طرز تهیه پیتزا در نانِ ساندویچی
۳۰۴۷۰۰
۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴
۲۸۸۷۹ 
این پیتزا خیلی شیک و سبکه، میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.
وب سایت سوران: این پیتزا خیلی شیک و سبکه، میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.

طرز تهیه پیترادرنان ساندویچی

مواد اولیه :
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1عدد
  • قارچ خرد شده 100گرم
  • فلفل دلمه ای 2عدد
  • پیاز پیاز 1عدد
  • نان ساندویچی به میزان لارم
  • پنیرپیتزا به میزان لازم
  • آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لازم
  • ادویه به مقدارلازم
  • رب گوجه به میزان لازم
  • نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

1.ابتدا سینه مرغ راباپیازوکمی ادویه ونمک بپزید.بعد آنرا ریزریز کرده وقارچ راهم شسته وریزریزکنید وهردوراباهم تفت دهیدبه آن کمی ادویه ونمک وفلفل ورب گوجه وادویه پیتزا یاآویشن اضافه کنید.

2.حال نانهارابه سه قسمت برش دهیدوانهاراطوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماندتا بعدا مواد از درونش نریزدحالا مواد گوشتی پنیرپیتزاو فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذاریدواوا کمی پنیر پیتزا ته نان بریزیدوبعدکمی از موادگوشتی وسپس فلفل ودوباره روی آنرا پنیر بریزیدواین کار را ادامه دهیدتا نانها پرشوندودرآخرروی موادرا باپنیربپوشانیدوکمی ادویه پیتزا یاآویشن بپاشید.

3. نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینیدودر فر ازقبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تازمانیکه پنیرطلایی شود.

4.من چون فر ندارم در اون توست پختم بادمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول میکشه به همین خاطر توصیه اکید دارم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشه وخیلی هم خوشمزه است.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج