طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۱۵۸۲
۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
۷۱۱۲
یکی از غذا‌های مشهور و محبوب فرانسوی گراتن است که در آن مواد غذایی زیر لایه‌ای از نان خرد شده و یا پنیر پیتزا قرار می‌گیرد. گراتن بادمجان یکی از انواع متفاوت گراتن‌هاست که روش پخت آن شباهت زیادی به روش پخت لازانیا دارد.

فرارو: یکی از غذاهای مشهور و محبوب فرانسوی گراتن است که در آن مواد غذایی زیر لایه‌ای از نان خرد شده و یا پنیر پیتزا قرار می‌گیرد. گراتن بادمجان یکی از انواع متفاوت گراتن‌هاست که روش پخت آن شباهت زیادی به روش پخت لازانیا دارد.

طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی

گراتن یک نوع غذای فرانسوی است که در ظرف‌های دیواره کوتاه تهیه می‌شود. گراتن به نوعی از تکنیک آشپزی گفته می‌شود که در آن غذا زیر لایه‌ای از نان خرد شده یا پنیر پیتزا قرار می‌گیرد. در ترکیب گراتن معمولاً از سبزیجات، گوشت، مرغ، پنیر پیتزا و نان استفاده می‌شود.

در ادامه مطلب طرز تهیه گراتن بادمجان این غذای لذیذ و مجلسی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

  • بادمجان دلمه‌ای: ۱ کیلو
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • قارچ متوسط: ده عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده: ۵۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر آویشن: به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌های دلمه‌ای را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. دقت کنید که حلقه‌ها بیش از اندازه نازک یا کلفت نباشند. سپس حلقه‌های بادمجان را به مدت ده دقیقه داخل آب نمک بگذارید. بعد از اینکه بادمجان‌ها را آب‌کش کردید، آن‌ها را روی یک پارچه تمیز بچینید تا آب اضافی‌شان خشک شود. در مرحله بعد روغن مخصوص سرخ کردن را داخل یک ماهی‌تابه مناسب بریزید و حلقه‌های بادمجان را داخل آن سرخ کنید. وقتی سرخ کردن بادمجان‌ها تمام شد، آن‌ها را داخل یک آبکش فلزی بچینید و کنار بگذارید تا روغن اضافه‌شان کاملاً گرفته شود.

طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی

در این فاصله یک پیاز درشت را که از قبل شسته‌اید، خرد کنید و در یک ظرف مناسب با کمی روغن تفت بدهید. وقتی آب پیاز خشک شد، به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدهید رنگ پیاز طلایی شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر نمک و زردچوبه روی آن بریزید.

سپس فلفل دلمه‌ای را خیلی نگینی و ریز خرد کنید. قارچ‌ها را خوب بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس فلفل دلمه‌ای و قارچ را به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید و پودر سیر، فلفل و پودر آویشن را روی آن بریزید. حالا در ظرف را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید و به مدت پنج دقیقه زمان بدهید تا قارچ‌ها آب بیندازند و گوشت کمی پخته شود.

پس از پنج دقیقه رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. باز هم در ظرف را بگذارید تا مواد گوشتی کم‌کم بپزند. بیست دقیقه بعد مایع گوشتی آماده است. در این مرحله یک ظرف پیرکس دیواره کوتاه یا ظرفی که برای قرار گرفتن در فر مناسب باشد، انتخاب کنید. حلقه‌های بادمجان را که روغن آن‌ها گرفته شده است، یکی یکی کف ظرف بچینید. حالا یک قاشق از مایع گوشت بردارید و روی بادمجان‌ها بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید تا روی تمام سطح بادمجان پخش شود.

یک لایه پنیر پیتزا روی مایع گوشتی بریزید. سپس این مراحل را تا جایی که ظرف مورد نظر شما پر بشود، تکرار کنید. دقت کنید که آخرین لایه ظرف گراتن باید پنیر پیتزا باشد و روی ظرف را با پنیر پیتزا کاملاً بپوشانید. ظرف حاوی گراتن بادمجان را به مدت پانزده دقیقه در فر ۱۸۰ درجه و طبقه وسط بگذارید. توجه داشته باشید که، چون همه مواد گراتن پخته است، نیازی نیست که مدت زمان زیادی در فر بماند؛ بنابراین به اندازه‌ای که پنیر پیتزا آب شود، کافی است.

طرز تهیه گراتن بادمجان، غذایی لذیذ و مجلسی


نکته مهم‌

می‌توانید بین لایه‌های گراتن بادمجان مانند لایه‌های لازانیا از سس سفید یا بشامل استفاده کنید. ما به شما توصیه می‌کنیم گراتن بادمجان را بدون سس سفید و سس بشامل تهیه کنید؛ زیرا بادمجان سرخ کرده به اندازه کافی در خود روغن جذب می‌کند و اگر از سس سفید و بشمال در میان لایه‌های بادمجان و گوشت استفاده کنید، غذای شما بسیار چرب، سنگین و دیرهضم خواهد شد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
انجمن پرستاری ایران_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کیان برنا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر