صبحونه رنگی با پن کیک های داغ و نرم!
۲۵۷۳۹۸
۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۲
۳۵۰۸۲ 
پن کیک یکی از بهترین و راحت ترین صبحونه های دنیاست. خیلی از کشورها چیزی شبیه پن کیک رو توی دستورهای صبحونه شون دارن. میشه گفت پن کیک یه جور نون پهنه، که لزوما شیرین نیست و فوق العاده نرمه!
وب سایت رنگی رنگی: پن کیک یکی از بهترین و راحت ترین صبحونه های دنیاست. خیلی از کشورها چیزی شبیه پن کیک رو توی دستورهای صبحونه شون دارن. میشه گفت پن کیک یه جور نون پهنه، که لزوما شیرین نیست و فوق العاده نرمه!

صبحونه رنگی – پن کیک های داغ و نرم!

پن کیک اینجوری دست میشه:


1- دو تا تخم مرغ رو هم بزنید تا کف کنه، و بعد بهش دو لیوان آرد، کمی بکینگ پودر (نصف ق چ) و کمی شکر یا نمک (بستگی به ذائقه تون داره!) اضافه کنید. دو قاشق کره ی آب شده رو با یکی دو لیوان شیر قاطی کنید و به مخلوط اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید. اونقدری هم نزنید که مخلوطتون صاف صاف بشه، چون در اون صورت  به جای نرم و حجیم بودن خیلی سفت میشه!

2- ماهیتابه ای که مطمئنید نچسبه رو بذارید روی شعله تا روغن داخلش آب بشه. وقتی داغ شد، قبل از اینکه مخلوط رو داخلش بریزید، چند قطره آب بچکونید روش و مطمئن بشید که صدای جلیز ولیزش درمیاد.

3- حالا کمی از مخلوط رو بریزید، نه اوقدر نازک که بسوزه و نه اونقدر کلفت که خمیر باشه و بدمزه بشه.

4- حدود دو دقیقه زمان خوبیه برای پختنش. وقتی طلایی شد، زیر و روش کنید و بعد هم از روی گاز برش دارین.

صبحونه رنگی – پن کیک های داغ و نرم!

پن کیک رو به شیوه های مختلفی میخورن! یکی از بهترینهاش، پن کیک با عسل، خامه و توت فرنگیه! میتونید از مرباهای مختلف، یا شکلات و میوه های دیگه استفاده کنید! پن کیک بهترین گزینه برای وقتیه که بخواین اعضای خونه رو با یه صبحونه جانانه سورپرایز کنین.

صبحونه رنگی – پن کیک های داغ و نرم!
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج