باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۱۱۶۲۷
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
۷۶۳۸
باچانگای گوشت نوعی غذای ترکیه‌ای است، این غذا هم مثل مانتی و یا نخودپلو ترکیه‌ای طعم و ظاهر بی‌نظیری دارد. می‌شود گفت باچانگا نوعی فست فود و ساندویج به حساب می‌آید، اما از هر نظر سالم است.

ایران‌کوک: باچانگای گوشت نوعی غذای ترکیه‌ای است، این غذا هم مثل مانتی و یا نخودپلو ترکیه‌ای طعم و ظاهر بی‌نظیری دارد. می‌شود گفت باچانگا نوعی فست فود و ساندویج به حساب می آید، اما از هر نظر سالم است. اصل این غذا با پنیر کاشر و تکه‌های گوشت خشک شده درست می‌شود، اما دسترسی به این مواد ممکن است در ایران چندان راحت نباشد؛ به همین علت ما دستور باچانگا را با گوشت چرخ کرده آموش می دهیم، به جای پنیر کاشر هم از هر نوع پنیر چرب  مثل چدار یا حتی پارمسان می‌توانید استفاده کنید.

باچانگای گوشت؛ غذای لذیذ بین‌المللی

مواد باچانگای گوشت داخل پنیر ترکی یوفکا پیچیده می‌شود و از این لحاظ شبیه پای اسفناج و پنیر است. نگران خمیر یوفکا نباشید، چون می‌توانید آن را به راحتی از فروشگاه‌های مختلف تهیه کنید. بعضی از این خمیر‌ها به شکل ورقه‌های مستطیلی بزرگ هستند که برای باچانگا باید آنها رو به شکل مثلث برش بزنید، اما اگه خمیر مثلثی شکل تهیه کنید قطعا کارتان راحت‌تر می‌شود.

مواد لازم برای باچانگای گوشت

خمیر یوفکا مثلثی: ۶ ورق
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پنیر کاشر: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد


طرز تهیه باچانگای گوشت

مرحله اول: مواد میانی را آماده کنید

در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ بریزید، هنگامی که پیاز سبک شد گوشت را اضافه کنید و کامل هم بزنید تا گلوله نشود. زمان بدهید تا گوشت با پیاز کاملا ترکیب شود و تفت بخورد. در این فاصله فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد و به تابه اضافه کنید، پنج دقیقه دیگر زمان بدهید تا فلفل دلمه‌ای نیز نرم شود؛ در نهایت نمک وفلفل بزنید و زمانی که تمام مواد ترکیب شدند شعله را خاموش کنید. مواد میانی باچانگای گوشت را کنار بگذارید تا خنک شوند.

باچانگای گوشت؛ غذای لذیذ بین‌المللی

مرحله دوم: باچانگای گوشت را با خمیر یوفکا بپیچید

تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. برس آشپزی را نیز آماده کنید، زیرا باید این مایع را داخل و روی باچانگا بکشید. خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف قرار دهید به طوریکه راس خمیر به طرف خودتان باشد. ابتدا با استفاده از برس تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید، سپس یک لایه پنیر رنده به شکل مستطیل وسط خمیر قرار دهید؛ به طوری که از رأس و لبه‌های گرد خمیر چند سانتی متر فاصله داشته باشد.

در ادامه مخلوط گوشت و فلفل دلمه‌ای را روی پنیر قرار دهید، لبه گرد خمیر را به سمت داخل و روی مواد تا بزنید، سپس کناره‌ها را برگردانید تا به مواد برسید، در نهایت نیز قسمت بالایی را تا بزنید. روی خمیر را نیز با شیر و تخم مرغ کامل بپوشانید. این کار را برای ۶ خمیر انجام دهید. در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و باچانگای گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف خمیر قهوه‌ای شود. برای هر باچانگا دو دقیقه کافی است پس به هیچ عنوان از آن غفلت نکنید. بعد از اتمام سرخ کردن غذای شما آماده است و می‌توانید با سس دلخواه میل کنید. باچانگا باید داغ سرو شود.


نکات کلیدی برای تهیه باچانگای گوشت

– به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از تکه‌های گوشت پخته شده استفاده کنید.

– اگر از خمیر یوفکا گرد یا مستطیل استفاده می‌کنید آن را به شکل مثلث برش بزنید، اما چنان چه این مدل پیچیدن برایتان سخت است می‌توانید هر روش دلخواهی را به کار ببرید، فقط مراقب باشید مواد میانی بیرون نریزند.

باچانگای گوشت؛ غذای لذیذ بین‌المللی

– به جای سرخ کردن می‌توانید باچانگای گوشت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر، دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

– اگر غذای تند دوست دارید یک عدد فلفل چیلی در گوشت تفت دهید.

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
15:43 - 1400/02/05
عالی خوشمزه
تا اخرماه رمضون چنتا سوپ واش دیگه بزار
Iran (Islamic Republic of)
16:33 - 1400/02/05
من این مواد رو با پنیر پیتزا و قارچ درست کردم عالی میشه
و میتونید به جای گوشت چرخ کرده
سینه مرغ خرد شده استفاده کنید
نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
03:08 - 1400/02/07
ی جورایی همون پیراشکی خودمونه دیگه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو