شام چی داریم؟
۳۳۲۵۸۳
۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱
۳۳۱۰۹
ترشه شامی گیلانی
شامی از غذاهای حرفه ای من درآوردی همه ی مامان ها محسوب می شود. حتما نیازی نیست دستور خاصی را دنبال کنند. بنا به سلیقه خود موادی را ترکیب می کنند و از آن یک شامی فوق العاده در می آورند. در این مطلب طرز تهیه نوعی شامی به روش گیلانی ها را به شما آموزش می دهیم.
وب‌سایت ایران کوک: شامی از غذاهای حرفه ای من درآوردی همه ی مامان ها محسوب می شود. حتما نیازی نیست دستور خاصی را دنبال کنند. بنا به سلیقه خود موادی را ترکیب می کنند و از آن یک شامی فوق العاده در می آورند. در این مطلب طرز تهیه نوعی شامی به روش گیلانی ها را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  •     گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
  •     پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
  •     جعفری ساطوری 1/2 پیمانه
  •     تخم مرغ زده 1 عدد
  •     سیب زمینی پخته پوست گرفته 2 عدد
  •     آب غوره 1/2 پیمانه
  •     زعفران سائیده
  •     روغن
  •     نمک و فلفل

طرز تهیه ترشه شامی (گیلان)

طرز تهیه:

1-در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.

2-در یک تابه در دار 5 یا 6 قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را 3 تا 4 دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.

3-مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و 25 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج