، چون هم سیر کننده است و هم انرژی آن‌ها را برای ساعت‌های طولانی تامین می‌کند.
۲۲ روز پیش
آشپزی

انواع کیک ‌های گردویی با ماست؛ خوشمزه و مقوی

گردو یک ماده بسیار مغذی با طعم خوشمزه آجیلی است.. این آجیل عالی سرشار از مواد مغذی همچون اسید‌های چرب امگا ۳، مس، منگنز، مولیبدن، فسفر، ویتامین E، B ۶ و فولیک اسید است وجود این ماده در کیک یک طعم خوب و آجیلی دوست داشتنی به آن اضافه می‌کند.
۲۳ روز پیش
آشپزی

کراکر‌های ساده و رژیمی برای همه‌ی سلیقه‌ها

کراکر یک نوع غذای خشک درست شده با آرد است. کراکر به انواع و شکل‌های مختلفی درست می‌شود و بعضی از آن‌ها با برخی مواد مثل نمک، سبزیجات معطر، دانه و تخمه یا پنیر طعم‌دار شده‌اند که یا به خمیر اضافه شدند یا روی آن‌ها پاشیده شده است. کراکر‌ها اغلب به عنوان میان وعده و یا همراه با غذا‌های مایع و یا نرم استفاده می‌شوند.
۲۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کمپوت گلابی فوق‌حرفه‌ای!

گلابی از آن دست میوه‌هایی است که در زمانی کوتاه می‌توانید کمپوت آن را بپزید. در این مطلب فوت‌وفن درست کردن کمپوت با این میوه خوشمزه را آموزش داده‌ایم.
۲۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه راتا ذرت؛ فینگرفود خوش‌قیافه

راتا به نوعی از فینگر فود گفته میشه که در اون انواع مخلوط‌ها روی یک تکه کوچیک نون قرار میگیرن و معمولا به صورت سرد سرو میشن و، چون خیلی خوش قیافه هستن و از طرفی میشه از قبل حاضر بشن گزینه‌ی مناسبی برای مهمونی‌ها به حساب میان. در این مطلب طرز تهیه راتا ذرت رو براتون آماده کردم که خیلی هم لذیذه.
۲۵ روز پیش
آشپزی

کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

فصل پاییز و زمستون جون میده برای یه برش کیک و یه فنجون چای گرم کنار کسایی که دوسشون داریم حالا چی از این بهتر که طعم و بوی سیب و دارچینم بپیچه تو خونه ... این کیک هم یکی از اون کیکای خوش عطرو بو و مناسب فصله که علاوه بر طعم محشرش خیلی آسونو راحته و اصلا نیازی به همزن هم نداره امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
۲۶ روز پیش
آشپزی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

شاید ندانید که این روز‌ها آشپزی یکی از مهارت‌های پولساز است و آشپز‌های موفق درآمدی نجومی از این هنر خود دارند و با توجه به فضای شغلی قابل توجهی که این حرفه دارد، می‌توان به یاد گرفتن آشپزی به عنوان یک سرمایه‌گذاری نگاه کرد.
۲۶ روز پیش
آشپزی

رول کرپ با انار؛ صبحانه دلچسب فرانسوی

کرپ یکی از صبحونه‌های دلچسب فرانسویه که از قضا خیلی خوشمزه و باب طبع ما ایرانی هاست. کرپ میتونه ساده یا با انواع طعم‌ها و میوه‌ها سرو بشه در این مطلب طرز تهیه رول کرپ با انار رو براتون گذاشتم و حالا که زمستونه و انار هم فراوون خوبه که تستش کنیم.
۲۶ روز پیش
آشپزی

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی ازنکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.
۲۸ روز پیش
آشپزی

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذا یا ساید دیش ساده، خوشمزه و خوش قیافه رو براتون میذارم که در تهیه اش از گل کلم استفاده میشه که فوق العاده مفید هم هست. فقط کافیه تا ادامه‌ی مطلب رو ببینین اونوقت حتما امتحانش میکنین مخصوصا اگه طرفدار انواع کلم‌ها باشین.
۲۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوه‌ای

دونات کدو حلوایی یکی از دونات‌های مخصوص فصل سرد و پخته شده در فر است. این دونات زرد و نارنجی بافتی لطیف و نرم همانند کیک خواهد داشت و همانند دونات‌های سرخ شده که با مخمر درست می‌شوند، نیست و از این لحاظ جزو دونات‌های کم روغن محسوب می‌شود. اگر شما هم مثل من از خوردن دونات سرخ شده اجتناب می‌کنید، این یکی را حتما دوست خواهید داشت.
۳۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.
۳۰ روز پیش
آشپزی

سالاد انار و گردو؛ خوشمزه و پرخاصیت

شب یلدا داره میاد و پای ثابتشم اناره و آجیل که میشه با همین دو تا یعنی انار و گردو به عنوان یه دونه‌ی روغنی و آجیل مفید و انواع سبزیجات یه سالاد خوشمزه و مقوی درست کنیم و کنار بقیه اعضای خونواده از طعمش لذت ببریم.
۳۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه آش انار خوشمزه ویژه شب یلدا

آش انار یکی از غذا‌هایی است که اگر تا به حال نخورده باشید هم با آمدن اسمش می‌توانید تصور کنید که چقدر خوشمزه و لذیذ است آش انار برخلاف آش‌های دیگر مثل آش رشته و شله قلمکار بسیار سبک است در نتیجه در کنار سایر خوراکی‌های شب یلدا به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

کیک های شب یلدا را در خانه بپزید

در اینجا میخوایم انواع کیک خونگی که میتونین برای شب چله توی خونه درست کنین و از مهموناتون پذیرایی کنین رو به شما معرفی کنیم. در واقع شما میتونین با انواع طعم میوه‌های مخصوص شب یلدا کیک خونگی درست کنین. انواع این کیک‌ها عبارتند از: کیک انار، کیک هندوانه؛ کیک پرتقال، کیک لبو، کیک خرمالو، کیک کدو حلوایی و کیک سیب درست کنین. در ادامه با طرز تهیه این کیک‌ها آشنا می‌شین.
۱ ماه پیش
آشپزی