ترشی عناب، تصفیه کننده خون
۳۰۹۷۵
۲۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۷
۱۴۵۳۱
عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود....
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها:

مواد لازم:
  •   عناب: 300 گرم
  •   آب: به مقدار لازم
  •   آب لیموی تازه: یك‌دوم پیمانه
  •   رب گوجه‌فرنگی‌: 3 قاشق غذاخوری
  •   سركه سفید یا قرمز: نیم لیتر
  •   شكر قهوه‌ای: 3 قاشق غذاخوری
  •   نعناع خشك: 2 قاشق غذاخوری
  •   نمك: یك قاشق چای‌خوری
  •   فلفل سیاه پودرشده: یك قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

1 - عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود.

2 - یك وزنه سنگین روی عناب‌ها بگذارید تا همه آنها كاملا داخل آب فرو‌برود و خیس بخورد. به مدت 3 تا 4 ساعت اجازه بدهید عناب‌ها در این حالت باقی بماند.

3 - سپس عناب را داخل آبكش ریخته و زیر شیر آب سرد كاملا بشویید.

4 - در این مرحله سركه را داخل قابلمه بریزید و شكر را هم به آن اضافه كنید. رب گوجه‌فرنگی هم در همین مرحله اضافه می‌شود.

5 - گاز را روشن كنید و وقتی كه این تركیب كاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.

6 - در این مرحله عناب‌ها را اضافه كنید و اجازه بدهید همراه بقیه تركیب 2 تا 3 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش كنید.

7 - بعد از اینكه ترشی شما نیمه‌سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمك و فلفل را اضافه كنید.

نکته:


به غلظت این ترشی توجه كنید. این ترشی زمانی تكمیل خواهد شد كه نه خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج