خبرگزاری ایسنا: سخنگوی دولت در نشست خبری خود گفت: نگرانی سفره خالی مردم نگرانی هر روزه ما است.
ربیعی گفت: نگرانی سفره خالی مردم نگرانی هر روزه ما است. دولت روزانه تلاش می کند. وقتی ارز ۴۲۰۰ تومانی کاهش پیدا می کند نمی توانیم به کره ارز ۴۲۰۰ تومانی بدهیم. اولویت ما مواد مصرفی ، دارو و مواد اولیه کارخانه های تولیدی است. سالانه ۴۰ تا ۴۵ میلیون تن کره وارد کشور می کردیم. امروز کارخانه های داخلی را فعال کردیم دستگاه های کره گیری وارد کردیم خوشبختانه همان ظرفیت واردادات کره را در داخل به دست آوردیم. ستاد تنظیم بازار هم مکلف شد در مورد کره قیمت گذاری کند.
وی افزود: متاسفانه مجوز صادرات بی رویه صادر شد. جلوی صادرات تخم مرغ گرفته شد و فکر می کنم به تعادل قیمت در این کالا هم می رسیم. با قیمت گذاری تولید داخلی و تعادل در صادرات این مشکل را حل می کنیم.
دولت تعطیل نیست
ربیعی گفت: مطمئن باشید رنج مردم با تک تک سلول های اعضای هیئت دولت حس می شود. این طور نیست که دولت خبر نداشته باشد. اینکه می گویند دولت تعطیل است، درست نیست. این کلمات در شرایط امروز که عملیات وسیع علیه افکار عمومی صورت می گیرد، درست نیست.
مطمئن هستم پرونده نوید افکاری شاکی خصوصی داشت
ربیعی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره پرونده نوید افکاری و نقش وزارت اطلاعات و دولت در این پرونده گفت: این موضوع در حیطه وظایف قوه قضاییه است. از باب حقوق شهروندی مطالبی باشد، دنبال می شود. آن طوری که قوه قضاییه مطرح کردند جرم این فرد به سال ۹۷ مربوط است و شاکی خصوصی داشته است. فرایند پیگیری پرونده بر عهده دولت نبوده است. امکان دسترسی اطلاعات برای ما وجود ندارد. یک قوه دیگر فعال است و حتما به خوبی اطلاع رسانی می کند.
وی ادامه داد: هیچ وقت آمریکا به نفع دموکراسی عمل نمی کند. مطمئن هستم پرونده شاکی خصوصی داشته است. اگر اطلاعات دیگری داشتم در اختیار شما قرار می دهم.
به یاد داروغه فیلم رابین هود افتادم!
ما هم نگرانیم مبادا شما مشکل مالی پیدا کنید!!!!!
نبودن چی میشد
دوصد گفته چو نیم کردار نیست.
با نگرانی تا حالا هیچ مشکلی حل نشده
تدبیر و خرد لازم هست که شماها ندارید
ازاینطرفم ملت ایران نگرانن که اب تودل شما تکون نخوره
دلار شده 27 تومن سکه 13، چی کارکردین؟؟؟ دلار 9 برابر شده، هر روز حرف ، ککتونم نمیگزه
مشکل این وضع روحانی نیست که با رفتنش درست بشه
از ریشه مشکل داریم
....
فقط نگرانه کار دیگه از دستتون بر نمیاد؟
یه چیزیه برا همه اتفاق افتاده
ا
خدا وکیلی نگران نباشید
همه چی آرومه
تا بی لیاقتی خودتونو پوشش بدید
من یک بازنشسته آموزش و پرورش هستم اونهم از مجموعه معلم نه در سطح مدیر کل و رییسان
عمریست که در آرزوی یک سفر و .....
هستم عمریست که بیمار صعب العلاج دارم ( همسرم )
خدا از سرتون نگذره
کم آوریم
میفهمید
ببین اگرمارو دوست داری استعفا بده تافقط نبینیمت یاحرف نزن بخدا مردم ازهمتون بدشون میاد. دولت خالیبندان
مردم امارات و قطر و عمان آدم هستن ، ما غيرادم؟
اما حالا غبطه دولت قبل را می خوریم
کار که نمیکنید میخوای این نگرانی هم نداشته باشید و ....
چه کردین با این ملت
دستتون رو از جیب مردم در بیارین
اگه اینطور بود که هر روز شاهد تورم نبودیم شما مرفهین بیدرد فقط فکر خودتان هستید
...
همین حرف را در اشکال مختلف هزار مرتبه گفتید، با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمیشه جناب آقا
تو شکر خوردی فراوون
که دغدغه ت سفره خالی مردم ِ!!!!!
کمتر ظلم کنین