چند مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد
۱۰۱۳۴۵۵
۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۵
۸۴۰۰ 
هر ایرانی یک طرفدار ته‌دیگ؛ کم‌تر کسی را می‌توان پیدا کرد که علاقه‌ای به ته‌دیگ نداشته باشد و در دعوای بین اعضای خانواده برای رسیدن به ته‌دیگ نقشی نداشته باشد.

ایرنا زندگی: هر ایرانی یک طرفدار ته‌دیگ؛ کم‌تر کسی را می‌توان پیدا کرد که علاقه‌ای به ته‌دیگ نداشته باشد و در دعوای بین اعضای خانواده برای رسیدن به ته‌دیگ نقشی نداشته باشد. ته‌دیگ‌های جذابی که می‌شود انواع آن را درست کرد و لذت غذا را چند برابر کرد. در این مطلب چند نوع ته‌دیگ را به شما آموزش می‌دهیم که بتوانید به راحتی درست کنید.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۱. ته دیگ زعفرانی

برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان هم زعفران آب کرده پر رنگ بریزید و بعد برنج آبکش‌شده را روی آن بریزید، دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بگذارید تا برنج دم بکشد و ته‌دیگ جا بیفتد.

۲. ته دیگ نان

کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. سپس برنج را روی نان‌ها بریزید و دم کنید.

۳. ته دیگ کدو حلوایی

کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه‌های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی‌های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.

۴. ته دیگ نان تست

نان تست را قالب بزنید یا به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید. سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آن‌ها بریزید و دم کنید.

۵. ته دیگ سیب‌زمینی

کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی‌ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته‌دیگ نباید سیب‌زمینی‌ها بیش از حد نازک باشند.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۶. ته دیگ سیب زمینی خلالی یا نگینی

سیب زمینی‌ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آن‌ها یک اندازه هم باشند. آن‌ها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آن‌ها برنج آبکش شده را بریزید.

۷. ته دیگ اسفناج

برگ‌های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده‌اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

۸. ته دیگ کاهو

کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو‌های سبز رنگ عالی است.

انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:36 - 1399/04/22
ته دیگ زعفرانی با ماست،زرده تخم مرغ، هل،گلاب،زعفران وکمی برنج مخلوط میکنند وکف ظرفی که روغن داغ کردیم میریزم، یا ته دیگ با رب که رب، زعفران، آب درست میکنیم ما اینجوری درست میکنیم
Iran, Islamic Republic of
16:08 - 1399/04/22
ته دیگ عالیه یعنی واقعا عالیه به خصوص با قورمه سبزی یا باقالی پلو
Iran, Islamic Republic of
16:09 - 1399/04/22
واایی ته دیگ کاهو با کلم پلو شیرازی عالیه
Iran, Islamic Republic of
18:56 - 1399/04/22
ته دیگ کاهو خوب میشه ولی اسفناج و کدو حلوایی رو امتحان نکردم
Iran, Islamic Republic of
02:34 - 1399/04/23
داداش چیکار کردی با ما
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
:)))))))))
Iran, Islamic Republic of
11:48 - 1399/04/24
ته دیگ سنگک خوب بود!!!!! اون دیگه میشه پاره آجر :+
Iran, Islamic Republic of
17:35 - 1399/04/25
يكبار نان پيتا را هم براي ته ديگ استفاده كنيد،اونم خوشمزه و ترد ميشه ٢ لايه هستش
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج