طرز تهیه سالاد ضددود برای روزهای آلوده

حال که نمی‌توانیم خود را از آلودگی دور نگه داریم، برخی استدلال می‌کنند که مثل هر چیز دیگری، اگر بدن قوی و سالم باشد بهتر می‌تواند عوارض آلودگی هوا را کم و سموم را بهتر دفع کند. با خوردن این سالاد خود را از عوارض آلودگی حفظ کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

خوراکی‌های یلدایی؛ با این ایده‌ها یلدا را جشن بگیرید

اگر از اون دسته آدم‌ها هستید که خیلی دلتون میخواد برای یه شب یلدای به یاد موندنی تدارک ببینید، اما متاسفانه هیچ ایده‌ای ندارید، اصلا نگران نباشید. در این مقاله چند پیشنهاد جذاب و راحت برای شما داریم!

طرز تهیه ژله انار خونگی؛ به زحمتش می‌ارزه!

در این مطلب طرز تهیه‌ی ژله انار رو براتون آماده کردم، ولی این ژله با اون ژله‌های انار همیشگی یه فرق خیلی بزرگ داره و اونم اینه که کاملا طبیعیه و به جای اسانس انار با آب انار طبیعی درست میشه. درست کردنش به نسبت ژله‌های آماده یکم زحمت داره، ولی وقتی نوش جونش کنین متوجه میشین که خیلی خیلی به زحمتش می‌ارزیده، چون طعمش حرف نداره.
۱ ماه پیش
آشپزی

خوراکی‌های شب یلدا؛ از حالا به فکر باشید!

شب یلدا نقطه عطفی در میان عید مهم یهودیان یعنی روش هشه نه و عید بزرگ کریسمس است. بعضی از خوراکی‌های این سه جشن مشابه هستند مثل استفاده از انار که در هر سه فرهنگ وجود دارد. خوراکی‌های شب یلدا تلفیقی از خوراکی‌های شیرین، تنقلات و انواع میوه‌ها است. این یک جشن بزرگ بخصوص برای ستایش نعمت‌های آسمانی و زمینی با انواع میوه و سبزیجات این دوره از سال است.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه ته‌چین گرمساری؛ غذای سنتی سمنان

ته‌چین گرمساری یکی از غذا‌های سنتی استان سمنان (شهرستان گرمسار) است؛ که حاوی کربوهیدرات، پروتئین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز؛ آهن، فیبر، اسید فولیک، سلنیوم، فولات، پلی فنول، زاگزانتین، لوتئین، امگا ۳، اسید آمینه تریپتوفان، ویتامین A، گروه ویتامین c و k است.
۱ ماه پیش
آشپزی

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

این سس گوجه خانگی و سبزیجات برای این است که بدون احتیاج به سس و یا رب گوجه‌های تجاری، خیلی راحت در خانه سس گوجه و سبزیجات مخصوص پاستا درست کنیم. این سس را علاوه بر پاستا می‌توان با نان سیر خانگی برای شام آخر هفته نیز سرو کرد.

طرز تهیه سوپ نودل چینی؛ آسان و سریع

سوپ نودل چینی آسان و سریع یک نوع سوپ ساده و معطر به سبک آسیایی است؛ یعنی مواد جامد در آب سبزیجات یا گوشت است و طعم آن هم کاملا شرقی و عالی است. درست کردن این سوپ بسیار آسان است و وقت چندانی هم از شما نمی‌گیرد، ضمن اینکه یک سوپ شرق آسیایی به معنای واقعی خواهید داشت که می‌توانید آن را هورت بکشید.
۱ ماه پیش
آشپزی

سیب‌زمینی برشته در فر؛ پُر‌ادویه و با حداقل روغن

سیب‌زمینی برشته پرادویه یک بغل بشقابی عالی برای انواع غذا‌ها از جمله مرغ سرخ کرده و استیک آبدار است. این بغل بشقابی عالی و رژیمی با ادویه‌ها حسابی مزه‌دار شده و در فر با حداقل روغن پخته می‌شود. ظاهر زیبای این سیب‌زمینی برشته بخصوص برای بچه‌های مدرسه‌ای جالب است و می‌توانید به عنوان میان وعده برای آن‌ها درست کنید.

دسر سیب سرخ‌کرده با طعم دارچین

دسر سیب سرخ‌کرده چیزی شبیه به خمیر سرخ شده و یا دونات است که به روشی ساده می‌توان در خانه تهیه کرد. این دسر پاییزی عالی با سیب‌های تازه نگینی شده و خمیر مخصوص درست می‌شود که در روغن حسابی سرخ و برشته می‌شوند. در انتها هم در دارچین و شکر غلطانده می‌شوند تا طعمی کامل داشته باشند.
۱ ماه پیش
آشپزی

خوراک گوشت و سبزیجات؛ به استقبال زمستان بروید!

زمستون تو راهه و معمولا تو فصل پاییز و زمستون سرماخوردگی خیلی بیشتر از همیشه است پس بهتره بیشتر مواد غذایی رو استفاده کنیم که مقوی و مفید باشن. مثلا این خوراک مملو از ویتامین و پروتئین هستش که جون میده برای این فصل از طرفی فوق‌العاده لذیذه و پختشم خیلی آسونه، حتما امتحانش کنین.
۱ ماه پیش
آشپزی

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

آشپزی در ماگ یکی از روش‌های مدرن آشپزی است که فوت و فن‌های خاص خودش را دارد. شما می‌توانید با استفاده از این وسیله در زمانی کوتاه یک غذا یا دسر خوشمزه داشته باشید. انواع سوپ، کیک، مافین، نان، براونی و حتی پیتزا را می‌توان در مایکروفر درست کرد.
۱ ماه پیش
آشپزی

دستور تهیه سه نوع ته چین خوشمزه

ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته‌چین در بین غذا‌های ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذا‌های رسمی و مناسب مهمانی‌هاست. در این مطلب طرز تهیه سه نوع ته چین متفاوت را آموزش داده ایم.
۱ ماه پیش
آشپزی

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

در این مطلب با انواع غذا‌های اصیل رشتی، چاشنی‌ها، شیرینی و نان‌های این خطه از کشورمان آشنا خواهید شد و اطلاعات جالبی درباره‌شان به دست خواهید آورد.
۱ ماه پیش
آشپزی

کیک نارنگی در سه نوع ساده، بدون گلوتن و چند لایه

کیک نارنگی یکی از کیک‌های میوه‌ای فصل پاییز و زمستان است. این کیک خوشمزه و نرم حاوی پره‌های لطیف نارنگی است و بخاطر استفاده از این میوه رنگ زرد زیبایی دارد.
۱ ماه پیش
آشپزی

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ی سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
۱ ماه پیش
آشپزی

سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!

اگر دچار سرماخوردگی هستید، سوپ جوجه بهترین نوع سوپ برای شما خواهد بود. اگر اخیرا دچار مشکلات گوارشی مثل تهوع هستید، مرغ پخته برای شما خیلی خوب خواهد بود. استفاده از آب لیمو در این سوپ به خواص درمانی آن بسیار کمک می‌کند.
۱ ماه پیش
آشپزی

پاستا ریحان؛ سه‌سوته آماده کنید!

پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.
۱ ماه پیش
آشپزی

رول کوفته‌قلقلی پنیری؛ مخصوص مهمانی‌ها

در این مطلب به شما طرز تهیه رول کوفته قلقلی را آموزش می‌دهیم که مناسب مهمانی و دورهمی‌ها می‌باشد. این خوراک خوشمزه را می‌توانید در نان باگت درست کنید و با انواع سس سرو کنید. امیدواریم لذت ببرید.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی‌شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی‌ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.
۱ ماه پیش
آشپزی

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.
۱ ماه پیش
آشپزی

روش پخت چند غذای خوشمزه با ماش

با ماش انواع پلو یا خوراک می‌توان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با ماش در ادامه مطلب همراه ما باشید.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

در این مطلب دستور خیلی ساده، خوشمزه و کم هزینه از سالاد ماکارونی رو میذارم که میتونید نیم ساعته آماده‌اش کنید. این سالاد برای مهمونی‌ها خیلی ساده و سریع آماده میشه و مهمتر از همه با این ترکیب رنگ‌های قشنگ به عنوان یه شام سریع و خوشمزه میتونید امتحانش کنید.

نان کدو لقمه‌ای با طراحی زیبا برای صبحانه و عصرانه

نان کدو لقمه‌ای با طرح گل یکی از نان‌های بسیار زیبا و جذاب است که هر کسی آن را دوست خواهد داشت. این نان زرد و نارنجی خواستنی را می‌توان همراه با انواع اقلام صبحانه مثل کره، مربا، عسل و خامه سرو کرد. ما در ادامه هم یک رومال خوشمزه به شما یاد می‌دهیم که می‌توانید روی نان گرم زده و سرو کنید.

خوراک مرغ پنیری؛ شعبده‌بازی با مرغ!

در این مطلب به شما خوراک مرغ پنیری فرانسوی را آموزش میدهیم. در این خوراک از پیاز کاراملی، مرغ و پنیر گرویر، که یک نوع پنیر سوئیسی‌ست، استفاده می‌شود. می‌توانید این خوراک را با جعفری تزئین کنید و در کنار نان سرو کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

فصل پاییز و زمستان، دوران اوج مرکبات است و ما در این فصل انواع خوراکی‌ها را با این محصولات درست می‌کنیم. آب‌نبات پوست پرتقال شاید عجیب‌ترین آن‌ها باشد، اما یقینا تجربه‌ای جالب است. شما علاوه بر پوست پرتقال با انواع مرکبات می‌توانید آب‌نبات شکری خوشمزه درست کنید. وقتی که این پوست‌های چند رنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند، ظاهر زیبایی را ایجاد می‌کنند.
۱ ماه پیش
آشپزی

چند نوع سالاد رژیمی خوشمزه

بهترین راه برای کاهش وزن خوردن سالاد و سبزیجات به جای غذای چرب و سنگینه. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد رژیمی و خوشمزه را برایتان آورده ایم.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه خیارشور یک روزه!

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

کیک شکلاتی اسمارتیزی را امتحان کنید

در این مطلب به شما طرز تهیه یک نوع کیک شکلاتی را آموزش می‌دهیم. این کیک به دلیل وجود اسمارتیز در آن، طعم بسیار خوبی دارد و همچنین این دسر خوشمزه را می‌توان با خامه‌های رنگی تزئین کرد و در مهمانی یا جشن تولد بچه‌ها استفاده کرد. با ما در ادامه همراه باشید.
۱ ماه پیش
آشپزی

عدسی را با این چاشنی‌ها خوشمزه‌تر کنید

در این مطلب طرز تهیه عدسی را به شما آموزش داده‌ایم. این عدسی با عدسی‌های همیشگی متفاوت است. در این غذا از چاشنی‌های مختلفی استفاده شده است که طعم عدسی را بهتر می‌کنند.
۱ ماه پیش
آشپزی

انواع شیرینی خشک

در این مطلب طرز تهیه چند نوع شیرینی خشک خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از آن‌ها لذت ببرید.

ماکارون با طعم چای ماچا؛ به امتحانش می‌ارزه!

در این مطلب به شما طرز تهیه ماکارون با طعم چای ماچا را آموزش می‌دهیم. این دسر خوش‌رنگ خیلی راحت و با مواد اولیه ساده‌ای تهیه می‌شود و می‌توان آن را تا ۳ روز در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کرد. امیدواریم لذت ببرید.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع آبگوشت

آبگوشت، غذایی است که به اندازه تاریخ ایران قدمت دارد، پختنش قلق دارد و جا افتادنش خبرگی می‌خواهد. علاوه بر این آبگوشت برای بسیاری نماد سنت و فرهنگ است. آبگوشت بوی خاطرات پدربزرگ و مادربزرگ‌ها را می‌دهد. در ادامه این مطلب طرز تهیه انواع آبگوشت را برای شما عزیزان توضیح داده ایم.

سالاد نودل سبزیجات؛ پیش‌غذای گیاهی خوشمزه

سالاد نودل سبزیجات یک پیش غذای گیاهی است؛ که می‌توانید آن را پخته، نیم پز یا خام سرو کنید. این غذا را می‌توانید همراه با سس‌های مورد علاقه تان نوش جان کنید.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
۱ ماه پیش
آشپزی

استاک سبزیجات؛ ترکیبی جادویی برای انواع سوپ

استاک سبزیجات یا همان عصاره سبزیجات که از پختن و عصاره گیری از چند نوع سبزی درست می‌شود برای انواع سوپ گیاهی و بسیاری از غذا‌های آبکی استفاده می‌شود. برای درست کردن این عصاره غذایی از حداقل مواد، اما با بهترین ترکیب استفاده می‌شود. شما می‌توانید مقدار زیادی از آن را درست کرده و هر بار در سوپ، خورش و یا حتی پلو استفاده کنید.

غذا‌های محلی استان بوشهر

غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست مایه تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند. در این مطلب با غذا‌های محلی استان بوشهر ما را همراهی کنید.

لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!

لازانیا رو همه دوست دارن، اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است.

انواع شیر گیاهی؛ طرز تهیه و کاربرد‌های آن‌ها

اگر به دلیل آلرژی، گیاهخوار بودن و یا هر دلیل دیگری به دنبال جایگزینی برای شیر گاو هستید، شیر‌های گیاهی مغذی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. شیر گیاهی نه تنها با آجیل بلکه با انواع غلات و دانه‌های روغنی و حتی ترکیبی از آن‌ها هم درست می‌شود. روش درست کردن اکثر آن‌ها ساده و مشابه همدیگر است.
۱ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه چلو‌کباب خانگی

درست است که چلوکباب در همه رستوران‌ها پیدا میشود، ولی بعضی وقت‌ها دوست داریم خودمان در منزل این غذای محبوب را تهیه کنیم. در اینجا طرز تهیه چلو کباب خوشمزه و نکات و فوت و فن‌های آن را برایتان آورده ایم.

نیمرو با سیب‌زمینی‌شیرین؛ صبحانه‌ای متفاوت

در این مطب به شما طرز تهیه یک کوکو با سیب‌زمینی‌شیرین را آموزش می‌دهیم که به دلیل وجود تخم‌مرغ در آن، یک صبحانه کامل و مقوی است. این نیمرو را می‌توان با آووکادو و خامه ترش سرو کرد. امیدواریم لذت ببرید.
۲ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه خوراک چیلی گیاهی با لوبیا‌سیاه

خوراک چیلی با انواع لوبیا تهیه میشه و بعضی اوقات داخلش از گوشت استقاده میشه و گاهی هم نه. خوراک چیلی اسمش رو از ادویه‌ی چیلی که داخلش استفاده میشه میگیره و واقعا لذیذه. در این مطلب طرز تهیه خوراک چیلی گیاهی با لوبیا سیاه رو براتون میذاریم که سرشار از مواد مفید و مغذیه.
۲ ماه پیش
آشپزی

انواع کیک انجیر؛ دسری لاکچری را تجربه کنید!

کیک انجیر یکی از آن کیک‌های میوه‌ای است که انجیر نقش اصلی در تشکیل آن را دارد و به همین دلیل اغلب کاملا در ظاهر کیک مشخص می‌شود. برای کیک انجیر باید انجیر‌ها را قاچ کرده و روی خمیر بگذارید تا کیکی با ظاهری زیبا داشته باشید. کیک انجیر هم با آرد معمولی و هم با آرد بادام به عنوان نسخه‌ای بدون گلوتن درست می‌شود.
۲ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

دونات نارگیلی در فر با طعمی رویایی و بافتی بسیار نرم است که به سرعت در دهان آب می‌شود. این دونات با یک لایه براق کننده شیرین و در انتها روی آن با نارگیل رنده شده پوشانده شده است و در هر لایه آن کاملا طعم نارگیلی آن حس می‌شود.
۲ ماه پیش
آشپزی

طرز تهیه رول سیب‌زمینی پنیری با بورانی اسفناج

در این مطلب به شما طرز تهیه رول سیب‌زمینی پنیری با بورانی اسفناج را آموزش میدهیم. این پیش غذا به دلیل وجود گوشت در آن مناسب میهمانی‌ها و جشن‌ها می‌باشد. اگر از عاشقان پنیر هستید طرز تهیه این رول سیب‌زمینی خوشمزه را از دست ندهید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

کدو حلوایی جز اون دسته از مواد غذاییه که کاربرد‌های زیادی در ٖآشپزی داره. یکی از موارد استفاده خوشمزه و مفیدشم در انواع سوپه که یکیش سوپ همین مطلبه. این سوپ خیلی خوشمزه، آسون و سریعه امیدورام تهیه‌اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
۲ ماه پیش
آشپزی