آشپزی

طرز تهیه خورش بامیه

بامیه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی همچون ویتامین K، منگنز، ویتامین C، فولات، منیزیم، تیامین و ویتامین B. است. علاوه بر ویتامین ها، این ماده غذایی سرشار از پروتئین و فیبر است و مصرف آن می‌تواند سبب کاهش ابتلا به دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی - عروقی شود. در ادامه با دستور پخت چند نوع خورش بامیه آشنا خواهید شد.
۱۷ ساعت پیش
آشپزی

دستور پخت ۶ نان فوق العاده

در این مطلب به طرز تهیه ۶ نوع نان که هر کدام می‌تواند صبحانه‌ای خوشمزه و عصرانه‌ای انرژی بخش باشد می‌پردازیم.
۲۳ ساعت پیش
آشپزی

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سیب‌زمینی ورقه شده در سس پنیری خامه‌ای درست می‌شود و در فر پخته می‌شود. با یک ترفند سریع می‌توان این غذا را در کمتر از یک ساعت تهیه کرد. آن‌ها قطعا یک تفریح خوب برای بخش آشپزی خانواده هستند.
۲۳ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد.
۲ روز پیش
آشپزی

انواع مینی‌چیزکیک کاپ‌کیکی، برای سلیقه‌های خاص

مینی چیزکیک یک نوع چیزکیک در ابعاد تک نفره است که همانند چیزکیک‌های معمولی به انواع مختلف وجود دارد. این شیرینی در قالب مافین و داخل قالب کاغذی یا بدون کاغذ درست می‌شود. این نوع چیزکیک بخاطر تزئین ظاهر زیباتری نسبت به چیز کیک‌های بزرگ دارد و برای مهمانی هم بسیار مناسب است.
۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه نان کدوی زرد خوش‌رنگ

نان کدو یک نان نرم و لطیف با طعم شگفت انگیز کدو است. این نان زرد خوشرنگ با پوره کدو درست می‌شود. برای درست کردن این نان با یک دستورالعمل آسان انجام می‌شود که هر کسی می‌تواند آن را انجام دهد. همراه کردن این نان با کره عسلی برای صبحانه عالی است.

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

سیب‌زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره‌های ما می‌باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.
۳ روز پیش
آشپزی

شیک پروتئین گیاهی؛ هم خوشمزه و هم مقوی

شیک پروتئین گیاهی با مواد پروتئینه گیاهی و با خوراکی‌های کاملا در دسترس درست می‌شود. در اینجا قرار نیست از پودر جلبک و یا سویا استفاده کنیم بلکه با همان موادی که در کابینت اکثر ما پیدا می‌شود این شیک پروتئینی خوشمزه و درجه یک آماده می‌شود. با وجود پروتئین‌های گیاهی و موادی عالی بسیار خوشمزه هم هست.

خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی

خوراک لوبیا قرمز یکی از آن خوراکی‌های ساده، اما بسیار خوشمزه و کامل است. این غذا بسیار پرفیبر و سیر کننده است و لوبیا قرمز و سوسیس که در حرارتی ملایم پخته می‌شوند یک خوراک غلیظ را به شما می‌دهند. ادویه‌های خوش طعم هم به خوشمزگی و دلپذیری این غذا کمک می‌کنند.
۴ روز پیش
آشپزی

پخت نان قلمی مارپیچ، راحت و در زمانی کوتاه

نان‌های قلمی معمولا قطعات نان برشته به طول یک مداد هستند. این نان‌ها پس از پخت برشته و خشک هستند و در اصل از ایتالیا آمده‌اند. این نان یک نان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این نان گاهی اوقات با پنیر ترکیب می‌شود.
۵ روز پیش
آشپزی

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

در این مطلب به شما غذا‌هایی آموزش می‌دهیم که در آن‌ها هم پلوی مخلوط هست هم خورش و هم آش و کباب، ولی نه باقالی پلو و خورش فسنجان. غذا‌های متفاوت و غیر متداول مجلسی که همه را انگشت به دهان می‌کند، بپزید و پز بدهید.
۶ روز پیش
آشپزی

سوپ ذرت غلیظ و خامه‌ای با دو رنگ متفاوت

سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید، یک قابلمه سوپ ذرت به شما همان چیزی را می‌دهد که می‌خواهید.
۶ روز پیش
آشپزی

انواع ساندویچ سرد

این ساندویچ‌های سرد و خوشمزه بسیار سالم بوده و برای بچه‌هایی که ناهار به مدرسه می‌برند، مناسب است.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

رغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.
۸ روز پیش
آشپزی

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست‌مایه‌ی تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند.

سیب کاراملی را باید گاز زد، با پوست و شکلات

دسر سیب کاراملی یکی از دسر‌های فانتزی پاییزی است. برای درست کردن این دسر کافی ست مقداری تافی کاراملی را با مقداری خامه آب کنیم و سیب دسته‌دار را داخل آن بغلتانیم و بعد با قند‌های رنگی، خرده شکلات یا پودر نارگیل تزئین کنیم. یک دسر خوشمزه که برای مهمانی و تعطیلات عالی است.
۸ روز پیش
آشپزی

سس‌های رنگارنگ سالاد؛ هر سلیقه، یک سس

درست کردن سس سالاد یکی از لذت بخش‌ترین مراحل تهیه سالاد است. انواع سس سالاد با توجه به نوع آن و همچنین سلیقه اعضای خانواده وجود دارد. سس‌های آماده فروشگاهی که در بطری عرضه می‌شوند، خیلی خوب هستند، اما ما به دنبال سسی خانگی و با طعم دلخواه خودمان هستیم.
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی

از غذا‌های سنتی تبریز باید به کوفته تبریزی، کباب تابه‌ای، کوکو لوبیا سبز، دلمه برگ و آش دوغ، آش گوجه‌فرنگی و خورش هویج اشاره کرد. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه برخی از این غذا‌ها آشنا شوید. باشد که موردتوجه قرار گیرد.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر فقط در عرض ۲ دقیقه آماده خوردن است و همان مزه اسکرامبل معمولی را دارد. این مدل از صبحانه برای آغاز روز‌های کاری خیلی خوب است. این اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر را هم می‌توان ساندویچ کرد و هم در بشقاب قرار داد و با نان تست سرو کرد.
۱۰ روز پیش
آشپزی

پاندکیک لیمویی، حتما امتحانش کنید!

در این مطلب هم طرز تهیه‌ی پاند کیک لیمویی رو با هم میبینیم که میتونم بگم یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هایی بوده که من تا حالا خوردم. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای

ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.
۱۲ روز پیش
آشپزی

اسپاگتی با کوفته‌ی گیاهی در سس مخصوص

اسپاگتی با کوفته گیاهی روشی عالی برای گنجاندن بیشتر اقلام گیاهی و پرفیبر در رژیم غذایی است. برای درست کردن کوفته گیاهی از ترکیب لوبیا قرمز، کمی جو دوسر، رب گوجه و خردل استفاده می‌شود. سس این پاستا هم یک نوع سس مخصوص با فلفل دلمه‌ای قرمز است.
۱۴ روز پیش
آشپزی

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.
۱۴ روز پیش
آشپزی

دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه

سوپ لازانیا یکی از سوپ‌های مورد علاقه من است. شما همه طعم‌های خوشمزه لازانیا را به شکل سوپی راحت فراهم می‌آورید. این سوپ با گوشت چرخ کرده، گوجه و سبزی‌های معطر آشپزی ایتالیایی درست می‌شود و در انتها مقداری هم پنیر به آن اضافه می‌شود.
۱۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه انواع کلوچه برای روزهای پرماجرای پاییز

کلوچه یک نوع شیرینی گرد، سبک و با تنوع بسیار است که برای اغلب افراد حکم یک میان وعده پر انرژی را دارد. این خوراکی به دلیل حمل آسان و تنوع مزه بسیار مورد اقبال همگان است. خوبی این نوع شیرین این است که آماده کردن و پختن آن زمان زیادی نمی‌برد و درست کردن آن خیلی آسان است.
۱۶ روز پیش
آشپزی
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج