ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان
۱۷۵۱۰۴
۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۱
۳۴۰۱۰ 
فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.
سایت مواد لازم:

مواد لازم:

  • فیله ماهی تیلاپیا : 4 عدد
  • پنیر رنده شده پارمسان : 3/4 فنجان
  • فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان

طرز تهیه:


1. فر را از پیش روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم میکنیم (200 درجه سانتیگراد).

2. پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.

3. فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.

4. فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم پوشاندیم گذاشته و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار می دهیم.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج