قیمه نثار
۱۱۰۵
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸
۳۶۷۰۰ 
طرز تهیه :برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید...
مواد لازم
برنج 6 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
زرشک 50 گرم
رب یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن .زعفران و نمک به میزان لازم



طرز تهیه
برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید بعد روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن غلیظ شود .بعد از پخت گوشت نمک و نیمی از خلال بادام را به آن اضافه کرده برنج را هم آبکش کرده و دم کنید هنگام کشیدن پلو در دیس از مواد قیمه لابه لای پلو بکشید  و در آخر برنج زعفرانی را به مواد زرشک اضافه کرده و روی برنج را با بقیه قیمه و نثارو زرشک و خلال پسته تزئین کنید.


منبع : Hashpazi.ir
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
10:09 - 1391/02/09
این غذارار در قزوین خوردم خیلی لذیذ بود جاتون خالی
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
منم تو قزوین خوردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج