طرز تهیه شربت سکنجبین؛ تجربه‌ی طعمی نوستالژی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۹۵۵۳۴
۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۱
۷۵۱۳
شربت سکنجبین یکی از شربت‌های خوشمزه و معروف قدیمی است که در قدیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. اما متاسفانه امروزه و با وجود نوشیدنی‌های صنعتی کمتر کسی است که به سراغ نوشیدنی‌های سنتی برود.

وب‌سایت غذالند: شربت سکنجبین یکی از شربت‌های خوشمزه و معروف قدیمی است که در قدیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. اما متاسفانه امروزه و با وجود نوشیدنی‌های صنعتی کمتر کسی است که به سراغ نوشیدنی‌های سنتی برود. ما در اینجا می‌خواهیم شما را با یک ترکیب عالی و پر خاصیت یعنی شربت سکنجبین آشنا کنیم.

شربت سکنجبین

سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود می‌آوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه می‌کردند، ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند؛ و امروز که عسل گران یا کمیاب‌تر از گذشته شده به‌طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند.

مواد لازم

  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • آب: ۲ لیوان
  • سرکه: ۱۰۰ گرم
  • نعناع تازه: ۱۵۰ گرم
  • گلاب: مقداری

شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

طرز تهیه:

۱: ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۲: سپس نعنا را خوب و به دقت بشویید، لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید.

۳: بعد نعناع‌ها را به صورت دسته‌ای درآورده و دور آن نخ بپیچید و داخل مخلوط در حال جوش قرار دهید تا عطر و طعم نعناع جذب شربت شود.

۴: سپس کم کم سرکه و گلاب را اضافه کنید و بگذارید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.

۵: در پایان شربت را از صافی رد کنید و بگذارید تا خنک شود.

نکته: می‌توانید زمان سرو، از خیار و لیموی تازه در این شربت خوشمزه استفاده کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:42 - 1400/01/09
اگه. رسانه های عمومی مثل روزنامه، مجلات، رادیو، تلویزیون، اینترنت و،، ‌،،، این شربت سنتی و دیگر. نوشیدنی ها. را به مردم و خصوصا جوانان معرفی کنن. هم. مردم نوشیدنی طبیعی و سالم. مینوشند هم. اینکه. با. اشامیدنی های کشورشون اشنا می شن، یادش بخیر مادر. خدا. بیامرزم. چقدر. شربت. سکنجبین. رو. دوست. داشت، اما. من نتونستم. براش. تهیه کنم......؟.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
خدا رحمتشون کنه
Germany
13:00 - 1400/01/09
گذاشتن نعنا اشتباه هست هم رنگشو خراب میکنه هم بوی عرق نعنا میده مهم عطرش با سرکه هست
پاسخ ها
بدون نام
Japan
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
احتمالا مدت زمان زیاد با برگ تازه نعنا جوشاندید!!!
جایگزین ش می تونید از عرق نعنا استفاده کنید
عطر نعنا بی نظیر ه حال آنکه سرکه عطری نداره و بیشتر طعم دهنده س و خاصیت سم زدایی داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر