با آلوچه و ماهی خورش بپزید!
۱۶۶۴۱۴
۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸
۴۱۰۵۲ 
ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
سوران:

مواد اولیه:

  • آلوچه 1پیمانه (برقانی)
  • رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
  • شكر 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
  • آب به میزان لازم
  • آرد به میزان لازم
  • سیر به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلوچه ماهی

طرز تهیه:


1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.

2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند.

3. ماهی را به صورت مكعب‌ خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.

4. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.

نكات:

1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.

2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید.

3) در این غذا به جای ماهی می‌توان از فیله مرغ هم استفاده كرد.

4) در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج