خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۹۶۵۲
۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
۶۴۸۳
خورش آلو اسفناج از آن خورش‌های سنتی و معروف ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این خورش خوش‌طعم و بسیار لذیذ چه در میهمانی‌های رسمی و چه مجالس جزو بهترین گزینه‌های طبخ است.

نمناک: خورش آلو اسفناج از آن خورش‌های سنتی و معروف ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این خورش خوش‌طعم و بسیار لذیذ چه در میهمانی‌های رسمی و چه مجالس جزو بهترین گزینه‌های طبخ است.

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

مواد لازم

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم

آلو برغان: ۱۵۰ گرم

اسفناج: ۱ کیلو گرم

پیاز داغ: ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنج: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه

گوشت را به اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد گوشت را به همراه ۲ لیوان آب، پیاز سرخ شده و آلو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.

در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

وقتی گوشت کاملا پخته شد، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت بریزید تا مزه دار شود.

بعد از اینکه خورشت جا افتاد، از روی حرارت بردارید.

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی


نکات مهم

برای اینکه خورشت شما خوشمزه‌تر و لذیذتر شود از گوشت گوسفندی که قلم هم داشته باشد استفاده کنید.

آب اسفناج دارای مواد معدنی بسیاری است که بهتر است در هنگام پختن آن را دور نریزید.

برای اینکه مواد مغذی اسفناج‌ها از بین نرود به هیچ وجه پس از خرد کردن آن‌ها را نشویید.

برای اینکه آهن داخل اسفناج خوب جذب شود آب لیمو ترش را تا حد امکان حذف نکنید.

خورشت اسفناج نباید زیاد آب داشته باشد؛ و باید اول پخت به اندازه کافی به آن آب اضافه کنید.

بهتر است اسفناج‌ها را خوب سرخ کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد و خورشت سبز رنگ نماند.

خورش آلو اسفناج را می‌توان با انواع گوشت تهیه کرد.

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

خورشت اسفناج را برطبق ذائقه تان می‌توانید هم شیرین و هم ترش تهیه کنید.

برای چاشنی ترش می‌توانید از رب انار در آلو اسفناج استفاده کنید.

استفاده از زعفران به خوشمزه‌تر شدن خورشت کمک زیادی می‌کند.

استفاده از آلو جنگلی باعث ترش شدن خورش آلو اسفناج می‌شود.

مخلوط ۴ تا ۵ قاشق آبلیمو با کمی شکر، خورشت را بسیار خوشمزه‌تر می‌کند.

برای چاشنی این غذا می‌توانید از چند عدد لیمو عمانی استفاده کنید.

این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش قورمه سبزی و خورش کرفس دارد و برای مهمانی‌ها مناسب می‌باشد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:10
Iran (Islamic Republic of)
09:57 - 1400/06/09
این خورش عالیه عاشقشم
Iran (Islamic Republic of)
17:01 - 1400/06/09
کسی میدونه اسفنج ها رو چه اندازه خورد کنیم
اندازه سبزی قورمه ؟
یا آشی ؟
یا درشت تر ؟
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
17:03 - 1400/06/09
تو این خورشت رب استفاده نمیکنند؟؟
Iran (Islamic Republic of)
00:24 - 1400/06/10
آلو رو با گوشت بپزی که هیچی ازش نمیمونه له میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
کیان برنا_فوتر