سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
دکتر ولدخانی_3
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۹۰۵۱
۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۹
۸۵۷۲
سالاد اندونزی یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین سالاد‌های کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

پارسی‌دی: سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد اندونزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم

هویج: ۲ عدد

خیارشور: ۴ عدد

ذرت: نصف پیمانه

کالباس: نصف پیمانه

کلم برگ قرمز: ۱ پیمانه

کلم برگ سفید: ۲ پیمانه

نخود فرنگی: نصف پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

کشمش پلویی: به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

طرز تهیه

ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.

بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر می شود هویج آبپز نه بخار پز) و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.

ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود. برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما می شود. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.

(فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند) ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم

و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم

و کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود

و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در این نوع سالاد شما می توانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.

انتشار یافته: 10
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
11:54 - 1400/06/07
کشمش پلویی ؟؟!!!
پاسخ ها
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
اوهوم.
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
عالی میشه البته بعضیا کشمش دوس ندارن
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
بله
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
آره . خیلی عالی میشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
پ کشمش سبز
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
من بدون کشمش درست میکنم عالی میشه . طعم شیرین کشمش کاملا سلیقه ایه .
Iran (Islamic Republic of)
01:42 - 1400/06/08
کشمش تو سالاد یه شوخیه کثیفه:)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
دکتر نائبی_3
انجمن پرستاری ایران_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو