طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۱۵۲۱۵
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۳
۶۵۲۰
پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محلی ترکیه می‌باشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.

غذالند: پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محلی ترکیه می‌باشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

می‌توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.

پلو مرغ و قارچ را نیز می‌توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید. قارچ حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، چون ویتامین‌های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و… بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و… خواهد شد.

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
خلال پسته: ۵۰ گرم
زرشک: ۵۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم


طرز تهیه

گام ۱

برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید.

گام ۲

سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.

گام ۳

سینه‌های مرغ را در برش‌های مربعی شکل خرد کنید.

گام ۴

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برش‌های مرغ را تفت دهید.

گام ۵

سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید.

گام ۶

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید.

گام ۷

سپس قارچ، ادویه‌ها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.

گام ۸

زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.

گام ۹

حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:2
Iran (Islamic Republic of)
11:57 - 1400/02/17
اگه دقت کرده باشید بیشتر غذاها سرد هستن و واقعا سردی به مرور به بدن ضرر میرسونه .‌ الان دستور بالا رو ببینید . مرغ ، برنج ، قارچ
پاسخ ها
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
دقیییقا موافقم
والی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
احسنت....... بلای جان مردم شده
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
طبع غذاهای سرد و می تونید با اضافه کردن ادویه های گرم متعادل کنید.مثل دارچین و زنجبیل و زردچوبه.
Iran (Islamic Republic of)
10:02 - 1400/05/20
قارچ رو من با گوشت چرخ کرده و پلو پختم عالی میشه، این غذا هم مشخصه که خیلی خوب میشه فقط با قارچ سفید باید بپزیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر