ترش و شیرین با لواشک انار و بِه
۳۰۴۷۱۳
۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
۱۹۷۹۰ 
علاوه بر بعضی آقایان، کمتر دختری پیدا می شود که با شنیدن نام لواشک، آب از دهانش سرازیر نشود. اما نسبت به ذائقه ها، طعم لواشک ها با هم فرق دارند. بعضی ها لواشک ترش دوست داردن، بعضی شیرین و بعضی ملس.
وب سایت آکاایران: علاوه بر بعضی آقایان، کمتر دختری پیدا می شود که با شنیدن نام لواشک، آب از دهانش سرازیر نشود. اما نسبت به ذائقه ها، طعم لواشک ها با هم فرق دارند. بعضی ها لواشک ترش دوست داردن، بعضی شیرین و بعضی ملس.

طرز تهیه لواشک انار و به ملس

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

  • دانه انار یا آب انار  2 لیوان
  • به بزرگ   1 عدد
  •   آبلیمو   3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک انار و به:

1.دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

2.به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

3.پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

4.سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج