آش جو
۲۸۹۶۹
۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۱
۲۰۴۱۰ 
جو، نخود و لوبیا را جداگانه از شب قبل خیس كنید، پیاز را به صورت خلال برش داده در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: 



مواد لازم:
  •   جو پوست گرفته: یك و یك‌دوم پیمانه
  •   بلغور گندم: یك‌دوم پیمانه
  •   لوبیا: یك‌دوم پیمانه
  •   گوشت سردست: 500 گرم
  •   نخود: یك پیمانه
  •   زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •   کشک ساییده غلیظ: 500 گرم
  •   پیاز: 4 عدد
  •   دوغ بدون گاز: 3 پیمانه
  •   روغن: به مقدار لازم
  •   زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه: 

جو، نخود و لوبیا را جداگانه از شب قبل خیس كنید، پیاز را به صورت خلال برش داده در روغن تفت دهید تا طلایی شود. جو، گوشت سردست، پیاز سرخ شده، زردچوبه و بلغور گندم را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، پس از 30 دقیقه حبوبات را اضافه کنید. آش جو را باید گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که حبوبات و گوشت پخته شد، گوشت را بیرون آورده و بکوبید و دوباره داخل آش ریخته،  سبزی را  پس از  شستن خرد کرده و به آش اضافه کنید تا بپزد. آنگاه دوغ را اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد، کمی از آش را در کشک بریزید و آن را رقیق کرده و به آش اضافه کنید. بعد کمی روغن در ظرف بریزید تا گرم شود و نعناع خشک را در روغن تفت دهید. سپس روی آش را با کشک پوشانده و با نعناع داغ، پیاز داغ و زعفران تزیین کنید. 

نکته:

در بعضی از شهرهای ایران به‌جای گوشت از سیرابی گوسفند در آش جو استفاده می‌کنند، سیرابی را پس از پخت، ریز خرد کرده و به آش اضافه می‌کنند.

برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
12:41 - 1391/05/10
سبزی که در لیست مواد لازم نبود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج