هر روز، روز شماست جناب قهوه اسپرسو
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
استخدام_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۶۱۴۳۸
۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۲
۱۳۱۱۶
۲۳ نوامبر روز قهوه اسپرسو است. البته این روز بیشتر در آمریکای شمالی برگزار می‌شود، اما برای دوستداران قهوه اسپرسو این روز فراموش نشدنی است.

برترین‌ها: ۲۳ نوامبر روز قهوه اسپرسو است. البته این روز بیشتر در آمریکای شمالی برگزار می‌‌شود، اما برای دوستداران قهوه اسپرسو این روز فراموش نشدنی است.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

وب‌سایت ایران‌کوک نکاتی درباره‌ی قهوه‌ی اسپرسو و طرز تهیه آن را با دستگاه اسپرسو خانگی گازی ارائه کرده است که در ادامه باهم می‌‌خوانیم.

اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شد، اسپرسو به وسیله ماشین قهوه ساز و با عبور دادن آب جوش با فشار از میان قهوه‌ی آسیاب شده (به صورت دانه‌های ریزتر از قهوه‌ی معمولی) تهیه می‌‌شود. از اسپرسو در تهیه انواع نوشیدنی‌ها مثل کاپوچینو یا لاته استفاده می‌شود.

در مورد خواص قهوه صحبت بسیار شده است. مثلا شاید شما هم شنیده باشید که قهوه برای لاغری مفید است. اما آیا واقعا قهوه اسپرسو برای لاغری فایده دارد؟ باید گفت که در کوتاه مدت قهوه باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود بنابراین می‌‌تواند برای دوره کوتاهی باعث لاغری شود. اما پس از مدتی بدن به اثرات قهوه عادت می‌‌کند و این روند متوقف می‌شود. البته برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف طولانی مدت قهوه اشتها را کاهش می‌‌دهد و به این ترتیب ممکن است باعث لاغری شود، اما این نتایج را مطالعات دیگری نقض کرده‌اند و بنابراین این اثر هنوز قطعی نیست و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

اسپرسو واژه‌ای ایتالیایى است به معناى سریع. لایه‌اى از کف روى این قهوه وجود دارد که به این کف، خامه قهوه می‌‌گویند. در اسپرسو ساز آب از داخل محفظه مخصوص با فشار به جوش آور وارد مى‌شود سپس با دماى بالا از جوش آور خارج مى شود و از نگهدارنده که حاوى قهوه آسیاب شده است عبور مى کند و در انتها قهوه در محفظه مخصوص جمع مى شود و یا به طور مستقیم در فنجان مى ریزد. برای تهیه قهوه اسپرسو دستگاه‌های مختلفی وجود دارد که برخی حرفه‌ای و برخی خانگی هستند. در اینجا طرز تهیه قهوه اسپرسو را با دستگاه اسپرسو خانگی روگازی (موکاپات) را آموزش داده‌ایم.

مواد لازم

  • پودر قهوه اسپرسو باکیفیت
  • آب سرد
  • موکاپات
  • شکر
  • فنجان‌های کوچک (ترجیحاً فنجان اسپرسو )
  • مقدار تمامی مواد به تعداد فنجان‌های شما بستگی دارد.

هر روز، روز شماست جناب قهوه اسپرسو

طرز تهیه

مرحله اول: اگر قصد دارید قهوه را خودتان آسیاب کنید به یاد داشته باشید، برای تهیه قهوه اسپرسو باید دانه‌های قهوه نرم آسیاب شوند و زبری کمی‌ داشته باشند.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

مرحله دوم: دستگاه اسپرسو خانگی روگازی از سه قسمت تشکیل شده است. قسمت زیری مخزن آب است. قسمت میانی فیلتر قهوه و بخش رویی جایی است که قهوه اسپرسو جمع می‌شود. اول از همه مخزن آب را تا محل مشخص شده با آب سرد پر کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

مرحله سوم: قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر بریزید. قهوه باید کاملا فیلتر را پر کند. اما آن را فشرده نکنید. چون ممکن است راه ورود آب را ببندد. اگر روی پیچ دستگاه پودر قهوه ریخته است آن را پاک کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

مرحله چهارم: بخش قوری اسپرسوساز را روی فیلتر پر از قهوه پیچ کنید. حال آن را روی شعله بالاتر از متوسط قرار دهید. بگذارید آب جوش بیاید و اسپرسو در مخزن بالایی جمع شود. سپس آن را در فنجان بریزید و میل کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو را معمولا در فنجان‌های کوچک سرو می‌کنند. البته می‌توانید قهوه اسپرسو را با شیر هم مخلوط کنید و با آن لاته یا کاپوچینو تهیه کنید.

مقدار پودر قهوه بستگی به تعداد فنجان‌هایی دارد که قصد دارید پر کنید.

تا اینجا شما یک قهوه اسپرسو ساده را با موکاپات آماده کرده‌اید که می‌توانید آن را درون فنجان بریزید و نوش جان کنید. اما برای اینکه بتوانید اسپرسو‌ی متفاوتی را تجربه کنید مراحل بعدی را به دلخواه انجام دهید.

مرحله پنجم: در حین دم کشیدن قهوه، شکر را در ظرفی که برای مخلوط کردن آماده کرده‌اید بریزید. نسبت شکر به قهوه، یک قاشق چای خوری به ازای هر فنجان که باشد تقریبا مناسب است، اما در کل این مسئله سلیقه‌ای است و شما می‌توانید پس از چند بار تجربه به خوبی مقدار آن را تنظیم کنید تا در نهایت یک اسپرسو خوش طعم داشته باشید.

مرحله ششم: این مرحله بسیار مهم و حیاتی است و ممکن است با چند بار تمرین کردن بتوانید به درستی آن را انجام دهید. به محض آمده شدن قهوه اسپرسو آن را از روی حرارت بردارید و قسمتی از آن را در ظرف مخضوض مخلوط کردن بریزید و با شکر مخلوط کنید. البته توجه داشته باشید کم ریختن قهوه بهتر از بیش از حد ریختن است بنابراین در ریختن قهوه محافظه کار باشید.

پس از ریختن شروع به هم زدن کنید نتیجه نهایی باید چیزی شبیه به کره بادام زمینی باشد بنابراین اگر احساس کردید که مخلوط خشک است مقداری اسپرسو اضافه کنید تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.

مخلوط شکر و قهوه اسپرسو را به تندی هم بزنید تا یک لایه کف ایجاد شود (برای این مورد میتوانید از همزن‌های برقی کوچک استفاده کنید) وقتی به طور کامل مخلوط شد دوباره مقداری اسپرسو اضافه کنید و به همین ترتیب به کار خود ادامه دهید. مقدار کف تولید شده به میزان شکر ریخته شده و انجام درست کار بستگی دارد و شما تنها با چند بار تمرین کردن به راحتی می‌توانید مانند یک ایتالیایی این نوع از قهوه اسپرسو را آماده کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

نکته ها:

  • توصیه می‌شود فنجان اسپرسو را قبل از ریختن قهوه در آن با آب گرم بشویید تا در تماس با قهوه اسپرسو آن را سرد نکند.
  • قبل از تهیه از تمی‌ز و خشک بودن فیلتر (صافی اسپرسو) اطمی‌نان حاصل کنید. دانه‌های قهوه از قبل مانده طعم اسپرسو را خراب می‌کنند. خیس بودن فیلتر هم ممکن است باعث فشرده شدن دانه‌ها شود.
  • اگر مایل هستید تلخی اسپرسو کمتر باشد دانه‌های قهوه را کمی‌ درشت‌تر آسیاب کنید.
  • برای خامه‌ی بیشتر قهوه را دوبار آسیاب کنید.
  • قسمت بالایی یا همان مخزنی که اسپرسو داخلش جمع می‎شود را زمانی محکم کنید که آب در مخزن پایینی در حال جوشیدن باشد و تا زمانی که جوش نیامده آن را محکم نکنید و بگذارید شل باشد و از حداقل شعله استفاده کنید. در این صورت کیفیت بهتری از موکوپات روگازی را تجربه می‌کنید.
  • داخل دستگاه نباید زیادی سرپُر باشد.

هشدار: اگر دلتان نمی‌خواهد که موکاپات منفجر شود و در و دیوار خانه‌تان را با قهوه رنگ آمیزی کنید و یا آسیبی به خودتان وارد کند دقت کنید که نباید قهوه را زیاد فشرده کنید و فقط به اندازه ظرفیت داخل سبد، قهوه بریزید.

اگر شماهم در این زمینه تجربه‌ای دارید حتما با ما به اشتراک بگذارید.

انتشار یافته: 14
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
17:28 - 1399/09/03
فقط چای
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
قهوه باعث افزایش تپش قلب میشه
Iran (Islamic Republic of)
18:15 - 1399/09/03
مبارک ولی چقدر دوست ندارم !
Iran (Islamic Republic of)
18:23 - 1399/09/03
من درست میکنم ولی آب جوش باید بریزی داخل موکاپات ، نە آب سرد
پاسخ ها
خودم
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
لازم نیست آب جوش بریزی، آب سرد هم لازم نیست. همون آب شیر خوبه
ferishon
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
اب سرد بریزی
باید بزاری جوش بیاد
Iran (Islamic Republic of)
20:47 - 1399/09/03
برای اینکه طعب قهوه رو گرم کنید میتونید از قبل ربع فنجان کوچیک شیر رو با یک تیکه شکلات ۷۸ درصد داغ کرده و در فیلتر مو کاپات هم نصف قاشق چای خوری پودر دارچین به اسپرسو اضاف کنید و بیشتر از نصف قاشق چایخوری نباشه چون مکانیزم موکاپات در حجم بیشتر دارچین ممکنه درست عمل نکنه و همچنین طعم قهوه آسیب ببینه بعد از اینکه اسپرسو از فیلتر عبور کرد و آماده شد او رو به شیری که از قبل با شکلات آماده کرده بودید اضاف کنید بهتون قول میدم طعمی متفاوت و بسیار خوشمزه تر از حالت عادی رو تجربه میکنید
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
چه نکته ی جالب و خوبی گفتی مرسی
Iran (Islamic Republic of)
21:11 - 1399/09/03
نخورین !من خوردم حمله پانمیک دست داد،میخواست بمیرم ،قبلا"هم میخوردم ،ولی بعد ازاین فقط چای خودمان .
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
قهوه چون کافئین داره برای کسانی که بیماری مغز و اعصاب دارند خوب نیست
من کم کافئین با ترکیب شیر هم تست کردم لرزش دست آورد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
22:13 - 1399/09/03
ما جز چایی چیز دیگه ایی نمیخوریم
Iran (Islamic Republic of)
22:21 - 1399/09/03
عطر و طعم قهوه زندگیه عاشقشم بی نظیره
Iran (Islamic Republic of)
15:27 - 1399/09/04
روزی یک فنجان بعد از بیدار شدن از خواب با بیسکویت میچسبد منم با همین موکاپات درست میکنم البته قهوه کمتر میزنم رقیقتر بشه . البته پزشکان توصیه میکنند قهوه را بدون شکر بنوشید تا چاق نشوید .
Iran (Islamic Republic of)
02:12 - 1399/09/05
بعد ازاسپرسویه نوشابه انرژی زا میچسپخ
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_3
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان