کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۳۸۶۴
۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۵
۵۶۱۴
کیک کشمشی یکی از کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانی‌ها می باشد که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو می‌کنند.

نمناک: کیک کشمشی یکی از کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانی‌ها می باشد که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو می‌کنند.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

کیک کشمشی یکی از کیک‌های قدیمی و نوستالژی ایرانی می‌باشد. این کیک را با روش‌ها و مواد متفاوتی تهیه می‌کنند یکی از پر طرفدار‌ترین نوع این کیک، کیک کشمشی زعفرانی می‌باشد. طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم و عطر بدون فر در قابلمه را در این بخش از نمناک بخوانید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱ لیوان

شیر ولرم: ۱ لیوان

روغن: ۳/۴ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد قنادی: ۲ لیوان

گردو: به مقدار لازم

کشمش پلویی: به میزان دلخواه


طرز تهیه

ابتدا تمامی مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

سپس تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل در یک ظرف گود بریزید و همراه با همزن شروع به ترکیب کنید تا مواد کمی کرمی رنگ و کشدار شود.

شیر ولرم را به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شود.

یک لیوان روغن را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مواد خشکی را که الک کرده اید را در سه مرحله به این مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا مواد منسجم شود.

کشمش را تمیز کنید و آبکشی کنید و با اندکی آرد مخلوط کنید.

شما می‌توانید هم از قالب استفاده کنید و هم از قابلمه خالی بدین منظور ابتدا کف و دور تا دور ظرف مورد نظرتان را چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی و یا آرد بپاشید. مواد کیک را در قالب بریزید سپس کشمش‌ها و گردوها را روی کیک بریزید و با کمک لیسک سعی کنید کمی آنها را به درون مایع کیک فرو ببرید.

شعله پخش کن را روی گاز قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید. درب قابلمه را دم کنی ببندید و بگذارید تا حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک بپزد سپس با کمک یک خلال چوبی از پخت آن اطمینان حاصل کنید. اگر مایع کیک به خلال نچسبید یعنی کیک حاضر است.


نکات مهم

شما می‌توانید با افزودن دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به مایع کیک، کیک کشمشی گردویی زعفرانی داشته باشد.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

برخی افراد اندازه یک پنس نمک به مایع کیک اضافه می‌کنند.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
انجمن پرستاری ایران_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
انجمن پرستاری ایران_2
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر