کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۱۹۴۰
۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۸
۸۷۵۷
کتلت از غذا‌های خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف با مواد اولیه متفاوتی تهیه و سرو می‌شود.

پارسینه: کتلت از غذا‌های خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف با مواد اولیه متفاوتی تهیه و سرو می‌شود.

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

بعضی‌ها کتلت را با سیب زمینی پخته می‌پزند، اما سیب‌زمینی خام رنده شده بافت ترد بهتری به کتلت می‌دهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند.

طرز تهیه کتلت گوشت ما بسیار ساده است و همه می‌توانند با استفاده از آن یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

سیب زمینی:  هفت عدد

تخم مرغ: چهار عدد

پیاز: دو عدد

هویج: یک عدد

آرد سوخاری: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم


طرز تهیه

برای تهیه کتلت گوشت خانگی ابتدا کاسه‌ای تمیز انتخاب کنید و داخل آن پیاز‌ها را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

سپس سیب زمینی‌هایی را که از قبل پخته‌اید به همراه هویج پخته شده رنده و به پیاز‌های داخل کاسه اضافه کنید.

در ادامه گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه و هر ادویه‌ای که مایل بودید را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. دستکش دست کنید و همه مواد را با هم خیلی خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. اگر احساس کردید مواد کتلت کمی شل است، حدود ۱ قاشق آرد به آن اضافه کنید تا موقع سرخ کردن کتلت‌ها خرد نشوند. 

حالا نوبت به سرخ کردن کتلت است. یک گلوله از مواد را برداشته و با دست به آن شکل دهید و پشت و روی آن را به آرد سوخاری آغشته کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن داغ داغ شود.

کتلت‌ها را که از قبل آماده کرده‌اید آرام داخل روغن بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد، آن‌ها را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. 

بشقابی تمیز انتخاب کنید و با دستمال کاغذی روی آن را بپوشانید. کتلت‌های سرخ شده را یکی پس از دیگری روی آن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود. سپس کتلت‌های آماده شده را داخل ظرفی که دوست دارید بچینید و دور آن را با سیب‌زمینی سرخ کرده، سبزی، خیارشور، گوجه یا هر دورچین دیگری که می‌پسندید تزئین کنید. کتلت گوشت شما آماده است.


نکات مهم

سیب زمینی را می‌توانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلت‌ها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند.

کتلت‌های گوشت را می‌توانید با نان تافتون یا بربری در کنار یک کاسه ترشی لیته مخصوص سرو کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
انجمن پرستاری ایران_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_4
انجمن پرستاری ایران_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
انجمن پرستاری ایران_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی