خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۲۷۶۵۴
۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵
۱۲۰۲۹
خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود.

چی‌شی: خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • فلفل قرمز: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲حبه
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • فلفل قرمز: به مقدار کافی

خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

طرز تهیه

برای تهیه خوراک بادمجان کبابی ترکیه‌ای ابتدا بادمجان‌ها را می‌شوییم و با دستمال خشک می‌کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می‌کنیم و در سینی قرار می‌دهیم تا خنک شوند و آنوقت پوست آن‌ها را می‌گیریم.

سپس روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و به صورت مربع‌های بزرگ خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم و پوست آن‌ها را می‌گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب‌های ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

در این مرحله پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم. قابلمه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و روغن داخل آن می‌ریزیم و کمی که داغ شد پیاز‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شوند.

خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

در همین حین فلفل‌ها را می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم و گوجه فرنگی‌ها خرد شده را به مواد می‌افزاییم و تفت می‌دهیم. سیر‌ها را پوست می‌گیریم و از وسط نصف می‌کنیم.

سپس در تابه‌ای کوچک کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و سیر‌ها را داخل آن می‌ریزیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم.

حالا اجازه می‌دهیم تا ۴ دقیقه مواد با حرارت کم بپزد. سپس بادمجان‌ها را همراه با چیلی قرمز، فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک به مواد می‌افزاییم و همگی مواد را آرام مخلوط می‌کنیم و ۵ دقیقه بعد جعفری ریز خرد شده به هر میزان که تمایل دارید به غذا اضافه می‌کنیم.

حالا با مواد به خوبی تفت می‌دهیم تا با هم کاملا یکدست شوند. ۳ دقیقه بعد غذا آماده شده و قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و خوراک بادمجان را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با سیب زمینی تنوری یا سرخ شده و نان سرو کنید.

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
10:27 - 1400/03/25
این همون میرزا قاسمیه که
یا گوجه بادنجون رژیمی
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵
بله فقط تخم مرغ نداره
Iran (Islamic Republic of)
20:22 - 1400/03/25
شبیه میرزا قاسمی هست
Iran (Islamic Republic of)
02:41 - 1400/03/26
شبیهه میرزاقاسمیه ولی باکمی تغییر
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر