دستور آشپزی: سالاد پرتقال و نعنا
۱۷۶۰۷
۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۳
۱۰۸۰۹ 
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم براي 4نفر
  • پرتقال: 4 عدد
  • خرما: 12 عدد، بدون پوست و خرد شده
  • نعنا: يك بوته كوچك شسته و ساطوري شده (مقداري برگ درسته را براي تزئين سالاد نگه داريد)
  • شربت گل سرخ يا گلاب: يك قاشق چايخوري



روش تهیه :

ابتدا پرتقال‌ها را پوست گرفته، تكه تكه كرده و پوست سفيد روي هر تكه را جدا كنيد. حالا پرتقال‌ها را در كاسه‌اي بريزيد و خرماها را كه با برش‌هاي طولي خرد كرده‌ايد، به آن اضافه كنيد. نعنا‌هاي ساطوري شده و شربت گل سرخ را هم مي‌توانيد در همين ظرف بريزيد و خيلي آرام محتويات داخل كاسه را هم بزنيد. حالا سالاد را بين 4 ظرف كوچك‌تر تقسيم كرده و روي آن را با برگ‌هاي درسته نعنا تزئين كنيد.

اين سالاد را مي‌توانيد همراه با مقداري ماست و پنكيك، به‌عنوان صبحانه ميل كنيد يا با اضافه كردن مقداري بستني وانيلي، آن را مثل پودينگ سرو كنيد.

نكته: اين غذا، سرشار از ويتامين C بوده و 2واحد از 5 واحد ويتامين C مورد نياز بدن را تامين مي‌كند. ضمنا اين سالاد كم‌چرب و فوق سالم است و نيازي به طبخ ندارد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج