چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۰۳۴۳
۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
۸۵۵۸
چیکن استراگانف. چیکن استروگانف یکی از غذا‌های معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

عصر ایران: چیکن استراگانف. چیکن استروگانف یکی از غذا‌های معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه

مواد لازم

  • سینه یا فیله مرغ: ۱ عدد
  • قارچ: ۳-۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: نصف ۱ عدد
  • شیر: نصف لیوان
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم

چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه

طرز تهیه

برای تهیه چیکن استروگانف، ابتدا سینه مرغ را به صورت مربعی خرد کنید سپس آن‌ها را شسته و کنار بگذارید. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.

سپس کره را درون تابه بریزید و کمی تفت بدهید و قارچ‌های نگینی یا ورقه‌ای خرد شده را اضافه کنید، همراه با کره تفت بدهید سپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت داده حالا تکه‌های مرغ را اضافه کنید. نمک و زردچوبه و ادویه کاری بزنید و دوباره تفت بدهید.

سپس فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید. آب ولرم اضافه کنید و درب تابه را نیمه بسته بگذارید تا آب بخار شود و تکه‌های مرغ بپزند.

چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه

در این حین داخل تابه‌ای جدا سس مخصوص چیکن استراگانف را درست کنید. (آرد را الک کنید درون تابه تفت بدهید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود غلیظ که شد شعله را خاموش کنید)

این سس را زمانی که آب غذا بخار شد و کمی از آن باقی ماند اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و فلفل قرمز بزنید تفت بدهید و شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی‌های خلالی را داخل تابه‌ای جدا خلالی خرد کنید و سرخ کنید سپس کنار چیکن میل کنید یا می‌توانید با آن مخلوط کنید.

بر طبق ذائقه می‌توانید در کنار قارچ، از هویج، کلم بروکلی یا نخود سبز استفاده کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:3
Iran (Islamic Republic of)
11:20 - 1400/04/02
اصلا طعم بیف استراگانوف رو نداره
خیلی جذاب نیست.
United Arab Emirates
12:01 - 1400/04/02
لطفا طرز تهیه اشکنه را آموزش دهید
Germany
13:17 - 1400/04/02
اگه وقتی که غذا داغه ، خامه اضافه بشه ، میبره، بهتره غذا رو از شعله بردارین ، یکم خنک شد خامه رو همزده و اضافه کنین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر