طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۱۰۳۰۹
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
۷۹۶۹
پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می‌شده که تا امروز تغییراتی کرده است.

ایران شف: پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می شده که تا امروز تغییراتی کرده است.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

برای داشتن دستور پخت این پیتزا متفاوت و خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم

خمیر پیتزا: به میزان لازم
سس پیتزا: به میزان لازم
سوسیس خرد شده و سرخ شده: حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
قارچ ورقه شده: ۱۵۰ گرم
زیتون هسته گرفته: حدود ١٠ عدد (ورقه شده) (در صورت دلخواه)
کالباس: حدود ١۵٠ گرم (خردشده)
فلفل دلمه‌ای: ١ عدد
پنیرپیتزای رنده شده: ١۵٠ گرم
پنیر موزارلا تازه مکعبی خرد شده: ١٢۵ گرم
ریحان و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

طرز تهیه

خمیر را با ۵٠٠ گرم آرد آماده می‌کنیم. در فاصله‌ای که ور بیاید، مواد داخل پیتزا را آماده می‌کنیم.

برای سس پیتزا می‌توان رب گوجه فرنگی (یا کنسرو گوجه خرد شده) را با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط می‌کنیم "می توان از مقداری گوجه فرنگی و پیاز خرد شده (که در میکسر خوب مخلوط کردیم) نیز در آن استفاده کرد".

بعد خمیر را که به مدت بیست دقیقه گذاشتیم استراحت کند را به دوقسمت تقسیم می‌کنیم (یک قسمت بزرگتر باشد). قسمت بزرگتر را روی تخته پهن می‌کنیم ودر قالب جوری خمیر را پهن می‌کنیم که هم کف قالب را بپوشاند هم دیواره‌های آن را، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی متر خمیر بالاتر باشد، بعد قسمت‌های اضافه را قیچی می‌کنیم. سپس داخل قالب روی خمیر اول مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد هم لایه لایه مواد را می‌ریزیم (کالباس، قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون و سوسیس) روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم.

بعد بقیه خمیر را روی تخته پهن می‌کنیم و روی مواد می‌کشیم جوری که حدود ١ سانتی متر از لبه قالب بیرون آمده باشد. سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می‌کنیم و روی خمیر سوراخ‌هایی با چاقو ایجاد می‌کنیم. روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می‌پوشانیم، بعد پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می‌کنیم. پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد، می‌پزیم. اگر در طول پخت احساس کردید روی پیتزا رنگش تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید، و اجازه بدهید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.

وقتی پخت حدود ١٠ دقیقه صبر کنید، تا از حرارت پیتزا کاسته شود، بعد پیتزا را از قالب جدا کنید.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد: ۲، ¼ تا ۳، ¼ پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک: ۴/۱ قاشق چایخوری
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر

۱- ۱ و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه استراحت کند.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

نکته

در پیتزا شیکاگو معمولا از پنیر و سس زیادی استفاده می‌شود و برخی لایه اضافه خمیر (که روی مواد کشیده شد) را استفاده نمی‌کنند و بعد از ریختن مواد با سس پیتزا و پنیر تمام سطح مواد را می‌پوشانند. همچنین می‌توان مواد درون پیتزا را تغییر داد (به جای سوسیس می‌توان از گوشت چرخ کرده که با پیاز و ادویه پخته‌ایم استفاده کنیم).

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
11:34 - 1400/02/02
به این میگن پیتزا...♡
عالی.
Iran (Islamic Republic of)
15:20 - 1400/02/02
متاسفانه عادت بد غذایی فرهنگ دیگه بی توجه رواج داده میشه در صورتی که خود آنها به سمت سالم خوری می روند
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
انجمن پرستاری ایران_1
شیرآلات زمانی_1
انجمن پرستاری ایران_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
انجمن پرستاری ایران_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر