24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (2)
۳۰۶۸۳۴
۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۶
۲۱۹۹۸ 
بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید.
مجله آشپزی مثبت - مهشید امیری: بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی  گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید.

فلاور چاکلت

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم


  • 200 گرم شکلات تخته‌ای تلخ
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 5 ق س فندق پودر شده
  • 2 حلقه کمپوت آناناس
  • 1 ق چ پودر کاکائو
  • 1 ق س پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه:

1.  کمپوت آناناس،  فندق پودر شده و پنیر ماسکارپونه را داخل غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط ‌کنید تا یکدست شود.

2.   شکلات تخته‌ای، کره و خامه‌ صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم (به صورت بن ماری) ذوب ‌کنید.

3.   دو مخلوط به‌دست‌آمده در مراحل قبل را به‌ آرامی و در چند مرحله باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

4.   قالب سیلیکونی مخصوص شکلات به شکل گل را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا خنک شود.

5.  حالا داخل قالب را با مخلوط آماده شده پرکنید. مجدداً  قالب را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا شکلات کاملاً بسته شود. سپس شکلات‌ها را به راحتی خارج کنید و در ظرف دلخواه بچینید. مجدداً  ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

6.   درنهایت با اسپری طلایی  یا رنگ‌های پودری که در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسند ،روی شکلات‌ها را تزیین کنید.



رز های کُرکی(کم‌کالری)


24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم

  • 200 گرم آرد  
  • 180 گرم کره
  • 125 گرم گردو پودر شده  
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ  
  • 1 ق چ پودر دارچین   
  • 8  /1 ق چ هل پودر شده
  • 3 ق س روغن مایع  
  • 8  /1 ق چ وانیل  
  • نشاسته ذرت به میزان لازم
  • 100 گرم عسل یا شیره‌ خرما

طرز تهیه:

1.  کره، عسل، دارچین، پودر هل و وانیل را با همزن برقی هم بزنید. وقتی یکدست شد، زرده تخم‌مرغ را افزوده، مخلوط کنید. بعد پودر گردو را هم اضافه کرده، دوباره هم بزنید. در این مرحله روغن مایع را اضافه ‌کنید و در حد چند ثانیه دوباره هم بزنید. باید توجه داشته باشید که وقتی  روغن را ریختید، دور همزن باید کند شود.

2.  حالا همزن را خاموش کنید. آرد را افزوده و با دست مخلوط ‌کنید. البته باید دست را به نشاسته ذرت آغشته کنید و بعد سریع خمیر را در نایلون بگذاریدو در یخچال به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید. حال خمیر را بیرون آورده، روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز ‌کنید و با قالب گل برش بزنید.

3.  شیرین‌ها را کف سینی بگذارید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه  قرار ‌دهید. در انتها وقتی کوکی‌ها پختند و سرد شدند، روی آنها را با آیسینگ‌های رنگی تزئین کنید یا با خمیر فوندانت که قالب زده‌اید، تزئین کنید.


 
دسر شکلاتی شش پر


24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم

  • 1 پیمانه پودر کیک شکلاتی
  • 100 گرم خامه شکلاتی
  • 150 گرم شکلات تخته‌ای  تلخ
  • 5 ق س گردوی پودر شده
  • 100 گرم ماست خامه‌ای
  • 5 ق س عسل
  • 4 ق چ پودر ژلاتین
  • 2 ق س شیر سرد

طرز تهیه:

1. ژلاتین و شیر سرد را باهم مخلوط‌ کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود. خامه‌  شکلاتی و شکلات تخته‌ای را هم ذوب کنید تا روان شوند. ماست خامه‌ای و عسل را به همراه گردوی پودر شده مخلوط‌ کنید.

2.   هر سه مخلوط را باهم ترکیب کنید و پودر کیک را هم بیفزایید. در صورت نیاز مجدداً مخلوط را روی حرارت غیرمستقیم هم بزنید تا مایه یکدست شود.

3.   مواد را داخل قالب سیلیکونی به شکل گل بریزید و دسر را به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید. این کار برای این است که بتوانید دسر را راحت از قالب خارج کنید.

4.   بعد از این مدت  دسر را از قالب خارج کنید و درظرف دلخواه در یخچال قرار دهید تا به بافت مورد نظر برسد و یخ آن آب شود. روی دسر را پودر کاکائو  الک کرده و به  دلخواه تزیین کنید.



شکوفه های  برنجی نارگیلی


24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم

  • 200 گرم کره
  • 50 گرم روغن مایع
  • 100 گرم پودر نارگیل
  • 150 گرم آرد برنج
  • 250-200 گرم آرد سفید
  • 200 گرم پودر قند
  • 2 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 8  /1 ق چ وانیل
  • تخم خرفه و یا پودر پسته
  • جهت تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

1. کره هم دمای محیط را با پودر قند مخلوط و با همزن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر و سفید شود.

2. به سفیده وانیل، رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدند، همزن را خاموش کنید. 3 آرد را به مواد آماده کم‌کم اضافه وبا دست به آرامی مخلوط کنید تا به شکل خمیری لطیف و نرم در بیاید.

3. خمیر را روی سطح آردپاشی و تمیز باز کنید تا به صورت یک ورقه با ضخامت 2 تا 3 میلی متر در بیاید. حال فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

4.  خمیر را با قالب گرد کوچک قالب بزنید. وسط خمیر  با قاشق چایخوری کمی مارمالاد بگذارید.

5.  خمیر اطراف مارمالاد را با چاقو به صورت شعاعی به 6 قسمت برش بزنید. این لبه‌های خمیری را  روی هم برگردانید تا شیرینی به شکل گل رز  در بیاید.

6.  خمیرهای یک شکل را در قالب‌های کوچک بگذارید. قالب ها را طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.



پنج پر های رنگارنگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1) (نوروز)

مواد لازم

  • 350 گرم آرد نخودچی
  • 150 گرم آرد برنج
  • 200 گرم روغن جامد قنادی و یا کره
  • 65 گرم روغن مایع
  • 1 ق چ زعفران حل‌شده  
  • 150 گرم پودر قند

طرز تهیه:

1.  روغن جامد قنادی (یا کره) و روغن مایع را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس پودر قند و زعفران حل‌شده را هم اضافه کنید و با همزن مجدداً بزنید .

2.  آرد برنج و آرد نخودچی را اضافه کنید. سپس این مواد را داخل چرخ‌گوشت دو بار چرخ ‌کنید تا مواد کاملاً خمیری و یکدست شوند. می‌توانید این کار را با غذاساز هم انجام دهید.

3.   از مواد به‌ اندازه‌ی یک گردو بردارید و در سینی ‌فر بگذارید. با استفاده از قالب‌های گل  روی شیرینی را طرح بیندازید. سینی را در فر که از قبل با دمای 120 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

4.   شیرینی‌ها را از فر بیرون آورید و کمی صبر کنید تا خنک شوند. آنها را سپس از سینی بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید.

ادامه دارد ...
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج