آخ که تو این هوا چقدر سیرابی می چسبه!
۲۸۰۴۱۷
۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
۲۴۱۵۷ 
این غذا ویژه آقایان است!
می دونی تو این هوا چی می چسبه؟ آخ گل گفتی داداش. سیراب شیردون بپزی، بعدش واسه عصرونه با عیال و بچه ها بشینی و یه دل سیر سیرابی بخوری.هوا هم که سرد، آخ چه شود.
مجله آشپزی مثبت: می دونی تو این هوا چی می چسبه؟ آخ گل گفتی داداش. سیراب شیردون بپزی، بعدش واسه عصرونه با عیال و بچه ها بشینی و یه دل سیر سیرابی بخوری.هوا هم که سرد، آخ چه شود. سیرابی رو هم می تونی عصر بخوری و هم صبح. پس از حالا واسه صبح روز جمعه برنامه بریز تا اهل خونه رو شگفت‌زده کنی. بریم واسه سیرابی پزی.

آخ که تو این هوا چقدر سیرابی می چسبه!

مواد لازم

  • 1  دست سیراب و شیردان گوسفند
  • 10 عدد آلوبخارا
  • 1 عدد پیاز
  • 3 حبه سیر
  • به میزان لازم دارچین ، فلفل سیاه  و  زردچوبه
  • به میزان لازم آب نارنج یا آب لیمو

طرز تهیه:

1. اول‌ازهمه باید سیرابی رو تمیز کنی تا واسه پخت آماده باشه. می دونم می شه سیرابی تمیز شده و بهداشتی از مغازه خرید، اما باید دوباره تمیزش کنی. کاری هم نداره ها. یه قابلمه آب بذار تا جوش بیاد. بعد سیرابی ها رو بریز توش. یه قل که خورد، آبشو خالی کن و با چاقوی تیز روی سیرابی رو تمیز کن تا هیچ پرزی روش نمونه. وگرنه موقع خوردن سیرابی زن و بچه ات قیافشون تغییر می کنه.

2. ‌ بعدازاینکه سیرابی ها رو تمیز کردی، با قیچی ببرشون. مربع های 5 در 5.

3. حالا باید پیاز رو نگینی خورد کنی و با کمی روغن تفت بدی.تفت داداش گلما. نسوزونی زغال سنگ تحویل بدی.

4. ‌سیرها رو هم ریز خرد کن و بریز روی پیاز و تفتش بده. فقط باید یه کم بوش در بیاد. نباید سرخ بشه و بسوزه ها.

5. ‌بعدازاینکه پیاز و سیر طلایی شد، آلوبخاراها رو که از قبل خیس کردی بریز روی پیازها و تفتشون بده.

6.‌ حالا سیرابی های خرد شده رو هم اضافه کن و با زردچوبه و دارچین تفت بده. حواست باشه زیر گاز رو کم کنی داداش من. زردچوبه ، دارچین و فلفل سیاه روی حرارت بمونن می سوزن و سیرابیت یک بوی بدی می گیره که نگو. بعدش که روی حرارت سیرابی ها رو تفت دادی، باید چهارتا لیوان آب ولرم بریزی رو اونا و بذاری روی حرارت ملایم دو سه ساعتی واسه خودش قل بخوره و بپزه. بعد از سه ساعت هم یه کوچولو نمک بریز و با آب لیمو یا آب نارنج نوش جان کنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:30 - 1394/10/06
اصلا قبول ندارم که مال اقایان هست من خفن میخورم هرموقع که باشه الان هواسرده خیلی عالی هست این غذاها رو فقط باید زمستان خورد هنوزسه ماه مونده دوستان بفرمایید بسم اله
Iran, Islamic Republic of
13:09 - 1394/10/06
آلو بخارا توی سیرابی ؟!!!بحق چیزهای ندیده و نشنیده
Iran, Islamic Republic of
10:10 - 1394/10/07
سیرابی اصلا نیاز به آلو بخارا نداره پیاز رو باید سرخ کنیم خوب که طلایی شد سیرابی رو اضافه کرده نمک میزنیم زیرش کم میکنیم دو تا لیمو عمانی هم پوست میگیریم میریزیم روش میزاریم با حرارت ملایم آبش خشک بشه بعدش فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم فلفلش باید بیشتر باشه و خوب هم میزنیم یکم آبجوش اضافه میکنیم میزاریم تا نرم بشه این دستور امتحان شده هستش و خیلی هم خوشمزه میشه به همین راحتی به همین خوشمزگی
Canada
23:17 - 1394/10/07
نمیدونم دستور آشپزی از کجا صادر و درج شده، سیرابی اجدادا با سیر پخته و با آبلیمو سرو میشه و نیاز به هیچ چیز دیگری نیست
Iran, Islamic Republic of
20:13 - 1394/10/25
سیرابی با کشک و پیاز و نعنا داغ امتحان کنید دیگه از خوردنش سیر نمیشید
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۲
آخ اين محشره.........من با اين دستور كه مامان گلم درست كرد سيرابي خور شدم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج