طرز تهیه کوکی بادام‌ زمینی و شکلات
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۲۸۸۸
۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
۳۶۰۳
یکی از محبوب‌ترین کوکی‌ها، کوکی شکلاتی‌ است. اما پرطرفدارتر از آن، کوکی کره بادام زمینی‌ست! یک لحظه، ترکیب این دو طعم را با هم تصور کنید! بی نظیر می‌شود مگر نه؟!

غذاپز: یکی از محبوب‌ترین کوکی‌ها، کوکی شکلاتی است. اما پرطرفدارتر از آن، کوکی کره بادام زمینی‌ست! یک لحظه، ترکیب این دو طعم را با هم تصور کنید! بی‌نظیر می‌شود مگر نه؟!

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

مواد لازم

کره بادام زمینی: ۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه

شکر سفید: ۱/۲ پیمانه

کره: ۶۰ گرم

شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

آرد: ۱ و ۱/۲ فنجان

عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۲ عدد


طرز تهیه

فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم می‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

در یک  کاسه آرد و جوش شیرین را مخلوط می‌کنیم. در یک کاسه دیگر کره بادام زمینی، کره، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی می‌زنیم تا کاملا ترکیب شوند و بافت کرمی و لطیفی پیدا کند.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به همزدن ادامه می‌دهیم. به آرامی آرد را اضافه می‌کنیم و در حدی که فقط مخلوط شوند با هم ترکیب می‌کنیم. در آخر، تکه‌های شکلات را اضافه می‌کنیم و ترکیب می‌کنیم.

با استفاده از یک اسکوپ بستنی، از خمیر برداشته و روی سینی فر می‌گذاریم (با فاصله ۱ اینچی). با یک لیوان روی کوکی‌ها کمی فشار می‌دهیم.

کوکی‌ها را برای مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا طلایی شوند. سپس، آن‌ها را به یک پایه فلزی منتقل می‌کنیم تا کاملا خنک شوند.

کوکی خوشمزه آماده سرو است.


نکات مهم

اگه به شکر قهوه‌ای دسترسی ندارید از شکر سفید استفاده کنید، ولی رنگ کوکی با شکر قهوه‌ای متفاوت است.

طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات

دقت کنید به کره بادام زمینی حساسیت نداشته باشید.

از مدل کره‌ای استفاده کنید که تکه‌های بادام زمینی ندارد.

کوکی رو در ظرف دربسته نگهداری کنید تا سفت و خشک نشود.

از زدن بیش از حد مواد یا ورز دادن خمیر خودداری کنید تا به روغن نیفتد و کوکی خشک نشود.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر
فنی آتل_فوتر