طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۳۷۱۷۰
۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۴
۴۹۲۲
یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

ایرنا: یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم. در این مطلب دستور پخت این شیرینی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید یک شیرینی بدون نقص در خانه درست کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک

پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم

شکر: ۱ پیمانه سر پر

روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری

سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

طرز تهیه

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد، ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد، چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر