رشته پلو
۲۹۴۴۹
۱۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۱
۱۹۵۷۶ 
رنج را در قابلمه بریزید تا آبكش شود، 2دقیقه قبل از باز شدن كامل برنج، رشته‌های خرد شده را به آن اضافه كنید...
برترین مجله اینترنتی ایران
مواد لازم برای 4 نفر
  •  رشته پلویی خردشده: به اندازه 3 سانتی‌متری: 2پیمانه
  •  روغن: 3 قاشق سوپ‌خوری پیاز داغ آماده: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •  گوشت چرخ‌كرده بی‌چربی: 300 گرم
  •  كشمش: یك‌دوم پیمانه
  •  برنج: 3پیمانه
  •  ادویه‌ها شامل نمك، فلفل، دارچین، زردچوبه  و زعفران: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - برنج را در قابلمه بریزید تا آبكش شود، 2دقیقه قبل از باز شدن كامل برنج، رشته‌های خرد شده را به آن اضافه كنید و بگذارید تا كامل رشته‌ها نرم شوند و برنج قد باز كند، برنج را آبكش كنید و به صورت دلخواه آن را دم بگذارید.

2 - برای روی غذا، گوشت چرخ‌كرده را به همراه پیازداغ و ادویه‌ها ورز دهید سپس به صورت گلوله‌های كوچك قد گردو درآورده و در روغن تفت دهید تا كاملا سرخ شوند، بعد از سرخ شدن آنها را كنار بگذارید.

 3 - كشمش را حدود یك دقیقه درهمان روغن تفت دهید. هنگام سرو غذا مقداری از برنج را زعفرانی كرده و با گوشت‌های گرد شده و كشمش تزیین كنید.

نکته

در برخی استان های کشورمان این غذا را تنها باخرمای تفت داده شده و تخم مرغ نیمرو میل می‌کنند که این منو نیز می‌تواند پیشنهادی مقوی و سالم برای روز روزه‌داران که در طول روز انرژی کافی داشته باشد.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج