طرز تهیه سوپ پیاز؛ تجربه‌ی یک غذای فرانسوی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۵۷۲۵۹
۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
۸۸۳۰
احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روز‌های سرد پاییزی و کرونایی، می‌تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. این سوپ خوشمزه را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

ایرنا زندگی: احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی می‌تواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روزهای سرد پاییزی و کرونایی، می‌تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از سرماخوردگی جلوگیری کند. این سوپ خوشمزه را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز:

  • پیاز بزرگ قرمز یا زرد: ۶ عدد
  • روغن زیتون بکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • سیر: ۲ حبه
  • آب گوشت یا مرغ: ۸ فنجان
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • نان باگت یا تست: ۸ برش
  • پنیر پارمسان: ۱ فنجان

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

طرز تهیه سوپ پیاز؛ یک غذای هیجان‌انگیز

طرز تهیه و دستور پخت سوپ پیاز:

۱. در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.

۲. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.

۳. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان‌های روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای شود. (می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان‌ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان‌ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.

۴. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
انجمن پرستاری ایران_2
دکتر نائبی_2
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر