پاستای سوسیس دودی با سس ایتالیایی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۴۹۶۷۶
۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۱
۵۳۵۳
پاستا یکی از غذا‌های اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس‌های مختلف بدست می‌آید. این پاستا با کمک سوسیس دودی طبخ می‌شود که طعم دودی سوسیس، یک پاستای متفاوت با عطر و طعم متفاوت را حاصل می‌کند.

چی‌شی: پاستا یکی از غذا‌های اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس‌های مختلف بدست می‌آید. این پاستا با کمک سوسیس دودی طبخ می‌شود که طعم دودی سوسیس، یک پاستای متفاوت با عطر و طعم متفاوت را حاصل می‌کند. سس این پاستا نیز از پوره گوجه و پیاز و روغن زیتون و سیر تهیه می‌شود که ترکیب خوبی با سوسیس‌ها و پاستا بوجود می‌آورد.

پاستای سوسیس دودی با سس ایتالیایی

این غذا را می‌توان به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها یا به عنوان وعده شام طبخ نمود. این مواد لازم برای سه نفر می‌باشد.

مواد لازم

سوسیس دودی: ۲۵۰ گرم

پاستا: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه

پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم

آویشن: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

پاستای سوسیس دودی با سس ایتالیایی

طرز تهیه

برای تهیه پاستا سوسیس دودی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه نسبتا بزرگ برداشته و داخل آن را تا نیمه آب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. در ادامه پاستا و نمک را به آب جوش اضافه می‌کنیم.

در این مرحله حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا پاستا بجوشد و به طور کامل پخته شود. سپس آن را آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه یک تابه برداشته و با کمی روغن زیتون می‌گذاریم روی حرارت تا گرم شود.

پاستای سوسیس دودی با سس ایتالیایی

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم. در ادامه داخل روغن ریخته و کمی با سیر رنده شده آن را تفت می‌دهیم تا نرم شود. وقتی پیاز‌ها سبک و نرم شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل نیز اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا سس غلیظ شود. تابه دیگری برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود. سپس سوسیس‌ها را که به صورت حلقه‌ای خرد کرده ایم داخل روغن می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم.

سپس سس گوجه را به سوسیس‌ها اضافه می‌کنیم. بعد از آن پاستای آبکش شده را اضافه می‌کنیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا سس به طور کامل پاستا را بپوشاند. در ادامه سطح پاستا را با پنیر رنده شده می‌پوشانیم.

سپس در تابه را می‌بندیم تا با حرارت ملایم روی گاز، پنیر‌ها آب شود. می‌توان مواد را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه قرار داد تا پنیر آب شود. در پایان پاستا سوسیس دودی را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
انجمن پرستاری ایران_4
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کیان برنا_فوتر