دستور آشپزی: ساندویچ کوکوی مرغ
۱۲۸۲۳
۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰
۲۱۴۷۷ 
ابتدا مرغ را که از قبل پخته و زعفران زده‌ایم خرد کرده و کنار می‌گذاریم. آرد، شیر و تخم‌مرغ را با هم توسط همزن دستی مخلوط کرده، بقیه مواد را به همراه مرغ به مخلوط اضافه کرده، همه را با هم مخلوط می‌کنیم.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  •  نان تست یا باگت کوچک: به تعداد لازم  
  • گوجه فرنگی، خیار شور، انواع سس‌های دلخواه و کاهو برای بین ساندویچ   
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ   
  • تخم مرغ: 4 عدد  
  • سیب زمینی پخته و رنده شده: یک لیوان  
  • سینه یک مرغ کامل: پخته شده  
  • پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری  
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری  
  • شیر: یک سوم لیوان  
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری  
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری  
  • زغفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری  
  • فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده: یک سوم لیوان



روش تهیه:

ابتدا مرغ را که از قبل پخته و زعفران زده‌ایم خرد کرده و کنار می‌گذاریم. آرد، شیر و تخم‌مرغ را با هم توسط همزن دستی مخلوط کرده، بقیه مواد را به همراه مرغ به مخلوط اضافه کرده، همه را با هم مخلوط می‌کنیم. یک حلقه فلزی یا قالب مخصوص سرخ کردن که اندازه نانی که برای ساندویچ در نظر گرفته‌ایم باشد، انتخاب کرده، داخل روغن داغ قرار می‌دهیم و از مایه کوکو داخل آن می‌ریزیم. وقتی خودش را گرفت قالب را برداشته و کوکو را داخل روغن پشت و رو می‌کنیم تا دو روی آن سرخ و طلایی شود.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج