اسقومري كبابي با بلغور و جعفري
۱۹۷۸۹
۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸
۱۲۲۷۷
هر تكه از فيله‌ها را 2-3 بار به روغن آغشته كرده و پوست ليموها را روي‌شان بماليد. بعد مقداري نمك و فلفل و آبليمو به آن اضافه كرده و 5 دقيقه صبر كنيد تا مزه‌ها به خورد ماهي برود...
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم براي4  نفر:
  • فيله ماهي اسقومري: 4 عدد
  • روغن زيتون بكر و بودار: 3 قاشق سوپ‌خوري
  • ليمو: يك عدد آب‌گرفته و مقداري براي سرو غذا + مقداري پوست رنده شده يك ليمو.
  • پيازچه: يك دسته، كاملا ساطوري‌شده
  • سس چيلي و سير: 2 قاشق سوپ‌خوري
  • بلغور ذرت: 140 گرم
  • عصاره سبزي‌ها: 500 ميلي‌ليتر
  • جعفري: 3 قاشق خرد شده و چند شاخه براي سرو غذا
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم



روش تهیه :

1. هر تكه از فيله‌ها را 2-3 بار به روغن آغشته كرده و پوست ليموها را روي‌شان بماليد. بعد مقداري نمك و فلفل و آبليمو به آن اضافه كرده و 5 دقيقه صبر كنيد تا مزه‌ها به خورد ماهي برود.

2. باقيمانده روغن زيتون را در تابه بزرگي داغ كنيد. نيمي از پيازچه‌ها و سس سير و چيلي را به آن اضافه كرده و براي 2-3 دقيقه هم بزنيد. حالا بلغور ذرت را اضافه كرده و سطحش را با سس سير و چيلي بپوشانيد. 5دقيقه صبر كنيد و بعد با يك چنگال بلغورها را نرم كنيد و باقيمانده پيازچه‌ها، عصاره سبزي ها، جعفري، آبليمو و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كرده و حالا گريل را روشن كنيد.

3. 2 طرف هر تكه از اسقومري‌ها را براي 3-4 دقيقه روي گريل كباب كنيد تا گوشت ماهي تيره شود. بلغور را بين 4 بشقاب تقسيم كرده و تكه‌هاي فيله ماهي را روي آن بگذاريد. همراه با چند شاخه جعفري و چند برش ليمو، سرو كنيد؛ نوش‌جان!
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج