سالاد سيب‌ زميني + ماهي‌ دودي
۱۲۳۶۸
۰۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۳
۱۸۵۳۵ 
با سبزی و شوید و دسر لیمو!
سيب‌زميني‌ها را به 4 قسمت مساوي با چاقو تقسيم كنيد بعد داخل قابلمه‌اي كه با آب جوش پر شده قرار دهيد تا به‌خوبي بپزد مقداري نمك به آن اضافه كرده و در آن را بگذاريد.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم سيب‌زميني با شويد

  •   سيب‌زميني با پوست: 500 گرم
  •   ليمو: يك عدد
  •   آويشن: چند برگ
  •   شويد تازه: به ميزان لازم
  •   نمك و روغن زيتون: به ميزان لازم



مواد لازم ماهي‌ دودي
  •   شاهي: 100 گرم
  •   ماهي‌دودي: 400 گرم
  •   ليمو: يك عدد
  •   ريحان: يك دسته كوچك



ادويه
  •   روغن زيتون: به ميزان لازم
  •  نمك و فلفل: به ميزان لازم



مواد لازم لبو
  •   لبو پخته‌شده: 3 عدد
  •   سركه بالزاميك: به ميزان لازم
  •   برگ‌هاي ريحان ريز: به ميزان لازم
  •   پنير روستايي: 250 گرم
  •   آويشن تازه: چند برگ
  •   ليمو: يك عدد
  •   شكر: يك پيمانه




برای شروع

سيب‌زميني‌ها را شسته و آب آن را بگيريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد. يك قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد، نان تست را آماده كرده تا كنار غذا سرو كنيد.

سالاد سيب‌زميني با شويد

سيب‌زميني‌ها را به 4 قسمت مساوي با چاقو تقسيم كنيد بعد داخل قابلمه‌اي كه با آب جوش پر شده قرار دهيد تا به‌خوبي بپزد مقداري نمك به آن اضافه كرده و در آن را بگذاريد. هنگامي كه مطمئن شديد كه سيب‌زميني‌ها پخته شده است آن را آبكش كرده و درون ظرف سالاد قرار دهيد. مجدد به سيب‌زميني‌ها نمك و روغن زيتون بزنيد كمي آويشن و شويد تازه به آن اضافه كنيد، ليمو را با چاقو ببريد و آب آن را روي كل مواد بريزيد.

دسرلبو

لبوها را شسته و در يك قابلمه‌اي كه با آب جوش پر شده است قرار دهيد تا كاملا پخته شوند. شكر را به آب اضافه كنيد تا قوام بيايد.

لبو‌هاي پخته‌شده را با چاقو برش بزنيد و درون ظرف بريزيد. برگ‌ ريحان را همراه با آويشن به آن اضافه كنيد. سركه بالزاميك را كمي روي آن بريزيد. برگ‌ ريحان را همراه با آويشن به آن اضافه كنيد. سركه بالزاميك را كمي روي آن بريزيد، ليمو را نصف كرده و آب آن را بگيريد و در آخر مقداري پنير روي آن قرار دهيد و هنگام سرو كنار ماهي بگذاريد.

ماهي دودي همراه با...

ماهي‌ها را شسته و فيله آن را در بياوريد و در ماهي‌تابه سرخ كنيد. مقدار كمي نمك و روغن زيتون به ماهي بزنيد و بگذاريد تا كاملا سرخ شود.

برگ‌هاي شاهي و ريحان را از برگ جدا كرده و برگ‌ها را با ليمو و نمك‌ و روغن زيتون مخلوط كنيد. ماهي را از ماهي‌تابه در آورده و با بقيه مواد مخلوط كنيد. هنگام سرو ماهي، سالاد سيب‌زميني را همراه با لبو كنار ظرف ماهي بچينيد.
كره را روي نان تست ماليده و در بشقاب ماهي قرار دهيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج