خورش آلو مسمای گیلانی
۳۲۶۲۵۳
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
۲۹۶۱۳ 
خورش آلو مسما از مجموعه دستورغذایی های محلی است، که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.
وب‌سایت آشپزباشی: خورش آلو مسما از مجموعه دستورغذایی های محلی است، که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     پیاز ۲ عدد
  •     لپه  ۱/۲ پیمانه
  •     مرغ  ۴ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     قیسی  ۱۲ عدد
  •     آلو سیاه  ۱۲ عدد
  •     زعفران  به میزان لازم
  •     شکر  ۲ قاشق غذاخوری
  •     رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

خورش آلو مسما

طرز تهیه:

  1-  ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، تا طلایی شود.

  2-  لپه را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید، این کار نمی گذارد که لپه در هنگام پخت له شود.

  3-   2 پیمانه آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 2 ساعت قل بزند.

  4 - در این میان، در ماهیتابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و در صورت تمایل زردچوبه بزنید. سپس آن را به ترکیب لپه اضافه کنید.

  5- در 30 دقیقه آخر پخت، آلو و قیسی ها را به همراه زعفران (آب کرده)، شکر و رب به خورش اضافه کنید.

  6- وقتی خورش لعاب انداخت، آماده سرو است.

نکات:

۱- پیاز را خرد کنید.

۲- لپه را از ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را ۲ بار عوض کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

۳- به دلخواه از ۴ تکه گوشت از هر بخشی از مرغ استفاده کنید.

۴- آلو و قیسی را ۱ساعت قبل از پخت خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

۵
- در صورت تمایل رب را در مقداری روغن تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:03 - 1395/02/25
دهنم آب افتاد
Iran, Islamic Republic of
16:24 - 1396/10/27
به این غدا تو گیلان میگن شیرینی خورش ، البته نه توش لپه می ریزن و نه شکر ، پیاز سرخ کرده هم باس فراوان باشد تا خوشمزه شود ، خوب رود از یک گیگ می پرسیدین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج