طرز تهیه شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

شکشوکه غذایی شبیه املت گوجه و سبزیجات است که روی آن با پنیر و گشنیز خوشبو تزئین شده است. برای این غذا از چندین نوع فلفل تابستانی و گوجه برای سس درست می‌شود سپس تخم مرغ‌ها در این سس نیمرو می‌شوند. این یک غذای ساده و راحت تابستانی ست که تنوع رنگی جالبی دارد.
۲ روز پیش
غذاهای ملل

برگر بره کبابی با سبزیجات معطر و پنیر

برگر بره یک برگر خوش طعم با سبزیجات معطر است که به سبک مدیترانه‌ای درست می‌شود. این برگر به صورت مینی درست می‌شود. در این برگر از برگ‌های تازه جعفری، مقداری برگ ریحان و نعناع به عنوان سبزی معطر استفاده می‌شود. همچنین مقداری فلفل هالوپینو به آن اضافه می‌شود که هم تند و تیز است و هم بخاطر رنگ قرمز زیبایش تنوع رنگی به برگر ما می‌دهد.
۶ روز پیش
غذاهای ملل

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه

دمپخت گوجه و فلفل یک کته پرادویه و خوش طعم بومی غرب آفریقاست. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است و می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی را تشکیل دهد. همچنین می‌توانید آن را با سالاد و یا سبزیجات برشته سرو کنید.
۱۵ روز پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

سالاد ایتالیایی با شکوه حاوی سبزیجات و گوجه و زیتون است و علاوه بر این با یک سسس مخصوص سرو می‌شود که یک سس سبز مخصوص است. این سالاد با همراه کردن مقداری پنیر واجد همه عناصر آشپزی ایتالیایی خواهد بود و از این جهت یک سالاد ایتالیایی درجه یک است.
۲۴ روز پیش
غذاهای ملل

دستور تهیه تارت راتاتویی؛ هم رژیمی هم خوشمزه!

تارت راتاتویی غذای فرانسوی است. شاید خیلی از ما بعد از دیدن انیمیشن موش سرآشپز با این غذا آشنا شده باشیم، اما امروز می‌خواهیم دستور غذایی جدید از این تارت راتاتویی خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

خوراک کدوسبز ایتالیایی با سیب‌زمینی

خوراک کدوسبز با سیب‌زمینی یک غذایی ایتالیایی روستایی است. این دستور غذایی گیاهی و بدون گلوتن یک غذایی سالم با سبزیجات تازه است. این غذا را باید به صورت گرم و با برنج سرو کرد.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

سه روش درست‌کردن یک استیک خوشمزه

استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توانید با گوشت بپزید. این غذا به کار زیادی نیاز ندارد و حتی سس‌ها و ادویه‌های اضافی می‌تواند طعم طبیعی گوشت را از بین ببرد.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

سالاد اسپاگتی تایلندی با آجیل و سبزیجات رنگی

سالاد اسپاگتی تایلندی یک سالاد خوشمزه است که عناصر سالاد ماکارونی کلاسیک را همراه با چند ماده دیگر دارد که با وجود این مواد تشکیل‌دهنده به سرعت درست می‌شود.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

مینی چیزبرگر شکم‌پر؛ ساندویچی جمع‌و‌جور و بدون دردسر

مینی چیزبرگر یک مینی ساندویچ است که نیازمند یک گاز کوچک برای رونمایی است. این نان به جای آنکه برگر و پنیر را در میان دو برش جای دهد آن‌ها را در شکم خود فرو داده تا زحمت خوردن و گرفتن آن‌ها را برایتان به حداقل برساند.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه پاستا پنه

یکی از معروف‌ترین خوراک‌های کافه‌ها و رستوران‌های ویژه، پاستا است و مشهورترین پاستا پنه‌ی مرغ آلفردو است. پنه بروکلی هم یک نوع خوشمزه از پاستاست. در این مطلب طرز تهیه این دو نوع پاستا را آموزش داده ایم.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

خورش کاری بادمجان یک خورش گیاهی پُرادویه

خورش کاری بادمجان یک نوع خورش هندی از گروه کاری‌ها است. خورش کاری انواع مختلفی دارد از انواع گیاهی تا گوشتی که با گوشت مرغ، گوشت قرمز و حتی ماهی درست می‌شود. این خورش تابستانی با طعم بادمجان و انواع ادویه‌ها و دانه‌های معطر شما را به دنیایی متفاوت با لذت‌های تابستانی می‌برد.
۱ ماه پیش
غذاهای ملل

فوت‌های کوزه گری در پخت لازانیا

لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. در این مطلب نکاتی برای درست کردن لازانیا را با شما درمیان می‌گذاریم.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

با معروف‌ترین شیرینی‌های روسیه آشنا شوید

در این مطلب می‌خواهیم تا لیستی از بهترین‌ها از شیرینی‌های معروف روسیه را برای شما بیاورییم. با ما همراه باشید.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

بریانی مرغ و سبزیجات؛ سفری به هندوستان!

بریانی مرغ یک غذایی بسیار معطر و خوشمزه هندی ست که یک ترکیب کامل از گوشت مرغ، برنج و سبزیجات است. این غذا یک وعده غذایی کامل برای هر کسی ست که می‌خواهد از همه نوع گروه‌های غذایی را در وعده غذایی خود داشته باشد.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

انواع صبحانه در کشورهای مختلف

از کیک خامه‌ای تهیه شده از آرد ذرت در برزیل تا سوپ خوشمزه نخود در تونس، از پنکیک‌های پف‌دار اوکراینی تا مربا‌های شیرین نارگیل در سنگاپور، در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با صبحانه در کشور‌های مختلف جهان آشنا کنیم.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

ران مرغ برشته در فر به سبک جامائیکایی

ران مرغ برشته به سبک جامائیکایی هم در فر و هم بر روی کباب پز درست می‌شود. این کباب به دلیل استفاده از مواد معطر موجود در ماریناد، طعمی دلپذیر دارد و در عین برشتگی، حسابی آبدار است.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

قابلی‌پلو؛ این پلوی افغانی خوش‌طعم!

در تهیه این غذا که پرطرفدارترین خوراک در شهر مزارشریف است، از برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال‌پسته و بادام استفاده می‌شود.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری روز بیستم ماه رمضان؛ پای شفرد گیاهی

پای شفرد گیاهی بدون استفاده از گوشت و با پروتئین گیاهی درست می‌شود. این پای همانند پای شفرد سنتی، مزه‌ای عالی و خوشمزه دارد ضمن اینکه از نظر تغذیه‌ای و بهداشتی سالمتر است.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری روز شانزدهم ماه رمضان؛ یک راتاتوئی خودمانی

راتاتوئی یک غذای فرانسوی مشهور است که در واقع نوعی خوراک سبزیجات متشکل از بادمجان، گوجه و کدوست. ریشه این غذا به شهر نیس می‌گردد. این غذا در واقع به نوعی شناسنامه کشور فرانسه است.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری روز پانزدهم ماه رمضان؛ برنج سرخ کرده چینی

برنج سرخ کرده چینی یکی از غذا‌های مشهور و رنگارنگ چینی است که به دلیل داشتن موادی خوب مورد توجه سایر کشور‌ها نیز قرار گرفته است. این برنج با پلوی پخته، تخم مرغ و سبزیجات درست می‌شود.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.
۲ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

پاستا با سس راتاتوئی یک پاستای کته‌ای و بدون نیاز به آبکش کردن است که با سبزیجات متنوعی که برای درست کردن راتاتوئی استفاده می‌شوند، تهیه می‌شود. همچنین یک پاستای سالم، رژیمی و در عین حال مغذی است.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی

بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف تزئینات رویی آن شامل گوجه، سبزیجات، لوبیا، گوشت یا پنیر است.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

افطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه خمیر و پیتزا مارگاریتای مخصوص ملکه

پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی‌ترین بخش هر پیتزایی خمیر آن است. در این مطلب دستور پخت خمیر و پیتزای مارگاریتا را به شما آموزش میدهیم.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

گشنیز پلو با طعم لیمو؛ بهترین ترکیب کنار غذای دریایی

گشنیز پلو به واسطه داشتن گشنیز جزو یکی از برنج‌های معطر محسوب می‌شود. سبزی گشنیز یک سبزی خوش عطر است که یک پای ثابت سبزی‌های ماهی است. مثلا در قلیه ماهی و میگو پلو سبزی مورد استفاده گشنیز است، چون این سبزی به واسطه عطر عالی که دارد بوی ماهی و میگو را می‌پوشاند.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

بهترین دستورالعمل برای بیف استروگانف

بیف استروگانف کلاسیک با گوشت نواری شکل و قارچ در یک سس خامه‌ای درست می‌شود که معمولا پس از ریختن روی نودل، سرو می‌شود. از اسم این غذا نترسید، چون این دستورالعمل آسان و در عرض ۳۰ دقیقه درست می‌شود.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

چگونه استاد پخت پاستا شویم؟

تا آخر این مطلب با ما بمانید تا به شما بگوییم که چگونه می‌توانید هر بار پاستایی کامل و خوش طعم آماده کنید. دیگر شکست خوردن کافی است. دیگر دیدن قیافه مهمان‌های نا امید کافی است. دیگر ریختن پاستا در سطل آشغال کافی است. اکنون نوبت شماست که استاد پخت پاستا شوید.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

دستور پخت کرپ با مغز شکلات؛ امان از صبحانه‌های فرانسوی!

کرپ یک نان فرانسوی است که معمولا با آرد گندم تهیه می‌شود و کلمه‌ی کرپ از واژه‌ی crispa به معنای پیچاندن گرفته شده است. این نان معمولا در وعده صبحانه مصرف می‌شود که شیرین است، ولی نوع نمکی آن وجود دارد که می‌شود برای ناهار یا شام استفاده کرد.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

آموزش تهیه اسپاناکوپیتا یونانی مرحله به مرحله

اسپاناکوپیتا یک غذای یونانی هست که با اسفناج و پنیر فتا تهیه میشه و کراست اون خمیر فیلو هست. یک غذای خوشمزه و خیلی شیک که برای مهمونی هم عالیه.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه پلو فلفل دلمه‌ای؛ این پلوی مکزیکی معطر

با اضافه کردن سبزیجات و میوه‌های مفید به پلو‌ها می‌توان به غذایی فوق العاده خوشمزه رسید. پلو فلفل دلمه‌ای از آن دسته از پلو‌هایی است که با تنوع رنگی جالبی که دارد حتی توجه کودکان و یا افرادی را که ممکن است طعم فلفل دلمه‌ای را نمی‌پسندند جلب کند و طرفداران زیادی دارد. فلفل دلمه‌ای از سیزیجات مفید و پرخاصیتی است که در رنگ‌های قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

اگه مثل من طرفدار بورک هستین حتما این بورک گوشت رو امتحان کنین، مطمئنم از طعم و مزه‌اش خوشتون میاد داخل این بورک از کلم سفید و هویج استفاده شده که طعم بی نظیری بهش داده و تنوع خوبی برای دادن یه مزه‌ی جدید به این پیش غذای خوشمزه است.
۳ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

سوپ مینسترونه یک سوپ ایتالیایی غلیظ است که در اصل با سبزیجات درست می‌شود، معمولا پاستا یا برنج یا گاهی هر دو به آن اضافه می‌شوند. مواد اصلی آن شامل لوبیا، پیاز، کرفس، هویج، استاک و گوجه است.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش می‌شوید!

در این مطلب قراره به شما طرز تهیه یک برگر خیلی آسون و خوشمزه رو آموزش بدیم. برگر مرغ و قارچ غذای امروزِ ماست که حتی می‌تونین اون رو تو ابعاد کوچیک‌تر تهیه کنین و به عنوان کتلت مرغ و قارچ همراه با برنج نوش جان کنین. غذایی که هم باب میل شماست و هم مورد علاقه کوچولوهای عزیزتون!
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز پخت شنیسل مرغ با پنیر؛ غذای محبوب بچه‌ها

شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب به خصوص برای بچه‌هاست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه پاستا راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی

پاستا راویولی از جمله قدیمی‌ترین و به جرات می‌توان گفت محبوب‌ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوب ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل‌تان بخواهد و طعمش را می‌پسندید می‌توانید پر کنید. اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده‌اند پخته می‌شود.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

غذاهای معروف چینی؛ از وونتون گرفته تا اردک کبابی!

آشپزی چینی با پیشینه دور و دراز و ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد بخشی مهم از فرهنگ چینی محسوب می‌شود. غذا‌های سنتی چینی بیش از هر چیز به خاطر رنگ، عطر، طعم و ظاهر زیبایی که دارند مشهور هستند و طرفداران زیادی هم در دنیا پیدا کرده اند.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

آموزش تهیه هش براون؛ یک صبحانه آمریکایی

هش براون (Hash brown) که در واقع همون رنده سیب زمینی سرخ شده اس یه صبحونه خیلی متداول آمریکائیه، که معمولا تنها یا همراه تخم مرغ و بیکن خورده میشه و فقط با سیب زمینی درست میشه و به نظرم با ذائقه ما ایرانی‌ها هم خیلی جوره و میتونه یه عصرونه و شام و یا حتی یه صبحونه خوشمزه برامون باشه.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

میگو و کرفس؛ یک دیپ ساده دریایی

دیپ‌ها بیشتر با نام ظرف غذایی متشکل از سس یا ماست یا خامه می‌شناسند که با مواد غذایی یا ادویه‌جات مختلفی ترکیب و مزه‌دار می‌شود، سپس به همراه سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و مواردی از این قبیل میل می‌نمایند. معمولا دیپ‌ها دستور تهیه آسانی دارد و جزء غذا‌های فوری حساب می‌شود.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

معروف ترین غذاهای بالی؛ سفری به این جزیره در اندونزی!

در این مطلب معروف‌ترین غذا‌های بالی را به شما معرفی می‌کنیم و توصیه می‌کنیم در طول سفر حتما این غذا‌های خوشمزه را امتحان کنید.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

پیتزا پپرونی به شیوه‌ای جدید؛ تا‌به‌حال امتحان نکرده‌اید!

پیتزا پپرونی یکی از پیتزا‌های معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم خوبش در کشورمان طرفداران بسیاری پیدا کرده است. همانطور که از نام این پیتزا مشخص است ماده اصلی آن یک نوع سوسیس به نام پپرونی است که با فلفل‌ها متنوع و بسیار زیاد تهیه می‌شود و رنگ قرمز تندی دارد.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

معروفترین غذاهای فنلاندی؛ سفری به شمال اروپا!

در ادامه معرفی غذا‌های کشور‌های مختلف دنیا امروز می‌خواهیم سری به کشور فنلاند و شهر هلسینکی بزنیم و در مورد آشپزی این کشور صحبت کنیم.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

پیتزا پپرونی را اینگونه درست کنید!

پیتزا پپرونی یکی از پیتزا‌های معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم خوبش در کشورمان طرفداران بسیاری پیدا کرده است. همانطور که از نام این پیتزا مشخص است ماده اصلی آن یک نوع سوسیس به نام پپرونی است که با فلفل‌ها متنوع و بسیار زیاد تهیه می‌شود و رنگ قرمز تندی دارد.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل

طرز تهیه مرغ با طعم پستو؛ پاستاهایتان را استثنائی کنید!

سس پستو جز اون دسته از سس هایی هستش که خیلی بهمون تو داشتن غداهای خوشمزه تر و فوق العاده آسون کمک میکنه، مثلا انواع پیتزا، پاستا یا انواع گوشت ها… یکی از این غذاهای لذیذ هم همین مرغ با طعم پستو هستش که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم که میتونین تو یه چشم به هم زدن درستش کنین.
۴ ماه پیش
غذاهای ملل