ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۰۵۸۹۳
۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۳
۸۲۰۶
در این آموزش طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را توضیح داده‌ایم. پخت این غذا بسیار ساده و در کمتر از یک ساعت امکان‌پذیر است. اگر دنبال غذایی سریع، سالم و خوشمزه هستید، این مطلب را از دست ندهید.

وب‌سایت کاغذرنگی - بهنام جعفری: غذا‌های سرخ‌شده یا سوخاری با تردی خاص خود یکی از پرطرفدارترین غذا‌ها بین افراد هستند. از طرفی پخت این نوع غذا‌ها در اغلب اوقات زمان چندانی از شما نخواهد گرفت؛ بنابراین انتخاب خوبی برای یک شام سریع و لذیذ هستند. یکی از انواع غذا‌های سرخ‌شده ناگت‌ها هستند. ناگت گوشت، سبزیجات، میگو، سیب‌زمینی و… از انواع ناگت‌ها هستند. یکی از معروف‌ترین آن‌ها هم ناگت مرغ است که مثل پیتزای خانگی محبوبیت زیادی دارد. در این آموزش طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را توضیح داده‌ایم. پخت این غذا بسیار ساده و در کمتر از یک ساعت امکان‌پذیر است. اگر دنبال غذایی سریع، سالم و خوشمزه هستید، این مطلب را از دست ندهید.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

مواد لازم(برای ۴ نفر)

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • چند حبه سیر
  • ۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
  • ۵۰ گرم آرد سوخاری
  • ادویه‌جات به مقدار لازم
  • زعفران
  • نمک و روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

طرز تهیه

۱. چرخ کردن مرغ‌ها و اضافه کردن ادویه

پیش از هر چیز لازم است مرغ‌ها کاملا چرخ شوند. برای این کار می‌توانید از غذاساز یا چرخ گوشت استفاده کنید. در گام بعدی سیر و پیاز را رنده کرده و ادویه‌جات، نمک و زعفران را به آن‌ها اضافه کنید. حال مرغ چرخ شده و ادویه‌جات را با هم ترکیب کرده و مواد ترکیب شده را به خوبی مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مرغ و ادویه‌جات به‌طورکامل با یکدیگر ترکیب شوند. در آخر هم مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

قرار دادن مواد درون یخچال باعث می‌شود تا مواد به‌خوبی ترکیب شده و مانند یک بافت یکپارچه، راحت قالب‌گیری شوند.

۲. اضافه کردن پنیر پیتزا

بعد از گذشت نیم ساعت، ظرف را از یخچال بیرون آورده و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. سپس مواد را به‌هم بزنید تا پنیر پیتزا اضافه شده با آن‌ها مخلوط شود. حال آرد سوخاری را درون یک ظرف ریخته و کنار دست خود قرار دهید سپس شروع به آماده کردن ناگت‌ها کنید. این کار را می‌توانید به صورت دستی انجام داده یا از قالب استفاده کنید. برای سرعت بیشتر در کار بهتر است قالب‌های مخصوص فلافل را امتحان کنید. در آخر هم هر یک از ناگت‌ها را در آرد سوخاری غلتانده و در یک ظرف جداگانه قرار دهید.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

۳. سرخ کردن ناگت‌ها

حال که همه چیز آماده است، نوبت به سرخ کردن ناگت‌ها می‌رسد. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. بگذارید روغن گرم شود. پس از آن ناگت‌ها را مانند کتلت در ماهیتابه بچینید. تا زمان طلایی شدن ناگت‌ها به سرخ کردنشان ادامه دهید.

برای سرخ کردن ناگت‌ها یک روش دیگر هم وجود دارد: می‌توانید آن‌ها را در روغن غوطه‌ور کنید. برای این کار به مقدار زیادی روغن و یک ظرف با ارتفاع زیاد نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید اگر قصد دارید ناگت‌ها را به این روش آماده کنید، بگذارید روغن به‌خوبی گرم شود؛ درغیراین‌صورت به محض این که ناگت‌ها را در رروغن می‌اندازید، از هم پاشیده شده و خرد می‌شوند.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

۴. طرز تهیه ناگت مرغ خانگی و سرو آن

حال ناگت مرغ خانگی شما آماده است. می‌توانید آن را همراه سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری میل کرده و لذت ببرید. همچنین می‌توانید آن‌ها را داخل نان ساندویچ ریخته و میل کنید. البته برای تزیین بهتر و اضافه کردن طعم‌های مختلف به غذا، می‌توانید گوجه فرنگی، خیارشور، قارچ، سیب‌زمینی سرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، ذرت و… هم کنار ناگت میل کنید.

ناگت مرغ خانگی را با خیال راحت بخورید

با استفاده از این روش، می‌توانید به صورت حرفه‌ای ناگت مرغ را در خانه تهیه کنید و از سلامت غذا مطمئن باشید. نظر شما چیست؟ برای تهیه ناگت مرغ خانگی پیشنهاد دیگری دارید؟

برچسب ها:
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
20:16 - 1400/01/20
خوبه کسی ننوشته کو مرغ
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
چرا بعدا یکی نوشته.
Iran (Islamic Republic of)
21:07 - 1400/01/20
اگه به مایه ناگت کمی گوجه فرنگی پوره شده اضافه کنیم از اون حالت خشکی درمیاد و لطیف تر و خوشمزه تر میشه، رویه ترد با مغز نرم و پخته شده و لطیف
Iran (Islamic Republic of)
05:50 - 1400/01/21
سوپای مناسب ماه رمضان هم بگذارین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شفا_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر