سوپ گوجه دوبل
۲۰۶۷۲
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۷
۱۱۰۵۵
آشپزی مینی مال
سوپ گوجه فرنگی یك سوپ پرطرفدار در همه جای دنیاست كه در ایران هم البته با رسپی‌های خانگی به اشكال مختلف پخته می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران



سوپ گوجه دوبل

این كاسه از شرق می‌آید

برترین ها:  سوپ گوجه فرنگی یك سوپ پرطرفدار در همه جای دنیاست كه در ایران هم البته با رسپی‌های خانگی به اشكال مختلف پخته می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر
  • گوجه‌فرنگی: یك كیلو گرم
  • آب مرغ: نیم لیتر
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زیره: یك قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل قرمز تند: یك قاشق غذاخوری
  • كره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 4 حبه یا بیشتر
  • سوسیس: یك عدد اسلایس شده
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمك: به ميزان لازم
روش تهیه :

این یك غذای درجه یك، لذیذ و فوق‌العاده است كه پختنش در كسری از لحظه صورت می‌گیرد. در واقع وقتی شما تصمیم به پخت این سوپ می‌گیرید، خودتان را با قاشق درون كاسه‌ای تصور كنید كه لبالب با سوپ نارنجی رنگ قصه ما پر شده است. این را گفتیم كه شروع كنید.



1- روغن زیتون را داغ می‌كنید و سیر خرد شده را در آن تفت می‌دهید.



2- فلفل قرمز و زیره را به مخلوط اضافه می‌كنید.



3- وقتی مطمئن شدید فلفل قرمز گرم شده است به ترتیب كره بادام زمینی و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌كنید.



4- وقتی این خمیر رنگ ثابتی گرفت و كمی جوشید گوجه‌فرنگی خرد شده را به آن اضافه می‌كنید و در انتظار جوش خوردن و مخلوط شدن عناصر این تركیب می‌مانید.



5- حالا آب مرغ را اضافه می‌كنید.

6- بعد از 5 دقیقه جوشیدن، با میكسر سوپ را خوب میكس كرده و دیگر با اضافه كردن نمك، منتظر آماده شدن آن می‌مانید. 5 تا 01‌دقیقه جوشیدن كافی است.

7- برای سرو كردن، یك سوسیس كه از عرض خرد شده است را سرخ كرده و تكه‌های آن را روی سوپ می‌اندازید.

8- قاشق را با فوت درون دهان مبارك گذاشته و لذتش را ببرید.

نكته:

كنار این غذا می‌توانید از نان گریل شده با روغن زیتون استفاده كنید كه طعم خیلی خوبی دارد.

فوت آشپزی

چرا گوجه فرنگی را پوست می‌كنیم؟

سوپ گوجه‌فرنگی باید یكنواخت باشد. برای این مسئله لازم است پوست گوجه‌فرنگي به طرز آساني كنده شود. اگر مخالفتی ندارید، مراحل پوست‌كنی در این عكس‌ها كاملا توضیح داده شده است:
 - با نوك چاقو خراش‌های ظریفی به گوجه فرنگی می‌دهیم.

 - گوجه‌فرنگی را 2 تا 3 دقیقه درون قابلمه‌ای كه آب در آن قل قل می‌كند، می‌اندازیم.

 - به محض این‌كه گوجه‌ها را درآوردیم، آن‌ها را درون كاسه آب یخ می اندازیم.

پوست‌ها را سریع با دست از گوجه جدا كنید.

 - همان‌طور كه گفتیم این مراحلی بود برای جدا كردن پوست گوجه فرنگی كه قرار است محتوای اصلی سوپ ما را تشكیل بدهد. به این وسیله از همه گوجه‌های عزیز عذرخواهی می‌كنیم!