خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
استخدام_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۴۸۲۹
۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹
۹۲۱۹
خوراک ماهیچه، یکی از غذا‌های اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی‌های خاص سرو می‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می‌شود که البته می‌توان جزو غذا‌های دشوار و زمان بر نام برد.

غذالند: خوراک ماهیچه، یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی های خاص سرو می ‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می ‌شود که البته می‌ توان جزو غذاهای دشوار و زمان بر نام برد. ما در این مطلب طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی و خوشمزه اما در عین حال، راحت و ساده را به شما آموزش می دهیم.

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

این خوراک خاص و عالی را می توانید هم در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید. باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد. از این رو می توانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.

مواد لازم

ماهیچه گوسفند: ۴ عدد

هویج متوسط: ۲ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

کرفس: ۱۰۰ گرم

برگ بو: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

حبه سیر: ۲ عدد

آب جوش: ۱ لیوان

روغن: به مقدار لازم

عصاره گوشت الیت: به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید.

سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود.

در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

سپس ۱ لیوان آب جوش، عصاره الیت، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید.

بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید.

هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:13
Iran (Islamic Republic of)
12:23 - 1400/06/28
خواهشا این عکس ها رو در سایت قرار ندهید . درصد زیادی از مردم توان تهیه این نوع غذا ها رو ندارند . ممنون
Iran (Islamic Republic of)
12:41 - 1400/06/28
الان نان خشک غذای اصیل ایرانی است ، ماهیچه!چه شکلیه؟راجع به یک چیزی صحبت کن که تو سفره مردم باشه .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
انجمن پرستاری ایران_1
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
انجمن پرستاری ایران_3
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
انجمن پرستاری ایران_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
انجمن پرستاری ایران_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان