كيش گوجه كبابي
۱۷۱۵
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۷
۴۲۷۳۲
یک تركيب سنتي با فرم مدرن




مواد لازم:
  •   آرد:300 گرم
  •   تخم مرغ: يك عدد
  •   پودر پنير پارمسان: يك قاشق سوپ‌خوري
  •   پودر سير: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  •   جعفري خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
  •   مارگارين: 200 گرم
  •   آب سرد: 60 ميلي ليتر
  •   نمك: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي داخل كيش:
  •   تخم مرغ: 5 عدد
  •   خامه: 250 گرم
  •   گوجه كبابي: 7 تا 8عدد
  •   تكه‌هاي ژامبون يا مرغ پخته: به ميزان دلخواه
  •   پنير خامه‌اي: 200 گرم
  •   پودر پنير پارمسان: 3 قاشق غذاخوري
  •   نمك،فلفل سياه و جعفري خردشده: به ميزان لازم



روش تهيه:

1- مارگارين را پس از آن‌كه به دماي محيط رسيد ميان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد مي‌دهيم تا مخلوط حاصل، ماسه‌اي شكل شود. سپس نمك مي‌پاشيم و پودر سير، جعفري و پودر پنير پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم.
2- در ظرفي جداگانه، تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. سپس ميان آرد ريخته و مواد را چنگ مي‌زنيم تا خمير لطيف و مطلوبي به‌دست آيد. روي خمير را مي‌پوشانيم و حدود 2 ساعت استراحت مي‌دهيم.
3- پس از 2 ساعت، خمير را داخل قالب مخصوص تارت پهن كرده به‌طوري كه ضخامت خمير حدود نيم سانتي متر باشد. سپس روي خمير توسط چنگال يا وسيله مخصوص تعداد زيادي سوراخ ايجاد مي‌كنيم.
4- تخم‌مرغ‌ها، پودر پنير پارمسان و خامه را به همراه نمك و فلفل با همزن دستي خوب به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شوند.
5- تكه‌هاي ژامبون يا مرغ پخته را همراه پنير و گوجه به شكل منظم داخل خمير پر كرده و مايه تخم مرغ آماده شده را روي آن مي‌ريزيم.
6- كيش را حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 175 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

باز نشر اختصاصی: Bartarinha.ir

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج