سوشی نان و پنیر!
۲۴۵۸۵
۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۵
۱۶۵۰۴ 
این یك سوشی است اما نه آن سوشی‌ای كه فكر می كنید. اصولا سوشی‌ها، ماهی دارند اما ما آن را حذف كرده‌ایم و تنها نحوه پیچیدن را از آن وام گرفته‌ایم.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: این یك سوشی است اما نه آن سوشی‌ای كه فكر می كنید. اصولا سوشی‌ها، ماهی دارند اما ما آن را حذف كرده‌ایم و تنها نحوه پیچیدن را از آن وام گرفته‌ایم. این‌جور كارها مربوط به بخش خلاقیت می‌شود چیزی كه نزد بارسلونایی‌ها فراوان است.

مواد لازم:
  • كره  
  • پنیر فتا  
  • پودر كاری  
  • ژامبون  
  • جعفری و تره  
  • نان سنگك  
  • گوجه و خیار
روش تهیه:

1 - نان سنگك نرم ورقه شده را باز می‌كنیم و به تمام سطح آن تركیب كاری، پنیر و كره را می‌مالیم. سپس ژامبون‌ها را روی آن چیده و بعد سبزی‌های معطر مثل تره و شوید را به آن اضافه می‌كنیم.

2-  این نان را رول می‌كنیم، دورش را سلفون می‌پیچیم و مثل یك سوسیس سفتش می‌كنیم بعد آن را داخل فریزر می‌گذاریم. این مدت زمان باعث می‌شود سوشی ما فرم بگیرد و آماده بریده شدن باشد.

3- حالا این لقمه لذیذ را روی میز كار گذاشته و با چاقوی اره‌ای از پهلو برش می‌زنیم.

4- اگر دوست داشته باشید این سوشی ساده را با گوجه و خیار میل كنید، این یك عصرانه ایده‌آل است.

با پنیر تبریز امتحان کنید

در این غذا می​توانید پنیر تبریز را جایگزین پنیر فتا کنید. این انتخاب بستگی به سلیقه شما دارد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج