آشپزی

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی

دو پیازه آلو یکی از غذا‌های لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو شده. به نظر من این غذا برای درست کردن سر افطار تو ماه رمضون هم خیلی عالیه، چون علاوه بر خوشمزگی خیلی سریع حاضر میشه البته به شرطی که پیاز داغ آماده داشته باشین که در این صورت تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میخواد.
۱۳ ساعت پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی ته‌چین مرغ در فر

در این جا به شما طریقه‌ی درست کردن ته چین مرغ در فر را آموزش می‌دهیم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی

کرم بروله یک دسر فوق‌العاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست می‌شود و دلیلی که آن را منحصر به فرد می‌کند، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است. این دسر را می‌توان با شکلات نیز درست کرد که طعم خوب آن‌را دوچندان می‌کند.
۱ روز پیش
آشپزی

۷ ترفند پخت ماهی

از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست می‌رسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربه‌ای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
۲ روز پیش
آشپزی

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
۳ روز پیش
آشپزی

آش نخود برای روز‌های سرد و برفی

آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذاییتان بگنجانید.
۳ روز پیش
آشپزی

روش‌های تهیه‌ی رب انار خانگی

رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذا‌های دیگر چاشنی و سس لذیذی است.
۴ روز پیش
آشپزی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

شاید ندانید که این روز‌ها آشپزی یکی از مهارت‌های پولساز است و آشپز‌های موفق درآمدی نجومی از این هنر خود دارند و با توجه به فضای شغلی قابل توجهی که این حرفه دارد، می‌توان به یاد گرفتن آشپزی به عنوان یک سرمایه‌گذاری نگاه کرد.
۴ روز پیش
آشپزی

نان شکم‌پر؛ خوراکی مدرسه‌ی بچه‌ها

نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه می‌باشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن می‌باشند. از این نان می‌توانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچه‌های شما به مدرسه می‌روند باید به تغذیه‌ی آن‌ها اهمیت بدهید و برایشان غذا و یا ساندویچی تهیه کنید که برای آن‌ها مقوی باشد.
۴ روز پیش
آشپزی

غذا‌های ایرانی خوشمزه، بدون یک وجب روغن

‌می‌گویند غذا‌های ایرانی تنها وقتی خوشمزه می‌شوند که یک وجب روغن روی آن‌ها باشد. تا وقتی روی قرمه‌سبزی یک لایه روغن سیاه نباشد آن را دوست نخواهید داشت. اما اشتباه می‌کنید. برای تمام غذا‌ها روش‌هایی برای پخت کم‌کالری وجود دارد.
۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت که در کمتر از ۵ دقیقه حاضر میشه رو بهتون یاد بدیم که با سس گوجه فرنگی درست میکنیم و خیلی خوش طعم و خوش عطره و مطمئنم بعد درست کردنش و میل کردنش حتما مشتریش میشین و همیشه برای کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا تهیه اش میکنین.
۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانی

به یکی از میوه‌های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره‌مند بشیم.
۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی آفوگاتو؛ نوشیدنی خاص ایتالیایی

آفوگاتو یک نوشیدنی ایتالیایی است که منشا آن به شهر میلان برمی‌گردد. اگر اهل کافه‌گردی باشید، به احتمال زیاد آفوگاتو را امتحان کرده‌اید و طعم دلنشین آن شما را به این‌جا کشانده تا خودتان آن را در منزل آماده کنید. با‌این‌حال اگر تا‌به‌حال آفوگاتو را امتحان نکرده‌اید، نوشیدن آن تجربه تازه‌ای است.
۶ روز پیش
آشپزی

فوت‌وفن طبخ قلیه‌ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب

چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کرده‌اید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمی‌رسد و بیخیالش شده‌اید؟ کافی است تصوراتتان را دور بریزید و دست به کار شوید. قلیه ماهی یک غذای جنوبی است که قطعا با یک بار امتحان کردنش طوری طرفدارش می‌شوید که دیگر نمی‌توانید از آن بگذرید؛ اگر طبخ آن را خوب بلد باشید.
۷ روز پیش
آشپزی

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می‌شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستا‌ها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می‌شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی‌ها و سبزیجات هم به آن‌ها اضافه می‌شود.
۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی

چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویه‌ها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست می‌کنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص روز‌های سرد زمستان است. چای ماسالا دستور تهیه‌های بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکل‌های مختلف دم می‌شود. این چای به تازگی در کشور‌های اروپایی و امریکایی طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
۸ روز پیش
آشپزی

روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا

با لوبیا انواع پلو یا خوراک می‌توان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پاناکوتا؛ دسری ساده برای همه‌ی ذائقه‌ها

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است. این کلمه به معنای کرم پخته بوده و مخلوطی ساده از کرم شیرین شده و ژلاتین است. طرز تهیه پاناکوتا نه‌تنها راحت، بلکه بسیار سریع بوده و برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های پیش‌بینی نشده، انتخاب خوبی خواهد بود.
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس از اون خورشت هاست که ممکنه بعضی‌ها دوستش نداشته باشن. این خورشت به سبک‌های مختلفی طبخ میشه، ولی رایج ترینش خورشت کرفس با نعنا و جعفری هست. سعی میکنم توی این پست براتون مفصل توضیح بدم که من چه سبزی‌هایی توی این خورشت استفاده میکنم و چطور خوشمزه‌تر میشه.
۱۰ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه

طرز تهیه لبوی خوشمزه در خانه را بلد هستید؟ اصلا می‌دانید لبو چه خواص و چه مضراتی دارد؟ فرق لبو با چغندر چیست و البته در مورد نحوه پختن و طرز درست کردن لبوی خوشمزه و خاصیت لبو پخته و … را در این مطلب بخوانید.
۱۱ روز پیش
آشپزی

روش‌های مختلف تهیه بال مرغ خوشمزه

افرادی که مرغ کامل خریداری می‌کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می‌کنند. اما از بال می‌توان پیش غذا‌های خوشمزه تری هم تهیه کرد. در ادامه مطلب ۴ مدل مختلف را برایتان آموزش داده ایم.

هات‌چاکلت با غلظت کم؛ برای روز‌های زمستانی

بعد از ظهرای پاییز و زمستون که هوا یکم خنکه هیچی بیشتر از یه نوشیدنی گرم نمیچسبه. مخصوصا اگه کلی کار داشته باشی و نخوای سرما و کوتاهی روز بی حال و کرختت کنه. هات چاکلت از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌هایی هست که تا بحال بشر به خودش دیده! اگه از گروه افرادی هستید که به این مهم اعتقاد ندارید بدونید که این مطلب اصلا براتون جذاب نخواهد بود.
۱۲ روز پیش
آشپزی

دمپخت ماش؛ پلو محلی چهارمحال و بختیاری

دمپخت ماش یک پلو گیاهی و خوشمزه است که مربوط به استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد. این پلو خوشمزه را می‌توانید به تنهایی خورده و یا در کنار آن از انواع گوشت‌های سفید و قرمز نیز استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد.
۱۳ روز پیش
آشپزی

پلو لیموزین؛ پلوی خوش عطر ایرانی

پلو لیموزین نام یک پلو جدید و مخلوط است که با مخلوط کردن انواع مواد می‌توان آن را تهیه کرد. این پلو را می‌توانید به تنهایی و یا با چاشنی‌ها و یا به همراه خورش‌هایی که باب میل افراد است در وعده‌های ناهار و یا شام نوش جان کنید. این پلو که از تمام گروه‌های مواد غذایی در دستور پخت خود دارد شبیه به رنگین پلو ایرانی می‌باشد.
۱۴ روز پیش
آشپزی

فاج تیرامیسو؛ دسر لذیذ ایتالیایی

تیرامیسو ازجمله دسر‌های لذیذ ایتالیایی است که آماده‌سازی آن وقت زیادی نمی‌گیرد و طی زمان کوتاهی آماده می‌شود و گزینه مناسبی برای مجالس و میهمانی‌ها محسوب می‌شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا خواهیم کرد.
۱۵ روز پیش
آشپزی
آخرین عناوین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج