حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۱۳۰۷
۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
۵۱۱۶
این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید.

برترین‌ها: این روزها، بعضی از ما که عادت به وقت‌گذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافه‌های شهر داشتیم، به‌دلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمی‌های این‌چنینی محروم مانده‌ایم. برای گذراندن این روز‌ها کافی‌شاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقت‌گذرانی در خانه را به یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های دنیا تبدیل کنید.

حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا

اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی می‌کنیم طرز تهیه کلیه دسر‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای که در کافی شاپ‌ها سرو می‌شود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسر‌ها و نوشیدنی‌ها را تهیه کنید.

منو کافی‌شاپ‌ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسم‌های عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی ماسالا آموزش داده شده است.

چای ماسالا، یک نوع دمنوش هندی است که با ترکیب چای، چند نوع ادویه و شیر یا آب درست می‌شود. این نوشیدنی خوش‌طعم و خوش‌عطر با تنوع مواد اولیه، یکی از خاص‌ترین انواع چای است. از مواد تشکیل‌دهنده چای ماسالا می‌توان به چای سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، آنیسون ستاره‌ای (بادیان)، رازیانه، جوز هندی، تخم گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میخک اشاره کرد.

چای ماسالا با شیر

حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا

مواد لازم

  • شیر: ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی‌لیتر
  • میخک: ۲ تا ۳ عدد
  • هل سبز: ۲ تا ۳ عدد
  • پودر رازیانه: نصف قاشق چای خوری
  • چوب دارچین: یک تا ۲ عدد
  • زنجبیل: یک تا ۲ تکه
  • شکر: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آب: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • چای کیسه‌ای سیاه: یک عدد

طرز تهیه

ادویه‌ها را با استفاده از هاون خرد کنید و به‌ همراه آب، چوب دارچین و زنجبیل در یک شیرجوش بریزید. سپس شیرجوش را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا بوی ادویه‌ها دربیاید.

شیر را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید. مراقب باشید که شیر سر نرود. پس از کاهش حجم مواد به نصف مقدار اولیه، چای کیسه‌ای را در شیرجوش بیندازید و اجازه دهید تا چای برای یک دقیقه دم بکشد.

چای ماسالا را در فنجان بریزید و همراه با شکر سرو کنید.

نکات مهم

قبل از ریختن ادویه‌ها در آب، آن‌ها را به‌ آرامی خرد کنید.

شما می‌توانید به‌جای چای کیسه‌ای، از یک چای سیاه با کیفیت و ارگانیک استفاده کنید.

اگر دوست دارید چای غلیظ‌تری داشته باشید، حجم شیر را افزایش و حجم آب را کاهش دهید یا فقط از شیر استفاده کنید.

برای شیرین کردن چای ماسالا، معمولا از شکر استفاده می‌کنند، اما شما می‌توانید از عسل یا شربت‌های گوناگون هم استفاده کنید.

شیر را پس از جوش آمدن آب و ادویه‌ها اضافه کنید و هم بزنید. توجه کنید که قبل از افزودن شیر، هر چقدر آب و محتویات جوشیده بیشتر روی گاز بمانند، طعم قوی‌تری به چای شما می‌دهند.

چای ماسالا را برای عصرانه یا صبحانه سرو کنید.


چای ماسالا بدون شیر

حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا

مواد لازم

فلفل قرمز، سیاه و سفید: ۲۰ عدد

میخک: ۵ دانه میخک

هل سبز: ۵ دانه

چوب دارچین: یک عدد

بادیان یا انیسون ستاره ای: یک عدد

آب: دو و نیم فنجان

چای سیاه: ۲ قاشق غذاخوری

زنجبیل: ۱۰ سانتی‌متر زنجبیل تازه

طرز تهیه

فلفل‌ها، میخک، هل، دارچین و بادیان را در یک شیرجوش بریزید و آن‌ها را برای دو دقیقه روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا تفت بخورند. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا ادویه‌ها خنک شوند.

ادویه‌ها را با استفاده از آسیاب یا دستگاه قهوه، پودر کنید. شما می‌توانید این ادویه چای ماسالا را تا دو ماه در یک شیشه دربسته در کابینت نگهداری کنید.

آب، زنجبیل و ادویه‌ها را در یک شیرجوش بریزید و آن‌ها را برای ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید. اجازه ندهید که مواد به نقطه جوش برسند، زیرا چای در نهایت تلخ خواهد شد. شیرجوش را از روی حرارت بردارید.

چای سیاه را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و پس از چند دقیقه چای را با استفاده از صافی در فنجان بریزید و سرو کنید.

نکات مهم

اگر دوست دارید چای ماسالای شما شیرین باشد، آن را دوباره روی حرارت قرار دهید و کمی شکر یا عسل به آن بیفزایید و صبر کنید تا در چای حل شود.

شما می‌توانید چای آماده‌ شده را در یک بطری تمیز بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید. برای سرو مجدد، کافی است کمی آب داغ یا شیر به چای ماسالا اضافه کنید.

برای تهیه ادویه چای ماسالا می‌توان از ترکیب میخک، هل سبز، چوب دارچین، دانه فلفل سیاه، برگ گل محمدی خشک شده، دانه رازیانه، زعفران خشک، پودر زنجبیل خشک شده و جوز هندی خرد شده نیز استفاده کرد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
انجمن پرستاری ایران_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر