پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه‌ای
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۶۳۵۴
۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۲
۸۷۱۶
پیتزا تابه‌ای یکی از انواع پیتزا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

چی‌شی: پیتزا تابه‌ای یکی از انواع پیتزا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص، به روش ترکیه‌ای

مواد لازم برای ۲ نفر

  • آرد سفید: حدود ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ پنس
  • بکینگ پودر: ۵ گرم
  • سوسیس: ۱ عدد
  • کالباس: ۴ ورق
  • پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • سس پیتزا: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
  • آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه

برای تهیه پیتزا تابه‌ای خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه ماست و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند، در ادامه نصف آرد و بکینگ پودر را پس از الک کردن به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص، به روش ترکیه‌ای

در ادامه باقیمانده آرد را الک می‌کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست به وجود بیاید. در صورتی که خمیر چسبندگی زیادی داشت می‌توانیم کمی روغن اضافه کنیم.

در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و آنرا با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم، سپس خمیر را به صورت یکدست در کف تابه پخش می‌کنیم. در ادامه مقداری روغن زیتون روی خمیر می‌مالیم و پس از ان سس پیتزا رو اضافه می‌کنیم.

پیتزا تابه‌ای؛ خوشمزه و مخصوص، به روش ترکیه‌ای

پس از اینکه سس پیتزا را روی خمیر پخش کردیم، مقداری پنیر پیتزا روی سس می‌ریزیم. در ادامه کالباس‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم و روی پنیر پیتزا می‌ریزیم. حالا گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و سوسیس خرد شده را روی پیتزا می‌ریزیم.

در این مرحله می‌توانیم برای تزیین روی پیتزا مقداری سوسیس و فلفل دلمه‌ای روی پنیر پیتزا بریزیم. مجددا روی پیتزا را با پنیر پیتزای فراوان می‌پوشانیم و تابه را با شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم قرار می‌دهیم.

حالا درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم پیتزا با حرارت بسیار ملایم بپزد. زمانی که اطراف خمیر پیزا طلایی شد، تقریبا پیتزای ما اماده است. در پایان پیتزا را داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و پس از برش زدن با آویشن و سس کچاپ سرو می‌کنیم.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
10:13 - 1400/04/23
ممنون. یه سوال. فرق پیده با لاهمجون چیه؟ هر دو به پیتزا ترکیه ای معروفن
Iran (Islamic Republic of)
22:08 - 1400/04/23
ايا كسى اين دستور درست كرده و راضى هست؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک النا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی