پارفه کارامل
۱۶۶۱۴۲
۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۳
۳۴۸۷۳ 
ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

پارفه کارامل

مواد لازم:

  •   خامه فرم گرفته: 400 گرم
  •   ژلاتین: 10ورق
  •   وانیل كاراملی: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   شیر: 150 میلی‌لیتر
  •   سیروپ كارامل: 100 میلی‌لیتر
  •   شكر: 250 گرم

روش تهیه:

1.   ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم.

2.  سپس مقدار خیلی كمی آب جوش به آن اضافه كرده و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

3.   در مرحله بعد شكر را با مقدار خیلی كمی آب روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا كارامل شود. شیر را جوش به همراه وانیل می‌آوریم و به كارامل اضافه می‌كنیم. وقتی جوشید و یكدست شد از صافی رد می‌كنیم.

4.   حالا ژلاتین، كارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. سپس برگردانده و تزیین می‌كنیم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج