طرز تهیه آلو اسفناج مجلسی؛ خوش‌طعم و دلپذیر
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
استخدام_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۵۵۳۲۷
۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۸
۴۹۸۵
خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

پارسینه: خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت گوسفند: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (اگر از مرغ استفاده می‌کنید ۶ تکه)
  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • آلو بخارا: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: مقداری برای تفت دادن آرد

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه

برای درست کردن یک خورش آلو اسفناج مجلسی با مرغ یا گوشت ابتدا اسفناج‌های ترجیحا جوان را به خرد کنید (نه خیلی ریز) و بخارپز کنید تا آب اسفناج‌ها کاملا کشیده شود. سپس مقداری روغن به آن‌ها اضافه کنید تا تفت بخورند. توجه داشته باشید که برای این مقدار گوشت یا مرغ باید بعد از پاک کردن و شستن اسفناج‌ها یک کیلوگرم اسفناج داشته باشید.

در مرحله بعد تکه‌های مرغ را گوشت را در مقداری آب گرم بریزید تا به جوش بیاید و به مدت ۲ الی سه دقیقه صبر کنید تا روی آب کف جمع شود، سپس گوشت را آبکش کنید. ۲ عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک شوند سپس تکه‌های گوشت یا مرغ را اضافه و سرخ کنید. ادویه‌ها را هم اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. بعد از این‌که رنگ مرغ یا گوشت عوض شد و مقداری تفت خورد اسفناج‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. گوشت و اسفناج را هم بزنید و سپس آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به حدی باشد که فقط تا یک بند انگشت روی مواد را بپوشاند. ۱ عدد چوب دارچین هم اضافه کنید و در پایان پخت از خورش بیرون بیاورید.

خورش را باید به مدت ۲ و نیم الی سه ساعت روی شعله ملایم کاز بپزید تا جا بیفتد. در اواسط پخت خورش برای غلظت بیشتر آن ۱ قاشق آرد تا با مقداری کره تفت دهید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. ترکیب آرد و زعفران را به خورش اضافه کنید. در نیم ساعت پایانی پخت آلو بخارای شسته شده را به خورش اضافه کنید. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت هم شکر و آبلیمو را اضافه کنید. خورش مجلسی آلو اسفناج را با پلو میل کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ

فوت و فن درست کردن خورش آلو اسفناج مجلسی خوشمزه

*راز خوشمزه شدن خورش آلو اسفناج جا افتادن و به روغن افتادن آن است. به همین خاطر این خورش باید روی شعله ملایم گاز باید حسابی بپزد و جا بیفتد.

*طرز تهیه خورش آلو اسفناج با لپه هم مرسوم است. لپه را جداگانه نیم پز کنید، آب آن را دور بریزید و در اواسط پخت خورش به سایر ترکیبات اضافه کنید.

*طرز تهیه خورشت اسفناج گیلانی به همین ترتیب است با این تفاوت که برای ۱ کیلوگرم اسفناج حدود ۳۰۰ گرم سبزی تره هم خرد و با اسفناج تفت می‌دهند تا به خورش اضافه کنند.

*طرز تهیه خورش اسفناج مازندرانی یا شمالی دقیقا مثل دستور پختی است که در اینجا برای شما توضیح دادیم.

*در طرز تهیه خورش آلو اسفناج بدون گوشت که مورد پسند گیاهخواران است همین مراحل به جز مرحله سرخ کردن و اضافه کردن گوشت یا مرغ را انجام دهید. به جای گوشت مقداری قارچ را با پیاز داغ و کره تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

*بعضی هم به خورش آلو اسفناج لوبیا چیتی اضافه می‌کنند. لوبیاها را یک روز کامل بخیسانید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. لوبیاها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت به خورش اضافه کنید که له نشوند.

*خورش آلو اسفناج یک خورشت آبکی نیست بلکه غلیظ است و تقریبا آب آن باید به خورد مواد برود.

*در پایان پخت خورش نمک خورش را اندازه کنید.

*اضافه کردن ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به خورش آلو اسفناج آن را خوش رنگ‌تر می‌کند. برای این کار رب را با گوشت تفت دهید.

*اضافه کردن شکر و آبلیمو به دستور پخت خورش آلو اسفناج اختیاری است.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
انجمن پرستاری ایران_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
انجمن پرستاری ایران_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
انجمن پرستاری ایران_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر