غذاهای رنگی رنگی با پیرگانیر
۱۴۹۶۸۰
۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸
۳۱۵۴۱ 
از این سرآشپز به عنوان پادشاه غذایی فرانسه یاد می کنند، چرا که وی توانسته در کوتاه ترین زمان ممکن تحول عظیمی در طعم و ظاهر غذاهای خود ایجاد کند و مشتریان بسیار زیادی را به سوی خود جذب کند.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: از این سرآشپز به عنوان پادشاه غذایی فرانسه یاد می کنند، چرا که وی توانسته در کوتاه ترین زمان ممکن تحول عظیمی در طعم و ظاهر غذاهای خود ایجاد کند و مشتریان بسیار زیادی را به سوی خود جذب کند. «پیرگانیر» معتقد است یکی از بزرگترین جاذبه های پخت غذا و مواد غذایی در جهان ایجاد نمای رنگی رنگی در آن است. رنگ در نگاه اول چنان جذاب و دیدنی است که اشتهای هر بیننده ای را به سوی خود جذب می کند.

غذاهای رنگی رنگی با پیرگانیر

زمانی‌که منوی یک سرآشپز از انواع غذاهای رنگی سرشار می شود، دیگر فرصت انتخاب را از مشتری گرفته و به سرعت در نقطه جذب مشتری متمرکز شده است. این سرآشپز فرانسوی که طی 4 سال اخیر به عنوان سرآشپز برتر شهر پاریس شناخته شده، هم اکنون در لندن و لاس وگاس هم توانسته مشتریان بیشماری را گرد هم آورد. او معتقد است مهم‌تر از خوش‌آب‌و‌رنگ بود ن غذا، خواص مواد اولیه خوراکی‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

خوراک مرغ به سبک بلغاری

غذاهای رنگی رنگی با پیرگانیر

مواد لازم براي 4نفر:

  • مرغ: 6-5 قطعه
  • قارچ:  200 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: 3حبه
  • روغن کنجد: 4 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: یک قاشق چای خوری
  • آویشن: يك قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1. ابتدا مرغ را با آویشن، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه درون روغن کنجد تف دهید تا کمی برشته شود. سپس آن را از درون تابه خارج کرده و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را رنده كرده سپس سیر و پیاز ساطوری شده را در اندکی روغن کنجد تف دهید و گوجه‌های رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوجه‌ها کمی برگردد بعد از آن سرکه، شکر، خردل و قارچ خرد شده را همراه نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و آن را هم بزنید و اجازه دهید مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.

2. در این مرحله فر را روشن کرده و آن را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پس از گرم شدن فر، مرغ‌ها را درون ظرفی نسوز قرار داده و مایه‌ آماده شده را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند.


رولت مرغ  با چاشنی سبزیجات

غذاهای رنگی رنگی با پیرگانیر

مواد لازم براي 4نفر:

  • سینه مرغ:  2 عدد
  • گوجه‌فرنگی: يك عدد
  • پیازچه: 4 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • کرفس: يك ساقه
  • زیتون: 10 عدد
  • جعفری: 50 گرم
  • تخم‌مرغ : 2 عدد
  • پنیر پیتزا: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل:به میزان لازم

روش تهیه

1. هریک از  سینه مرغ‌ها را به 2 قسمت تقسیم کنید. به این ترتیب 4 برش سینه مرغ دارید که باید آنها را با کمک بیفتک‌کوب یا وردنه پهن کنید تا ضخامت شان به 3 تا 4 میلی‌متر برسد. برای این کار هر یک از برش‌ها را در کیسه فریزر قرار دهید و با کمک بیفتک‌کوب آن را بکوبید تا پهن شود. سپس مقداری نمک و فلفل روی آنها بریزید و سطح آن را با کمک روغن زیتون چرب کنید. 

2. در مرحله بعد، پیازچه، کرفس و جعفری را ساطوری کرده و همراه زیتون‌ها که هسته آنها خارج شده، در3 قاشق  روغن زیتون مدت 4 تا 5 دقیقه تف دهید.  پس از آماده شدن مواد درون مرغ، اجازه دهید حرارت آن از بین برود. سپس این مواد را با پنیر پیتزا مخلوط کنید و آن را داخل ورقه‌های آماده‌شده از سینه مرغ بریزید و آن را رول کنید.

3. برای حفظ شکل ظاهری رول، می‌توانید از خلال دندان کمک بگیرید.

4. سپس سینی فر را با مقدار کمی روغن زیتون چرب کنید و رول‌ها را درون آن بچینید. فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را در آن قرار دهید. پس از 25 تا 30 دقیقه غذای شما آماده می شود.


دلمه‌کاهوپیچ با سیب‌زمینی تنوری

غذاهای رنگی رنگی با پیرگانیر

مواد لازم

  • گوشت گوسفند:  300 گرم چرخ کرده
  • سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
  • پیاز: يك عدد
  • سیر: 4 حبه، ساطوري‌شده
  • زیره: نصف قاشق غذاخوری، خرد شده
  • نعناع: یک قاشق چای‌خوری
  • کاهوپیچ: يك عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 2 عدد، نگيني‌شده
  • گوجه‌فرنگی: يك عدد
  • نمک، فلفل و آويشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 8 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. پیش از هرچیز سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آنها را با پوست از وسط نصف کنید. سپس با یک قلم‌موي کوچک، روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها بماليد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و آنها را درون سینی چرب شده فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها مغز پخت شود. برای این منظور 20 تا 30 دقیقه زمان کافی است. 

2. سپس روغن زیتون باقیمانده را درون تابه بریزید و پیاز و فلفل نگینی‌شده را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده و سیر ساطوری شده را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید رنگ گوشت‌ تغییر کند. بعد از 4 دقیقه زیره پودر شده را به گوشت‌ها اضافه کرده و در آخرین مرحله گوجه‌فرنگی نگینی شده و آویشن را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و طعم‌دار شود.

3. در آخرین مرحله برگ‌های کاهوپیچ را جدا کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس از مایه تهیه شده درون هر یک از برگ‌ها بریزيد و برای هر نفر 2 تا 3 دلمه سرو کنید. می‌توانید در کنار این دلمه‌ها از سیب‌زمینی‌های تنوری هم استفاده کنید.


قزل‌آلاي شكم پر  با  انواع سبزي

غذاهای رنگی رنگی با پیرگانیر

مواد لازم

  • قزل‌آلا: 4 عدد
  • تخم‌مرغ آبپز: 2 عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: 50 گرم
  • آبليمو: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
  • جعفري: 2 تا 3 قاشق غذاخوري
  • زيتون: 6، 7 عدد
  • پودر سوخاري ساده: نصف پيمانه
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن كنجد: 4 قاشق غذاخوري

روش تهیه:

1. پيش از هر چيز ماهي بدون استخوان را بشوييد و اجازه دهيد تا آب آن به‌طور كامل گرفته شود. سپس براي تهيه مواد درون شكم ماهي آماده شويد. ابتدا پياز و قارچ را خرد كنيد و آن را با روغن كنجد درون تابه بريزيد و تفت دهيد تا كمي نرم شود. بعد تخم‌مرغ‌هاي آب‌پز شده، جعفري و زيتون را رنده يا ساطوري کرده و با قارچ و پياز مخلوط كنيد.

2. سپس پودر سوخاري را به اين مخلوط اضافه كنيد و آن را خوب تفت دهيد. براي مزه‌داركردن اين مخلوط به مقدار كافي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.

3. پس از آماده شدن اين مخلوط سراغ ماهي‌ها برويد. با كمك قلم مو، روغن زيتون را به هر دو سطح ماهي و درون آن بزنيد و چند شيار باريك در هر دو سطح ماهي ايجاد كنيد تا هنگام كبابي كردن ماهي به‌طور كامل پخته شود.  سپس مواد تهيه شده را هم بزنيد و آن را داخل ماهي بريزيد و ماهي را با كمك خلال دندان يا نخ دندان خوب ببنديد و براي كبابي كردن آماده كنيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج