طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذا‌های سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم. آش یخ یکی از غذا‌های محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.
۴ ماه پیش
غذای ایرانی

افطاری روز؛ کوکوی سیب زمینی و اسفناج

کی از بهترین گزینه‌ها برای شام بعد از افطاری، انواع کوکو‌ها هستن. البته اگه مثل ما از اوناش هستید که افطاری و شام رو یکی میکنید هم این کوکو کنار نون و پنیر و خرما میتونه یه افطاری عالی هم باشه.
۴ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی باقالی پلو با ران بوقلمون؛ غذای مجلسی ایرانی

باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذا‌های رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانی‌ها و مراسم مهم سرو می‌شود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می‌توانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید.
۴ ماه پیش
غذای ایرانی

افطاری روز؛ خورشت گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است، به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته میشود، اگه طرفدار غذا‌های ترش هستید حتما این خورش رو امتحان کنید.
۴ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی بادمجان شکم‌پر؛ اصیل و خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه بادمجان شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه است که در بسیاری از شهر‌های ایران و حتی کشور‌های دیگر آن را با تفاوت‌هایی می‌پزند.
۴ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی ۱۰ افطاری خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

ماه مبارک رمضان نزدیک است و حالا به جای شام چی بپزم و ناهار چی بپزم مهم‌ترین سوال این است که سحری و افطاری چی بپزیم. از سوی دیگر به خاطر شیوع ویروس کرونا و اپیدمی شدن بیماری کرونا کووید ۱۹ تقویت سیستم بدن برای پیشگیری از ابتلا به علائم و نشانه‌های کرونا بسیار مهم است.
۴ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی خورشت هویج تبریزی؛ خورشت اصیل ایرانی

خورش هویج تبریزی‌ها از جمله غذا‌های سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ می‌شود. در گذشته این خورش به جای هویج با زردک طبخ می‌شد که شبیه هویج بود و شیرینی کمتری هم داشت.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی لقمه مرغ و اسفناج؛ سالم و رژیمی

اگه شما هم مثل من این روزا بیشتر به این فکر میکنین که امروز دیگه چی درست کنم برای ناهار، شاید این ایده‌ی لقمه‌های مرغ و اسفناج براتون جالب باشه. این لقمه‌ها که اسم شیک و کافه ایش میشه ” رَپ مرغ و اسفناج” هم سالم و رژیمی هستن و هم طعم خوبی و متفاوتی داره.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی نان تابه‌ای خانگی؛ در روز‌های کرونایی خودکفا باشید

پختن نان در خانه یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌ها و البته راه حل خوبی برای روز‌هایی است که نمی‌توانیم از خانه بیرون برویم. اگر برای اولین بار می‌خواهید در خانه نان بپزید اصلا نگران نباشید؛ در این مطلب، طرز تهیه نان خانگی در تابه را به شما آموزش می‌دهیم.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی

بریانی یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می‌کنند.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روش‌های گرفتن بوی زهم مرغ

مرغ پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلومرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویه‌جاتی مثل زنجبیل است که اگر یک بار امتحان کنید مشتری همیشگی‌اش می‌شوید.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی آش رشته؛ خوشمزه و جاافتاده

آش رشته از آن دست غذا‌هایی است که عموماً در جمع‌های دوستانه و خانوادگی تهیه می‌شود علاوه بر این پای ثابت نذری‌ها است همچنین در مناسبت‌های خاص مثل شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده بدر، معمولاً برای عصرانه این آش خوشمزه را تهیه می‌کنند.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی کباب تابه‌ای مرغ؛ غذای محبوب ایرانی

کباب تابه‌ای یکی از غذا‌های محبوب بین ایرانی‌هاست که هم با برنج و هم بدون برنج سرو می‌شود. کباب تابه‌ای را معمولا با گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه می‌کنند، اما نوع دیگری هم از این غذا وجود دارد؛ کباب تابه‌ای با مرغ که با گوشت سینه یا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ تهیه می‌شود و مزایای زیادی نسبت به کباب تابه‌ای با گوشت قرمز دارد.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی دوقوس ماهی؛ غذای بوشهری

دوقوس ماهی از غذا‌های محلی و خوشمزه استان بوشهر می‌باشد. شهر بوشهر، از استان‌های جنوبی فعال ایران، معروف در عرصه غذا‌های خوشمزه و لذیذ است. در واقع غذا‌های این سرزمین، نخل‌های بلند و دریای خروشان با مردمان خونگرم اش همیشه جزو بهترین غذا‌ها در لیست انواع غذا‌های ایرانی قرار می‌گیرد.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی ته‌چین گوشت و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

ته چین انواع مختلفی دارد مثل ته چین مرغ، ماهی و گوشت که ما در این مطلب طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان را برای شما آماده کرده ایم که طعم خیلی خوبی دارد و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و می‌تواند در کنار سایر غذا‌ها جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره شما را رنگین کند.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی مرغ ترش؛ غذای محلی شمالی

خورش مرغ ترش شمالی یک غذای خوشمزه است که دستور‌های پخت متفاوتی دارد. برای مثال طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مازندرانی متفاوت است و معمولا در آن از گردو استفاده نمی‌شود، یا برخی مواقع در تهیه مرغ ترش مازندرانی از رب آلوچه هم در کنار رب انار استفاده می‌کنند.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی چلو ماهیچه؛ غذای اصیل ایرانی

چلو ماهیچه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی خاصه مهمانی‌ها و مناسبت‌های ویژه می‌باشد. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن طرفداران بسیاری نیز دارد.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است. همان طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است و برای شام غذای مناسبی به شمار می‌رود.
۵ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی رشته پلو ساده و مجلسی؛ با مرغ یا گوشت

رشته پلو از آن دسته پلو‌های قدیمی و سنتی است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. در بسیاری از شهر‌های ایران رشته پلو را به عنوان شام شب عید نوروز یا شب چهارشنبه سوری درست می‌کنند تا طبق یک روایت قدیمی رشته کار و زندگی دست‌شان بیایید.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی آش ابودردا؛ مخصوص چهارشنبه‌سوری

چهارشنبه سوری یکی از قدیمی‌ترین جشن‌های باستانی ایران است. جدا از رسم و رسوم جالب آخرین چهارشنبه سال، آشنایی با خوراکی‌ها و غذا‌هایی که در این شب نسل به نسل پخته شده هم خالی از لطف نیست. به خصوص این‌که بدانیم هر کدام از این غذا‌ها و دسر‌ها به نیت خاصی پخته می‌شدند و یک دنیا رسم و افسانه پشت‌شان بوده است.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

اگر به دنبال یک وعده غذایی کم کربوهیدرات (Low Carb) برای شام یا ناهار هستید، سینه مرغ شکم پر با اسفناج یک گزینه‌ی عالی با ظاهری جذاب و طعمی منحصربه‌فرد است. پنیر خامه‌ای و پارمزان موجود در این غذا طعم بسیار خوبی به مرغ و اسفناج می‌دهد.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

غذا‌ها‌ی محلی و معروف بندرعباس و قشم و هرمز

هیچ سفر و گردشی بدون تجربه غذا‌های اصیل و محلی آن منطقه کامل نیست؛ قشم و بندرعباس هم از واقعیت مجزا نیست.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی ماهی شکم‌پر؛ خوشمزه و مجلسی

به طور کلی روش‌های مختلفی برای تهیه ماهی شکم پر وجود دارد و شما می‌توانید این غذای خوشمزه و چشم نواز را در فر یا داخل تابه تهیه کنید البته نوعی که در فر تهیه می‌شود، چون از روغن کمتری در تهیه آن استفاده می‌شود در نهایت سالم‌تر است.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی

اکبر جوجه، یکی از غذا‌های سنتی مردم مازندران می‌باشد. در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستوران‌ها و شعبه‌های متنوع و زیادی دایر کرده است.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است؛ از معدود غذا‌هایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذا‌های ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌شوند.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی سمبوسه‌ی گوشت خانگی؛ به سبک بندری‌ها

سمبوسه یکی از غذا‌های خوشمزه مخصوص جنوب ایران است که در حال حاضر در سراسر کشور به عنوان یک غذای محبوب و پر طرفدار شناخته می‌شود. سمبوسه معمولا در مهمانی‌ها و تولد‌ها بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، چون خیلی سریع آماده می‌شود و نسبتا غذای کم هزینه‌ای هم هست لذا معمولا پای ثابت مهمانی‌های عصرانه و تولد است.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی شویدپلو با نخودفرنگی

نخود فرنگی جز اون دسته مواد غذایی بود که تو خونه ما مظلوم واقع شده بود و کمتر ازش استفاده میکردم، اما جدیدا تصمیم گرفتم که این نخود سبز گرد کوچولو و خوشمزه رو بیشتر تو آشپزی هام استفاده کنیم. یکی از غذاهاییم که این دفعه امتحان کردم شوید پلو با نخود فرنگیه که خیلی تعریف مزه اش رو شنیده بودم که واقعا هم همینطور بود. پیشنهاد میکنیم شما هم امتحانش کنین و لذت ببرین.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

ایده‌هایی برای تزیین غذای کودک

اغلب والدین با کودکان و خردسالان برای خوردن غذا مشکل دارند. کودکان معمولا نسبت به خوردن غذا مقاومت می‌کنند و مدام دنبال بهانه‌ای هستند که از غذا خوردن فرار کنند. این موضوع گاهی تبدیل به یک جنگ در خانه می‌شود که برنده‌ای هم نخواهد داشت. چراکه نه کودکان کوتاه می‌آیند و نه والدین دست از اصرار برمی‌دارند. همان‌طور که می‌دانید کودکان عاشق رنگ و شکل هستند؛ بنابراین طبیعی است که غذا‌های ساده برایشان تکراری و بدون جاذبه باشد. تزیین غذای کودک موضوعی است که باید آن را جدی بگیرید تا کودکتان بدون مقاومت غذا بخورند.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی جوجه کباب رستورانی با ماست؛ لذیذ و حرفه‌ای

جوجه کباب از جمله غذا‌هایی است که دستور‌های بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می‌کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز، زعفران، انواع ادویه و آبلیمو است.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه خورشت بِه

اگرچه میوه به، میوه‌ای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است، اما شاید محبوبیت خورشت «به» به پای مربای آن نرسد و کمتر کسی طرز تهیه این خورشت شیرین و خوشمزه را بلد باشد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت به را به شما آموزش دهیم.
۶ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی تاک پلو؛ غذای خاص شاهرودی

تاک پلو، غذای محلی و خاص شاهرود در استان سمنان می‌باشد. این غذای خوشمزه ایرانی با مواد اصلی برنج و برگ مو طبخ می‌شود. در واقع کدبانو‌های شاهرودی اصل غذای تاک پلو را فقط با همین ۲ ماده اولیه اصلی یعنی برنج و برگ مو می‌دانند. چرا که آنان فیله‌های مرغ را جدا طبخ می‌کنند و به همراه تاک پلو سرو می‌کنند.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی یتیمچه؛ به سبک شهر‌های مختلف

یتیمچه از آن دسته غذا‌های اصیل و آسان ایرانی است که علیرغم اسم کمی غم‌انگیزش اتفاقا غذایی بسیار سالم و مقوی است. یک غذای نونی و ساده برای شام و ناهار که در شهر‌های مختلف ایران آن را با جزییات متفاوت با گوشت یا بدون گوشت درست می‌کنند، اما در هر صورت چیزی از خوشمزگی آن کم نمی‌کند. تیمچه هم برای شام و ناهار مناسب است و هم یک غذای ساده و سریع مجردی و دانشجویی است.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

گشنیز کباب آذربایجانی

گشنیز کباب یکی از غذا‌های خوشمزه و مجلسی آذری است که اصالت آن متعلق به آذربایجان می‌باشد. این غذای خوشمزه و پرطرفدار یک نوع کوفته سنتی است که از ترکیب سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

شامی هویج یکی از غذا‌های محلی و خوشمزه شهر اصفهان می‌باشد. طرز طبخ خاص این غذای محلی به همراه سس خوشمزه و معطر آن می‌باشد که طعم آن را کاملا متفاوت و خاص خواهد کرد. این غذای سبک و خوشمزه برای تمام مناسبت‌ها و فصل‌های خاص و به خصوص ماه رمضان بسیار عالی می‌باشد.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی زرشک‌پلو دمی با مرغ و کرفس؛ پلوی شیک و مجلسی

یکی از آسون‌ترین انتخابا برای مهمونی‌ها همین زرشک پلو با مرغ هست که قبلا مدل مجلسیش رو مفصل توضیح دادم. گاهی وقتا اون مدل زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی تکراریه و خوبه که تنوعی بهش بدیم و یکم ظاهر و طعمش رو عوض کنیم.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی باقالی پلو با ماهیچه؛ مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه باقالی پلو نسبت به بسیاری از غذا‌های تشریفاتی و مجلسی دیگر مثل مرصع پلو، شیرین پلو و … ساده‌تر بوده و در عین حال غذایی بسیار چشم نواز و پر طرفدار است و می‌تواند زینت بخش سفره‌های شما برای مهمانی‌ها و مجالس باشد.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی دلمه قارچ با مرغ؛ سرشار از پروتئین

دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه‌ترین نوع دلمه می‌باشد، این غذا را می‌توان در دسته پیش غذا‌ها و یا فینگرفود‌ها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می‌شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

عدسی و رازهای خوشمزه شدن آن

عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و پیشگیری از کم خونی است. دستور پخت و راز های خوشمزه شدن عدسی را در این مطلب ببینید.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت

شیرازی‌ها برای صبحانه به جای حلیم و کله پاچه و املت معمولا آش سبزی می‌خورند. آش سبزی شیرازی با عطر و طعم بی‌نظیر هم با گوشت و هم بدون گوشت درست می‌شود و اگر گذرتان به شیراز افتاده باشد حتما در مغازه‌های فروش آش و حلیم حتما چشمتان به دیگ آش سبزی هم خورده است.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچی‌های مشهور

سوسیس بندری از جمله غذا‌های ساده و سریع نونی و بسیار پرطرفدار است که معمولا افراد آن را از بیرون از منزل به صورت ساندویچ تهیه می‌کنند. ساندویچ سوسیس بندری با اصالت جنوبی معمولا ساندویچی تند و تیز است و برای درست کردن آن لازم است حتما فوت و فن و ادویه‌های مخصوص آن را در اختیار داشته باشید.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه کله پاچه خانگی و طریقه پاک کردن

کله پاچه یا به قول جوان‌تر‌ها کلپچ یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذا‌های ایرانی، منطقه خاورمیانه و جنوب قفقاز است. خوردن بناگوش و چشم و زبان کله پاچه انگار صبح و ظهر و شب نمی‌شناسد. این غذای چرب و لذیذ ایرانی آنقدر پرطرفدار است که حتی در صورت دسترسی نداشتن به کله پاچه تازه، کنسرو کله پاچه هم برای عاشقان سینه چاک آن گزینه‌ای قابل قبول است.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی اسکندر کباب خانگی با سس مارینا

در لیست غذا‌های مشهور ترکیه نام اسکندر کباب در بین سه غذای محبوب ترک‌هاست. بد نیست بدانید نخستین بار اسکندر کباب در شهر بورسا ترکیه تهیه شد و هنوز هم خوشمزه‌ترین اسکندر کباب‌ها در این شهر طبخ و سرو می‌شود.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

طرز تهیه‌ی ورقه کدو

غذایی که میخوام در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون بذارم اسمش ورقه کدو هستش که یکی از غذا‌های خیلی راحت و کم هزینه است که به مواد اولیه‌ی زیادی هم احتیاج نداره، ولی طعم و مزه اش حرف نداره. این غذا رو میتونین با نون یا برنج میل کنین و از طعم محشرش لذت ببرین.
۷ ماه پیش
غذای ایرانی

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی

دو پیازه آلو یکی از غذا‌های لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو شده. به نظر من این غذا برای درست کردن سر افطار تو ماه رمضون هم خیلی عالیه، چون علاوه بر خوشمزگی خیلی سریع حاضر میشه البته به شرطی که پیاز داغ آماده داشته باشین که در این صورت تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میخواد.
۸ ماه پیش
غذای ایرانی